Holky máte některá tento kočárek? Do kdy kočárek vydrží dítěti? Jak se v ním jezdí i horší cesty? Jak vám skladuje do auta?
Sportovní Prampol Gazelle - zkušenosti?
Jak maminky hodnotí Prampol Gazelle
Já mám Zebru, koupila jsem ji, protože je větší než Gazell. Dcerka má dva roky, ale velikostně je tak na tři, a pořád kočár používáme. Kočár se vejde i do malé Fiesty, ale skládání je nic moc. Chybí tam aretace složeného kočárku takže se při nakládání občas sám rozkládá. To mi na něm vadí. Na horších cestách s ním jezdím běžně.
Dobrý den,
chci se zeptat k tomu kočárku Zebra. Jakou má délku ležící polohy?
A lze otočit korbu protisměru, abych na syna viděla?
Máme gazellu a co se týká jízdních vlastností, spokojenost. Ale vadí mi, že zabere pul kufra auta, po stranách u boudičky profukuje a nánožník mi přijde krátký.
@Anna Pfeiferova prodávám zelený gazelle za 3000. Používala jsem asi měsíc, pak jsem si pořídila kočárek s otočnou korbou. Jsem z Brna
@veronique87 píše:
@Anna Pfeiferova prodávám zelený gazelle za 3000. Používala jsem asi měsíc, pak jsem si pořídila kočárek s otočnou korbou. Jsem z Brna
Dekuji ale shanime tak za 2000kc a do Brna se nedostaneme
@donutka píše:
Koupila jsem si Zebru a nejsem vůbec spokojená
Muzu vedet proc nejste spokojena?
@Anna Pfeiferova chápu..mám ho skoro nový, víc jak rok a půl ještě v záruce, proto 3.000
@veronique87 píše:
@Anna Pfeiferova chápu..mám ho skoro nový, víc jak rok a půl ještě v záruce, proto 3.000
Jenze nemame auto
@Anna Pfeiferova :špatně se mi dává do auta, mám ho chvili a vržou kolečka a bouda se rozbila, taky popruhy jsou na prd, musela jsem si je předělat kvůli fusaku. Už bych si ho víc nekoupila a to ho mám cca 3.měsíce
Já ho mám a je super. Bouda se snad ani rozbít nedá. Do auta se skládá jednoduše. Stačí jeden pohyb a je to. Nic nevrže. Do terenu parádní. Houpe. Co víc chtít. Paní možná měla vadný kus - stane se. Hlavně cena je super.
@veronique87 Dobrý večer, četla jsem že jste si koupila kočárek sporťák s otočnou korbou. Prosím o jakou značku jde? Nemohu nic takového sehnat. Děkuji
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.