Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Měla jsem to na začátku taky tak. Sex teda byl zakázáný, ale vzdy jsem spinila po kontrole na gynde, kdyz mi dělali vnitřní UTZ. Později, az po 14tt se přišlo na to, ze mam nízko položenou placentu. Zkus si koupit zatim ascorutin v lékárně. Je to na zástavu spineni často doporucovane. Ja brala 1-1-1 denne.
@Anonymní píše: Více
Ahoj, děkuji moc. Já byla na kontrole minulý týden, vše ok a sex nám zakázaný nebyl. Zakázali až včera na té pohotovosti. Akorát mám strach teď. ![]()
Hneda je stara krev jeste z toho podráždění. To uz nekrvacis nove.
@Tarena dobře děkuji. Moc se omlouvám, že tady otravuji… Jsem těhotná poprvé a v zásadě mám ve všem pocit, že co doktor, to jiný názor
@Brbra děkuji, no doufám, že z toho nebude potrat. Mám pocit, že spinim zas o něco víc ![]()
Vůbec tě nechci strašit, ale podělit se o svojí zkušenost. Také jsem po sexu špinila úplně málo šla jsem k dr. a vše bylo ok. Druhý den jsem začala špinit víc, šla jsem znovu na gyndu a znovu vše v pořádku byla jsem v 7tt. Preventivně jsem dostala utrogestan. Každý den se krvácení postupně stupňovalo do týdne jsem samovolně potratila. Ale přesně jako ty jsem tehdy založila na toto téma diskuzy a každá jsme jiná mému miminku prostě něco chybělo. Držím ti pěsti ať vše dobře dopadne. ![]()
Děkuji za zkušenost. A měla jsi již také potvrzené srdíčko asi že?
Ano měla. Právě při každé návštěvě podle dr bylo vše v pořádku. Jeden den se mi udělalo hrozně zle a druhý den jsem věděla, že je po těhotenství, nějak jsem to vnitřně cítila. Nechtěla jsem čekat další dva dny do kontroly. Jela jsem na pohotovost a plod byl samovolně pryč. ![]()
Tak jeď znovu na kontrolu má pohotovost
Mysli pozitivně ![]()
@Brbra píše: Více
Ono ale asi nema cenu bohuzel furt jezdit na pohotovost, co s ni udelaj? Takhle v zacatku to proste odejde, kdyz to nebude mit dobrej zaklad. Chapu, ze je to tezky na psychiku, ale za me pohotovost v tomhle stadiu neni reseni, kdyz uz tam jednou i byla.
Hodne stesti zakladatelko, at je vse jak ma. ![]()
@DandátkoP Pokud je šance na udržení, mohou si ji tam nechat. Ale jasný, v 1. trim je to buď a nebo…
Ahoj, tak se hlásím a dopadlo to špatně. V neděli už srdeční akce nebyla, dnes kyretaz, je mi hrozně. Držte se
![]()
@Brbra píše: Více
No, v tomhle tydnu spis nenechavaj, protoze ani oni nevedi, zda tam sance je.
Moc me to mrzi zakladatelko, ale lepsi ted, nez dyl, ver mi. Hodne stesti do dalsiho snazeni a at vse probehne ted v poradku ![]()
Ahoj, včera večer jsme měli s manželem sex. Normální, žádná divočina. Po sexu jsem krvácela takovou růžovou krví, což se mi nikdy nestalo. O půlnoci jsme proto jeli do nemocnice, aby mě prohlédli. Na ultrazvuku prý vše v pořádku, miminko tam je a bije mu srdíčko. Žádný hematom ani nic jiného. V nemocnici mi napsali, že mám jít ke gynekologovi do 14 dní na kontrolu, ne až za měsíc jak to bylo původně. Jenže ja i dnes celý den hnědě špiním i s takovými malými hnědými kousky. Mám strach, zažila jste to některá?