Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Musím se vypsat, protože jsem jak papiňák před bouchnutím.
To, co se stalo za poslední 3 hodiny, to by ani v tv nevymysleli.
Dnes jsem bez auta a musela jsem na úřad. Takže ještě doma jsem si zjistila, která šalina mi jede tam, kam potřebuji. Přijdu na zastávku k trafice, kde si chci koupit jízdenku. Přestávka od 11:00 do 14:00. Výborně. rozhlížím se po automatu na jízdenky. Nikde není. No, budu si muset koupit lístek u řidiče. přede mnou fronta důchodců, kteří se bojí, aby jim řidič neujel, takže mám čas si zjistit, že hodinová stojí u řidiče 30Kč. Nachystám si drobné, abych nezdržovala.
„Jednu hodinovou, prosím.“
„Čtyřicet korun.“
„Jak to 40, tak máte napsáno 30?“
„Desetikoruna poplatek.“
Vím, že nic takového neexistuje, protože jízdenka už je u řidiče zdražena.
„Dobře, vystavte mi na těch 10 kč doklad.“ Chvilka dohadování, nakonec jsem měla jízdenku za platnou cenu 30Kč. Ale zkusit to musel, blbec.
Na úřadě - jdu si pro novou občanku. Mám u ní i dopis, že jsem se dopustila přestupku ohledně lhůty a mám zaplatit 1tis pokutu. Zeptám se slečny, jestli to můžu zaplatit nadvakrát, že prostě teď tu tisícovku nemám. Na to mi řekla, ať požádám svého ukrajinského exmanžela, ať mě zadotuje. PROSÍÍÍM?????? Mám sice ukrajinské příjmení, ale manžel je čech jako Brno a za své předky nemůže. Není to její starost. Opsala jsem si její jméno a tuhle sprostotu si za klobouček nedá. Úřednice - blbec číslo 2.
Jdu na zastávku. Mám ještě 20 min, než mi skončí platnost jízdenky. To stihnu.
Po 15 minutách tramvaj nikde. Žádná tramvaj - ne jen ta „moje“. Volám na tu jejich linku a chci vědět, proč. Slečna, která si tam zřejmě plnila svých 400 hodin veřejně prospěšných prací, mi řekla, že ona tam od toho není (na lince stížností), tak jsem tedy chtěla přepojit na někoho, kdo sedí zadkem na té správné židli. Flákla mi s telefonem. Volám znovu - tentokrát to zvedl chlap. Chci přepojit na nadřízeného a slečnu pěkně rozmáznout, protože mi zvýšila krevní tlak na nebezpečnou hranici. Pán mi rovnou řekl, že mi nadřízeného nedá a že mě přepojí na dispečink. Tam jsem se konečně dozvěděla, že na tramvaj si počkám ještě tak 10 min. „Co s jízdenkou?“ „Ta vám bude platit dál, paní.“ „Výborně, takže mi znovu a zřetelně řekněte své jméno, protože až mě bude revizor vyvádět, tak se budu odvolávat na vás.“
Naštěstí revizor nikde.
Došla jsem do obchodního domu pro potraviny. Mířím k samoobslužným pokladnám a ptám se prodavačky, která tam klábosí s kámoškou: můžu tady platit stravenkama? Ano, můžete. Takže si sama načítám zboží, pípnu klubovou kartu a chci platit - v tom mi to na displey napíše - stravenky nebereme, přivolejte obsluhu. Shodou okolností přijde ta stejná baba. Kouká na mě, jako kdyby mě viděla poprvé a říká, že se tam platit stravenkama nedá. „Vždyť jsem se na to ptala a bylo mi řečeno, že dá.“ „No to nevím, kdo vám tuhle blbost řekl.“ Byla jste to vy."
Mám tlak 200/200 a pěnu u pusy. Taková koncentrace blbců se jen tak nevidí. A to se ani nezmiňuji o tom, že kamkoliv jsem přišla, tak tam byl někdo potento.
Culím se tu jako blbec ![]()
Kolikátá dnes jsem?? ![]()
Příspěvek upraven 09.03.11 v 14:52
Tak taková srážka je opravdu na tlak 200 / 200 jak píšeš !!!
pár květin na uklidněnou ![]()
Lemaz ono to teda vůbec není vtipný, ale tvůj styl psaní je naprosto úžasný.
Hele ber to tak, že máš třeba na 3 měsíce vybráno
Situace, které se tady strašně řehtám, v klidu domova za PC obrazovkou
Jinak jsi si to vyžrala pěkně, buď ráda, že tě nevezla domů rychlá ![]()
tak v tu chvili ti to vtipny nepřišlo ale v tvém podaní je moc vtipné promin ale chápu tě na blbce vždy někde narazíš co naděláš
Příspěvek upraven 09.03.11 v 14:55
lleennttiillkkaa píše:
Lemaz ono to teda vůbec není vtipný, ale tvůj styl psaní je naprosto úžasný.
Hele ber to tak, že máš třeba na 3 měsíce vybráno
Lentilko, ono to fakt není vtipné, ale Lemaz to umí skvěle podat. ![]()
Lemaz, tvůj příběh jako takový vtipný není - ani nakopat ty všechny tupce do zadku by nestačilo ![]()
Ale klobouk dolů, jak jsi ho popsala - to by si z tebe měli brát příklad autoři všech komedií ![]()
lemaz, začni psát knihy
![]()
Myslím, žes nás tu dost pobavila, i když ty budeš v přetlaku snad až do večera, no nedivím se… ![]()
Tak tomu říkám vychytaný den ![]()
Výborně napsáno, ale tlak 200/200 a pěnu u pusy ti věřím. Já bych do toho měla ještě asi oči podlitý krví.
Tak snad máš na delší dobu várku blbců vybranou ![]()