Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, mám problém. Jsem 8. Den po transferu a když sem se ráno utřela, měla jsem krev a byli tam menší takové sražené kousky. Nechala jsem si dát dvě embryjka, po tom mě pobolíval podbřišek a prsa a před třemi dny jsem začala lehce špinit. O tom mi říkali, že se to tak může dít, tak jsem byla v klidu, ale to dnešní ráno mě rozhodilo a mám strach, že o ně přijdu
měla jste to některá taky takové a přesto jste těhotné byli?
@martik006 já začala špinit/krvácet od 6dne po transferu a trvalo to tři týdny a malá to zvládla a teď tu na mě volá z postýlky, mohlo odejít např. jedno embryo, u mě se na důvod nedošlo
Mela jsem a tehotna jsem byla. A taky jsem mela a tehotna jsem nebyla. A taky jsem otehotnela bez spineni a taky po transferum, kdy jsem nespinila, jsem tehotna nebyla. Nezbyva nez cekat, mozne je vsecko.
Děkuji už jsem klidnější. Nemá cenu se zbytečně nervovat
nějak to dopadne.
Holky, prosim o pomoc. Zacala jsem treti den po transferu 5denniho blastocysty krvacet nebo teda vice spinit.
Mam to brat ze se neco deje pozitivniho nebo naopak to nevesti nic dobreho?
dekuji
@Anonymní píše:
Holky, prosim o pomoc. Zacala jsem treti den po transferu 5denniho blastocysty krvacet nebo teda vice spinit.
Mam to brat ze se neco deje pozitivniho nebo naopak to nevesti nic dobreho?
dekuji
No může to něco znamenat a nemusí - může to být známka uhnízdění embrya, časově by to i odpovídalo - jak moc silné je to krvácení? Bereš utrogestan nebo něco podobného? Možná kdyby to ráno neustalo a nebylo to zrovna zanedbatelné krvácení/špinění, zavolala bych si do CARu…
@Tomička píše:
No může to něco znamenat a nemusí - může to být známka uhnízdění embrya, časově by to i odpovídalo - jak moc silné je to krvácení? Bereš utrogestan nebo něco podobného? Možná kdyby to ráno neustalo a nebylo to zrovna zanedbatelné krvácení/špinění, zavolala bych si do CARu…
docela dost… rekla bych jako prvni deruhy den ms. Tak na slipovou vlozku
Beru utrogestan 2-1-2 a do terminu MS mam jeste 8 dni. Mam to pravidelne. Rekla bych ze je na to brzo..
naopak na uhnizdeni 3-4 je pozde po tdenni kultivaci ne?
moc diky za nazor