Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Kleofasek Chodim jen 3× tydne (i kdyz ted jsem tu zrovna skoro porad
) a hlida tchyne.
@Nairol máš teda hodnou tchýni. Ta moje by nehlídala celý den.
Holky, malá dostala teploty skoro 39. nevíte, co jí mám dát? Dala sem nurofen, máme ho tady kvůli zoubkům, ale je i na teploty. Ráno jedem k doktorce. Teď spinká, nejí mi, jen pije čaj ![]()
Ahoj holky.. Taky sem za váma budu nakukovat..
já mám zítra kontrolu - první… Zítra budu 7+0, ale těhunbude mladší.. Tak doufám, že už uvidím ![]()
Ahoj holky můžu se přidat? Včera jsem našla ducha na testu a dnes už je pěkně růžový. Jsem teprve 10 dpo.
Ale třeba to vyšlo.
@Kleofasek píše:
@Nairol máš teda hodnou tchýni. Ta moje by nehlídala celý den.
Holky, malá dostala teploty skoro 39. nevíte, co jí mám dát? Dala sem nurofen, máme ho tady kvůli zoubkům, ale je i na teploty. Ráno jedem k doktorce. Teď spinká, nejí mi, jen pije čaj
Nemusí jíst hlavně že pije. Udělej jí zábal. Od kolen dolů a celé ruce omotej ledovou hadrou nebo ručníkem. No nejlíp by bylo ji do toho omotat celou hlavně hrudník. Ale je to pro malé děti masakr. Hlavu ne.
@Kamcha @Elisabethka
Ahoj holky ![]()
@Kamcha tak jak jste dopadli, už máte i srdíčko? ![]()
@Elisabethka my se známe už
testy super ![]()
Jinak jsme byli na pohotovosti, měla včera teplotu 39,3. Poradili nám na střídačku dávat nurofen a parel čípky. Horečku jsme skolili ![]()
Má teda šílenou rýmu a kašle a já to samé. Je to hrůza, člověk je těhotný a ještě s nemocným malým dítětem. Na vše jsem sama. Manžel nemá vůbec čas chudák, má hrozně moc práce před Vánocema, tak jak každý rok ![]()
A zábal mi včera taky radily na té pohotovosti, ale nakonec jsem ho neudělali. Aspoň vím jak se dělá, nevěděla jsem to přesně ![]()
@Nairol ![]()
@Kleofasek píše:
@Kamcha @ElisabethkaAhoj holky
@Kamcha tak jak jste dopadli, už máte i srdíčko?
@Elisabethka my se známe užtesty super
Jinak jsme byli na pohotovosti, měla včera teplotu 39,3. Poradili nám na střídačku dávat nurofen a parel čípky. Horečku jsme skolili
Má teda šílenou rýmu a kašle a já to samé. Je to hrůza, člověk je těhotný a ještě s nemocným malým dítětem. Na vše jsem sama. Manžel nemá vůbec čas chudák, má hrozně moc práce před Vánocema, tak jak každý rok
A zábal mi včera taky radily na té pohotovosti, ale nakonec jsem ho neudělali. Aspoň vím jak se dělá, nevěděla jsem to přesně
@Nairol
Tak hlavně že už je bez teplot. Já mám doma holky už 4týdny a jsem s toho na nervy. Rýma a kašel. A né a né je doléčit. Ale už to vypadá líp.
Já mám nervy ze zítřejšího testu. Manžel o ničem neví tak nevím jak sem zítra dám fotku ![]()
Nesmím to prozradit dřív jak na vánoce.
A to jsem si řekla že příští těhu mu řeknu až uvidím že je to tam kde má byt. Jenže Dr. tam není až 6.1. To budu přesně 7+0.
@Elisabethka tý jo, až teď se dívám na metříky
ty čekáš čtvrté dítě
Tak to bude doma veselo ![]()
No musíš to nějak udělat, ale já bych mu to na Váoce řekla, ať má radost
Kontrolu máš teda za dlouho
Já jdu v pátek už na čtvrtou a budu asi v 7+3tt.
@Kleofasek píše:
@Elisabethka tý jo, až teď se dívám na metříkyty čekáš čtvrté dítě
![]()
![]()
Tak to bude doma veselo
No musíš to nějak udělat, ale já bych mu to na Váoce řekla, ať má radostKontrolu máš teda za dlouho
Já jdu v pátek už na čtvrtou a budu asi v 7+3tt.
No mám strach aby se to udrželo. V srpnu jsem měla ZP v 8 týdnu. A prý ještě jednou se to stane a mimi už nebude nikdy
tak sebojím. Ale asi zajdu do nemocnice at se na mě kuknou dříív
Holky našla jsem tabletky, které se užívají v těhu aby vám nebylo špatně. Zkusila jsem je a už je mi perfektně.
Akorád jsem zvědavá jak dlouho to bude na mě působit. ![]()
@Elisabethka píše:
ne Emesis.
Dává se jen jednou za den. A konečně můžu jíst aniž by jsem cítila něco jiného než jídlo. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Nairol ten se teda má
A malá je už ve školce teda, že chodíš do práce
nebo chodíš jen když je tvůj doma