Kopie Srpňátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1014
1.12.13 17:26

@artepetka Tak třeba některá můžete vytvořit uzavřenou skupinu, tuto diskuzi necháme tak a když tady někdo nový napíše tak ho nasměrujeme do té skupiny co vy na to? :) Já bych to i vytvořila, vědět jak na to :oops: :lol:

• načítám...
1014
1.12.13 17:28

Aaaa teď jsem koukla do diskuzí a koukám že tam stačí kliknout Přidat novou skupinu :think: Tak kdyžtak bych jí založila :)

• načítám...
4336
1.12.13 17:29

@Sivika Viď, že jo. Tak já už testovat nemusím, mám to od 25.11. potvrzené ultrazvukem, ale jeden testík mi ještě doma zbyl, tak jsem ho samozřejmě použila.

• načítám...
1014
1.12.13 17:32

@pampalin Jé tak to jsem asi přehlídla :oops: A v kterém tt vlastně jsi? :) A bylo něco v pondělí vidět? :)

• načítám...
1014
1.12.13 17:34

Holky tak já založím tu soukromou skupinu a přestěhujeme se tam jo? :) Mě osobně se také bude lépe psát v „soukromí“ než takto veřejně, ani fotky bych veřejně nevystavovala jedině v uzavřené :)

• načítám...
4336
1.12.13 17:35

@Sivika Jak chceš. Jinak já jsem podle poslední MS dnes 5+4tt.

• načítám...
1014
1.12.13 17:39

https://www.emimino.cz/…014/diskuse/#… Tak tady je uzamčená skupina, kdo budete chtít přidejte se :kytka:

• načítám...
Anonymní
1.12.13 17:52
@Sivika píše:
https://www.emimino.cz/…014/diskuse/#… Tak tady je uzamčená skupina, kdo budete chtít přidejte se :kytka:

Ještě není schválená. ;)
B. F.

• Upravit
1014
1.12.13 17:57
@Anonymní píše:
Ještě není schválená. ;)
B. F.

Tak to jsem ani netušila že se musí schválit :oops: Ještě to tu tak neovládám :oops: Každopádně když se schválí tak se můžete přidat ;)

• načítám...
133
1.12.13 19:01

Ahojky :kytka: můžu se, prosím, přidat do Vaší diskuze?…dle poslední MS mi vychází termín kolem 5.8. 2014,pokud půjde vše dle očekávání…

• načítám...
Twitter
1.12.13 19:45
@pampalin píše:
To jako fakt? Tak já měla 3 balení a myslela jsem si, jakej jsem magůrek.

tak se podívej na jiné holky, třeba i z diskuzí, některé zládnou i šedesátku :mrgreen: osobně jsem viděla jednu takovou sbírku :mrgreen: Taková dvacítka je ještě uplně v normě :mrgreen: Já ale testuju od 6DPO, páč už sem na sobě cítila něco jinak :D A od 7DPO byli t´dušíci, tak to víš, nedalo mi to netestovat, jestli sílí. Můj chtěl třeba udělat i testy, jak přišel dom z práce :D Měli jsme z toho radost :nevim: :D

• Upravit
Twitter
1.12.13 19:46
@petukla píše:
Ahojky :kytka: můžu se, prosím, přidat do Vaší diskuze?…dle poslední MS mi vychází termín kolem 5.8. 2014,pokud půjde vše dle očekávání…
:mavam: no nazdáár :hug: jasné, že jo :pankac:
  • Upravit
Twitter
1.12.13 19:48

@Sivika můžeme se tam klidně přesunout, ale ještě bych počkala s tím uzavíráním na maminky, co můžou mít ještě pořád termín v srpnu. Takže já se přidám až později ;) Jinak problém tady nemám, stejně jsem pod nickem a lidi mě co znají z emimina osobně neznám a nevadí mi to.

• Upravit
Twitter
1.12.13 19:50
@Sivika píše:
@Kleofasek Já mám z toho taky respekt :( Ale neboj :hug: :hug:

jasné, když někdo přijde do jiného stavu bez potíží, tak chápu, že to moc nestuduje neřeší. Ale jak když má ženská za sebou pár potratů a IVF, tak je už tak vzdělaná, že může znalostmi kolikrát konkurovat leckterému doktorovi :mrgreen:

• Upravit
Twitter
1.12.13 19:52

Holky, jinak jsme byli na tom náměstí, dala sem si aj jeden punč, super :D :pankac: Atmosféra úžasná, normálně mě to požád tak dojímalo, že sem nemohla mojému ani odpovídat na otázky :mrgreen: Hormony se mnou mlátí ostošest :mrgreen:
Ale už na mě doléhá zas trošku strach ze zítřka. Hlavně abych usnula a byla odpočinutá. Pak mi nezbývají síly na Adélku :roll:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+