Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@andatko píše:
Holky tak mam mozna pro hodne z vas uklidneni. Jelikoz vazne zalezi na typu utz.
Na velkem screeningu 6+6 AS+videla jsem srdicko.
A na utz dole u moji dr nebylo nic.
No chapete to???jsem stastna.
I jizvu zkontroloval. Vse ok.
obrovská gratulace.
![]()
@Kleofasek píše:
u nás teda nenechávají. A revize je podle mě lepší, vyšistí se vše.
Ono to taky může odejít až někdy ve 13 týdnu. Poslední ZT jsem dotáhla až do 12+1 a pořád se drželo. takže než čekat tak dlouho, je lepší to vyndat pryč.
Aha tak asi jak kde. Záleží na Dr. Já jsem teď těhule po 11 a s toho jsem rodila 3krát. A čistili mě jen jednou. Ale raději se o těch věcech nebavme. Hlavně myslet pozitivně
![]()
@andatko píše:
Holky tak mam mozna pro hodne z vas uklidneni. Jelikoz vazne zalezi na typu utz.
Na velkem screeningu 6+6 AS+videla jsem srdicko.
A na utz dole u moji dr nebylo nic.
No chapete to???jsem stastna.
I jizvu zkontroloval. Vse ok.
@Elisabethka píše:
Aha tak asi jak kde. Záleží na Dr. Já jsem teď těhule po 11 a s toho jsem rodila 3krát. A čistili mě jen jednou. Ale raději se o těch věcech nebavme. Hlavně myslet pozitivně![]()
asi jo. mě poslali vždy. Může se ti držet totiž hodně dlouho. A být těhotná a čekat několik týdnů, než to odejde, to je pro mě lepší se toho zbavit hned.
Ale máš pravdu, jak který doktor se na to dívá.
@Elisabethka tak to jsi první, koho znám, kdo byl tolikrát těhotný
tak to je teda něco ![]()
Jinak holky dik za podporu. Byly to nervy a vazne jsem uz nedoufala.
Dr mi pak rikala ze maji 20let stary utz a je to nekdy slozite v zacatcich poznat.
@andatko píše:
Jinak holky dik za podporu. Byly to nervy a vazne jsem uz nedoufala.
Dr mi pak rikala ze maji 20let stary utz a je to nekdy slozite v zacatcich poznat.
to jsou teda věci, mají 20 let starý UZ, a pak se mají matky nervovat ![]()
@Elisabethka píše:
@Kleofasek no je to masakr.
no to jo. Tak nemají dělat ultrazvuk tak brzy. Když tam nejsou schopní nic vidět
Anebo rovnou v takto raném stádiu poslat na podrobnější.
@Kleofasek píše:
no to jo. Tak nemají dělat ultrazvuk tak brzy. Když tam nejsou schopní nic vidětAnebo rovnou v takto raném stádiu poslat na podrobnější.
moje řeč, potom jsme pěkně vystrašené.
Holky to mate asi pravdu. Meli by rovnou v brzkem stadiu posilat na ten screening a nenervovat nas.
A to jsem tam prisla a sestra se me pta: ktery den cyklu jsem?
Rikam: co prosim? Tak vzhledla od stolu, evidentne prekvapena moji odpovedi a rika: den cyklu?
Ja: tak to vazne netusim.
Sestra: no a ja to mam vedet? Posledni ms?
Ja: 29.10
Sestra: a to vam prijde normalni? To takhle mate bezne dlouhe?
Jenze v tom vstoupila ma dr a rika:
Ne neni to normalni. Protoze pani si jde na potvrzeni tehu.
Já, ale nevedela ze tam nejsou same tehulky, ale zensky na hormonalni profil a utz folikul.
A sestra nevedela ze si me mezi ne moje dr vecpala, bez obj.
![]()
Tak jsme se pak i zasmaly.
Holky jsem nějaká zmatená. Dala jsem si do kalkulátoru moje poslední MS a vyšlo mě že dnes jsem 3+6 tak jak se to teda sakryš počítá?? Ale když jsem si to počítala v mém deníčku tak to vyšlo na 4+0 vždyť jsem dnes 28 DC. To je 4+0
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat