Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Kleofasek ahojky, na kontrole supeerr, doktor viděo hned a řikal ze super
na srdicko ksem se v té rychlosti zaplmnela zeptat
.. Ale mam průkazku a 13.1. První poradnu.. Rozhodla jsem se pro ty placené testy na vývojové vad.. V práci jsem to už taky řekla - prece jen delam krátký dlouhý a dvanáctky… Ještě tu chvíli zůstanu, ale tak od 5 měsíce bych chtěla být do a už..
@Kamcha
k průkazce gratuluju
Já ji ještě nemám, jednou mi ji dali v 7+3, a pak to stejně zkončilo, takže ráda si počkám třeba až do třetího měsíce ![]()
Akorát do té doby budu platit pořád poplatek
![]()
U nás se NT screening neplatí. Máme ho v nemocnici zdarma. Ale většinou je to placené. Zkus se pak zeptat na pojišťovně, jestli ti něco z toho zpětně neproplatí.
A kdybych měla práci na směny, šla bych co nejřív marodit
Zase záleží, co děláš, jestli je to namáhavé nebo spíš sedavé např.
@Kleofasek tak snad to vše dobře dopadne.. Nestraš :/.. No 12ct hodin stojim na nohou, obchod s oblečením… Ale krabice netahám a nic namáhavého taky nedělám, ovšem i stát je někdy dost namáhavé a spíš vyčerpávajíci… No tak uvidím jak to budu zvládat..ale hrotit to za každou cenu taky určitě nebudu..
@Kamcha to je jasné, jak se budeš cítit. Třeba si budeš moct i sednout, když vědí, že jsi teď těhulka.
@Kleofasek no too právě nevím.. Když jsem unavená, tak si chodím sednou do skladu na chvíli.. Ale teď před vánoci je tu mooooc lidí.. No každopádně uvidím - přehánět to nebuduuuu
Holky mam dotaz, jak to mate se sexem? nam ho dr. nezakazal, jen rekl, ze opatrne.
Ahoj holky tak dnes jsem 14DPO jdu na krev tak se bojím ale myslím že to bude OK.
![]()
@Elisabethka
neboj, bude to v pořádku ![]()
@Kamcha dobré ráno
já si myslím, že když v práci vědí, že čekáš mimčo, že ti vyjdou v tomto vstříc. Akorát před těma Vánocema si spíš nebudeš mít čas sednout
Neboj, šílenství pomalu vrcholí, za 14 dní bude vše zase uplně v klidu ![]()
@Kleofasek dobré ránko
v práci to vědí od včera a až jsem byla překvapená reakcí.. Naše manažerka hned ať. Etahám krabice a pro nic se nenatahujuu.. A že budeme muset někojo přijmout, že ty 12ctky pro mě budou náročné, hlavně kdŽ mám ty 3 za sebou.. Ale to si budu od nového roku brát vždy v neděli dovcu, protože i ty dva jsou doopst zahul.. Dneska jsem teda pekelně unavéná.. No uvidím.. Ještě s manželem řešíme prodej našeho 2+1 a koupi 3+1.. Takže pořád starosti.. Já chci větší byt aby miminko mělo do budoucna svůj pokoj a my svojí ložnici.. S ložnico obyvákě se nebodlám smířit
![]()
@Kamcha tak vidíš, jak jsou hodní
Dobré ro bude ![]()
A neboj, my máme 1+1, už tady máme jedno dítě a čekáme druhé. Je to teda strašné ohledně místa. Prodáváme byt už rok a nic. Přitom je zrekonstruovaný a jen za 800 tisíc. Chcem si koupit domek. Akorát mě štve že to nikdo pořád nechce ![]()
@Kleofasek no to je teda blbý, že nikdo nechce..my ho máme vystaven na netu a taky nic.. Takže po novém roce na to půjdeme přes realitkuuuu
![]()
@Kamcha my jsme měli v ralitce. Ale marné.. tak nám to teď po Novém roku bud eprodávat známí ve své realitce. Snad se to podaří. ta 1+1 je fakt hrozně malá na 2 postýlky, velkou postel, skříně…
@Kleofasek to asi ju, kdyby jste byli sami, tak je to v pohode, no snad se po novém roce zadaří nám oběma ![]()
Ahoj holky,
tak hlásím, že jsem po 1. kontrole - 5+2, ale byl vidět jen váček, zatím nic víc… a na další jdu až 14.1. - asi se nedočkám, fujtajbl!!! ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat