Sponky a gumičky pro vlásky holčiček

6914
15.2.22 12:11

Sponky a gumičky pro vlásky holčiček

Ahoj,

holčička mi dorostla do věku, kdy „potřebujeme“ gumičky, sponky, hřebeny atd. atd.
Celý život mám krátké vlasy, vůbec se v tom nevyznám. Kde kupujete takové věcičky pro nejmenší? Samozřejmě nejlépe něco krásného, se zvířátky :mrgreen:
Děkuju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14313
15.2.22 12:16

@Lojzísek Pepco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8751
15.2.22 12:18

Pepco. Nemá cenu kupovat nic drahého, skvělého…sponky se ztrácí jak na běžícím pásu, gumičky taká někde neustále sundava… a to ještě ani nechodí do školky, tam jsou každý den na poličce vyskladany sponky, čelenky, gumičky, náušnice… a maminky si to tam rozebiraji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
15.2.22 12:19
@Midaku píše:
Pepco. Nemá cenu kupovat nic drahého, skvělého…sponky se ztrácí jak na běžícím pásu, gumičky taká někde neustále sundava… a to ještě ani nechodí do školky, tam jsou každý den na poličce vyskladany sponky, čelenky, gumičky, náušnice… a maminky si to tam rozebiraji.

V zásadě odchází do školky s gumičkou, sponkou a přichází bez.. Občas najdu jednu max dvě sponky v jejím šuplíku ve školce. Jinak fakt nechápu.. asi černá díras.

• Citovat
  • Upravit
Dlouhá punčoška
15.2.22 12:22

Máme malou vnučku - sponečky a gumičky si vozí s sebou.
Kupovala jsem DM drogerií kartáč na rozčesávání vlásků
+ sprej pro lepší rozčesávání vlásků.
Obojí mohu doporučit.

https://www.dm.cz/…3372606.html

• Citovat
  • Upravit
76715
15.2.22 12:28

@Lojzísek také DM a Pepco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148760
15.2.22 12:30

Pepco, v drogeriích to mívají a taky každý vietnamec u kasy nebo mu kosmetiky to má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
15.2.22 12:54

Pepco, action… vždy levné. Ztrácí se to… anebo si to dcera vyměnila s kamarádkou z páru jednu sponku… prý mají dedoles sponky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8751
15.2.22 12:59

@ludmilaadamkova jo no, je mi jasný, že se skolkou to bude ještě horší. S čím ji ráno pošlu, nikdy odpoledne nenajdu… No už se těším. Ještě, že to stojí pár korun a navíc to rády kupují babičky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
15.2.22 13:10

Nevím, kolik jí je, ale předškolní holčičce jsem dávala převážně takové ty maličké gumičky, ze kterých se dělají náramky - ty jediné totiž po jemných vlasech nekloužou a vydrží celý den třeba ve školce. Děláme různé kombinace culíčků, poloculík, na jednu stranu, na druhou atd. Navíc to večer přestřihneš a vyhodíš, nemusíš nic vymotávat a tahat jí. Sponky vždycky buď poztrácela, nebo po vlasech moc klouzaly a pořád jsem jí to musela upravovat :cert: Ale měla jako předškolní dost jemné vlásky. Až tak kolem 6 let bylo možné udělat normální culík nebo jí nechat s rozpuštěnými a sponkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
15.2.22 13:12

Já mám špatnou zkušenost se sponkami doplněnými nalepenými ozdůbkami, chtěla jsem to jako dar, ale buď se to rozpadalo ještě v obchodě nebo ještě než jsem to donesla domů. Nepodávají někde odolné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
15.2.22 13:16
@Elishka1 píše:
Já mám špatnou zkušenost se sponkami doplněnými nalepenými ozdůbkami, chtěla jsem to jako dar, ale buď se to rozpadalo ještě v obchodě nebo ještě než jsem to donesla domů. Nepodávají někde odolné?

Na to jsou dobré takové ty „krokodýlí“ sponky, kde je ozdoba přišitá, viz. ilustrační foto. Ty nám většinou dobře drží a hlavně nekloužou tolik po vlasech. Všechno, co je přilepené lepidlem, končí dřív nebo později v propadlišti dějin :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová