Kopie Srpňátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7602
29.11.13 16:36

Tak se Vám sem taky asi potichounku vkradu, jestli mě ještě přijmete :kytka:

• načítám...
2715
29.11.13 16:42

@pampalin
jezis, tohle by se nemelo stavat :(((( a muzu se zeptat v jakem tt se to stalo?

• načítám...
4336
29.11.13 16:54

@Tintinka Jestli teď máš na mysli mě, tak přesně v polovině, tedy v 21. tt.

• načítám...
2715
29.11.13 16:59
  • načítám...
4336
29.11.13 17:23
@Tintinka píše:
@pampalin :(

Nic s tím nezmůžeš, tohle je holt život! Jednou jsi dole, jednou zas nahoře… :nevim:

• načítám...
2715
29.11.13 17:51

Holky, berete nejake vitaminky? ja jsem pul roku pred snazenim zacala brat kyselinu listovou s B-komplexem (takova mala zelena krabicka za cca 40,–) pak od listopadu jsem brala Femibion 800. Ted se zadarilo. A ja beru opet jen tu kyselinu listovou se vsema B-eckama, pak jeste Aktiferin (mam chudokrevnost) a Calcium+D3 (mam alergii na mleko a mlecny vyrobky tak to chte nechte musim brat). Takhle chci pokracovat do prvni kontroly u Dr. A uvidime jak mi to vse schvali. Jeste premyslim nad C-eckem v tomhle obdobi, nebo je to zbytecny? treba staci jen par pomerancu denne a zazvor? co si myslite? :mrgreen:

• načítám...
4336
29.11.13 17:53

@Tintinka Já beru druhé balení Femibionu 800.

• načítám...
2715
29.11.13 18:33

@pampalin
ja prave mam docela vyvazenou stravu, nebo se o to aspon pokousim :mrgreen:
manzelovi zjistili vysoky cholesterol, takze papa ted jen same zdrave veci jako zelenina, ovoce, lusteniny, celozrne vyrobky, oliv olej atd. Varime v paracku, nebo v troube zapekame. Takze nejake „nezdrave“ (sladkosti, bramburky atd) veci doma nevedeme. Tak zas nechci do sebe cpat zbytecne synteticke vitaminy. Jod (ktery je ve Femibionu) zas nevim jestli ted muzu, skrz tu svoji hypofunkci stitne zlazy a brani na to hormonu. V pondeli jdu na KO k endokrinologu na upravu davky hormonu a zeptam se na jod. Pokud jo, tak si ten Femibion asi i koupim opet…ale to mozna spis na obdobi az zacnu zvracet :mrgreen:

• načítám...
2715
29.11.13 18:35

P. S. Asi opet a zase zbytecne moc nad vsim premyslim :mrgreen:
ale aspon me to natolik dnesni zkoumani nad vitaminama zamestnalo, ze ani jsem si moc nevsimla jestli me boli v podbrisku :mrgreen:

• načítám...
Twitter
29.11.13 19:04
@pampalin
@pampalin píše:
TAk u nás to byla opravdu smůla, malá se otočila, přiškrtila se pupeční šňůrou a masivně se nalokala plodovky.

pane bože, to je strašné. A to nám bába na předporodním vykládala, že je nemožné se uškrtit na pupeční šňůře, že je to tak kluszké a dlouhé, že to prý není možné. tak vidím, že nás asi jen chtěla tzv. uklidňovat. Strašné :(

• Upravit
Twitter
29.11.13 19:05
@Erian píše:
Tak se Vám sem taky asi potichounku vkradu, jestli mě ještě přijmete :kytka:

tady jsou dveře otevřené :D zatím to teprve rozjíždíme a zajíždíme :D :pankac:

• Upravit
Twitter
29.11.13 19:07

@Tintinka já taky femibion 800 s metafolinem či jak se to jmenuje. To mi doporučila lékařka. A k tomu mi naordinovala ještě listovku. Nevím, proč toho mám užívat tolik, že by kvůli té nízké sliznici :nevim: nevím..
Pak beru ještě utrogestan a prednison.

• Upravit
Twitter
29.11.13 19:07
@Tintinka píše:
P. S. Asi opet a zase zbytecne moc nad vsim premyslim :mrgreen:
ale aspon me to natolik dnesni zkoumani nad vitaminama zamestnalo, ze ani jsem si moc nevsimla jestli me boli v podbrisku :mrgreen:
:mrgreen: :pankac: tak to nebude zas tak hrozné s tím podbřiškem, toje dobře :hug:
  • Upravit
2715
29.11.13 19:25

@Kleofasek
:mrgreen: taky si rikam

• načítám...
2692
29.11.13 19:42

Taky beru Femibion, už asi půl roku, začla jsem tři měsíce před prvním snažením a po potratu jsem nevysadila. Já teda bohužel ujíždím na sladkém, takže nemůžu říct, že jím zdravě, ale snažím se to kompenzovat hromadou zeleniny a ovoce každý den. Jen si říkám, kolik tam těch vitamínů je, teď v zimě, když je všechno bud skladovaný nebo dovážený napůl nezralý…Našla jsem na internetu krásný stránky o tom co se nám teď v bříškách děje, tak se podělím http://www.wikiskripta.eu/…brya_a_plodu
 http://www.wikiskripta.eu/…%C3%A9_listy#…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+