Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@artepetka Tak třeba některá můžete vytvořit uzavřenou skupinu, tuto diskuzi necháme tak a když tady někdo nový napíše tak ho nasměrujeme do té skupiny co vy na to?
Já bych to i vytvořila, vědět jak na to
![]()
Aaaa teď jsem koukla do diskuzí a koukám že tam stačí kliknout Přidat novou skupinu
Tak kdyžtak bych jí založila ![]()
@Sivika Viď, že jo. Tak já už testovat nemusím, mám to od 25.11. potvrzené ultrazvukem, ale jeden testík mi ještě doma zbyl, tak jsem ho samozřejmě použila.
@pampalin Jé tak to jsem asi přehlídla
A v kterém tt vlastně jsi?
A bylo něco v pondělí vidět? ![]()
Holky tak já založím tu soukromou skupinu a přestěhujeme se tam jo?
Mě osobně se také bude lépe psát v „soukromí“ než takto veřejně, ani fotky bych veřejně nevystavovala jedině v uzavřené ![]()
https://www.emimino.cz/…014/diskuse/#… Tak tady je uzamčená skupina, kdo budete chtít přidejte se ![]()
@Sivika píše:
https://www.emimino.cz/…014/diskuse/#… Tak tady je uzamčená skupina, kdo budete chtít přidejte se
Ještě není schválená. ![]()
B. F.
@Anonymní píše:
Ještě není schválená.
B. F.
Tak to jsem ani netušila že se musí schválit
Ještě to tu tak neovládám
Každopádně když se schválí tak se můžete přidat ![]()
Ahojky
můžu se, prosím, přidat do Vaší diskuze?…dle poslední MS mi vychází termín kolem 5.8. 2014,pokud půjde vše dle očekávání…
@pampalin píše:
To jako fakt? Tak já měla 3 balení a myslela jsem si, jakej jsem magůrek.
tak se podívej na jiné holky, třeba i z diskuzí, některé zládnou i šedesátku
osobně jsem viděla jednu takovou sbírku
Taková dvacítka je ještě uplně v normě
Já ale testuju od 6DPO, páč už sem na sobě cítila něco jinak
A od 7DPO byli t´dušíci, tak to víš, nedalo mi to netestovat, jestli sílí. Můj chtěl třeba udělat i testy, jak přišel dom z práce
Měli jsme z toho radost
![]()
@petukla píše:
Ahojkymůžu se, prosím, přidat do Vaší diskuze?…dle poslední MS mi vychází termín kolem 5.8. 2014,pokud půjde vše dle očekávání…
@Sivika můžeme se tam klidně přesunout, ale ještě bych počkala s tím uzavíráním na maminky, co můžou mít ještě pořád termín v srpnu. Takže já se přidám až později
Jinak problém tady nemám, stejně jsem pod nickem a lidi mě co znají z emimina osobně neznám a nevadí mi to.
@Sivika píše:
@Kleofasek Já mám z toho taky respektAle neboj
![]()
jasné, když někdo přijde do jiného stavu bez potíží, tak chápu, že to moc nestuduje neřeší. Ale jak když má ženská za sebou pár potratů a IVF, tak je už tak vzdělaná, že může znalostmi kolikrát konkurovat leckterému doktorovi ![]()
Holky, jinak jsme byli na tom náměstí, dala sem si aj jeden punč, super
Atmosféra úžasná, normálně mě to požád tak dojímalo, že sem nemohla mojému ani odpovídat na otázky
Hormony se mnou mlátí ostošest ![]()
Ale už na mě doléhá zas trošku strach ze zítřka. Hlavně abych usnula a byla odpočinutá. Pak mi nezbývají síly na Adélku ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat