Ahoj,
prosím poraďte nám, jaký vybrat kočárek. Hledáme pouze sporťák, tedy pro dítě cca od 7-8 měsíců. Mám zřejmě příliš vysoké nároky, protože žádný nesplňuje naše požadavky, ale třeba nám poradíte nějaký, který jich splňuje co nejvíce:
- Hledáme kočárek především do terénu, tedy nutností jsou velká terénní kola, ale nepropíchnutelná (tedy ne klasická nafukovací, s tím mám špatnou zkušenost)
- Kočárek musí být čtyřkolka a přední kolečka otočná! (Vím, že to je do terénu horší, ale mně se s pevnými prostě nejezdí dobře a trojkolka mi nevyhovuje).
- Otočná sedačka.
- Polohovatelná sedačka (záda i nohy zvlášť - ne ten šílený naklápěcí sed) + aby bylo u staršího dítka kde nožičky opřít (nemám ráda kočárky, kde dětem nožičky jenom tak visí).
- Polování do úplného lehu.
- Kočárek co největší, nejprostornější a nejstabilnější - samozřejmě s tím souvisí vyšší hmotnost kočárku, to mi nevadí.
- Co nejlepší odpružení kočárku.
Kočárek kupujeme vysloveně do terénu a na výlety, nebudeme ho vůbec používat v MHD atp., na to máme jiný kočárek. Navíc máme velmi prostorný kufr auta, takže rozměry po složení také nejsou to hlavní. Jezdíme však do terénu často a budeme ke kočárku potřebovat i stupátko pro staršího syna.
Já i manžel jsme vysocí a upřednostňujeme kočárek výše položený.
Dívali jsme se ve všech možných cenových kategoriích, ale pořád nic, co
by nás přesvědčilo. Líbil se nám Junama speed, Emmaljunga super nitro, ale
Junama nejde otáčet sedačka a Emmaljunga je příliš nízko. Hartan nás
také nepřesvědčil. Nenapadá vás ještě nějaký jiný? Předem moc
děkuji