Kopie Srpňátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2244
16.12.13 18:36

@Kleofasek ahojky, na kontrole supeerr, doktor viděo hned a řikal ze super ;) na srdicko ksem se v té rychlosti zaplmnela zeptat 8) :oops:.. Ale mam průkazku a 13.1. První poradnu.. Rozhodla jsem se pro ty placené testy na vývojové vad.. V práci jsem to už taky řekla - prece jen delam krátký dlouhý a dvanáctky… Ještě tu chvíli zůstanu, ale tak od 5 měsíce bych chtěla být do a už..

• načítám...
Twitter
16.12.13 19:54

@Kamcha :mavam: k průkazce gratuluju :kytka: Já ji ještě nemám, jednou mi ji dali v 7+3, a pak to stejně zkončilo, takže ráda si počkám třeba až do třetího měsíce :roll:
Akorát do té doby budu platit pořád poplatek :cert: :mrgreen:
U nás se NT screening neplatí. Máme ho v nemocnici zdarma. Ale většinou je to placené. Zkus se pak zeptat na pojišťovně, jestli ti něco z toho zpětně neproplatí.
A kdybych měla práci na směny, šla bych co nejřív marodit ;) :kytka: Zase záleží, co děláš, jestli je to namáhavé nebo spíš sedavé např.

• Upravit
2244
16.12.13 20:11

@Kleofasek tak snad to vše dobře dopadne.. Nestraš :/.. No 12ct hodin stojim na nohou, obchod s oblečením… Ale krabice netahám a nic namáhavého taky nedělám, ovšem i stát je někdy dost namáhavé a spíš vyčerpávajíci… No tak uvidím jak to budu zvládat..ale hrotit to za každou cenu taky určitě nebudu..

• načítám...
Twitter
16.12.13 20:20

@Kamcha to je jasné, jak se budeš cítit. Třeba si budeš moct i sednout, když vědí, že jsi teď těhulka.

• Upravit
2244
16.12.13 20:25

@Kleofasek no too právě nevím.. Když jsem unavená, tak si chodím sednou do skladu na chvíli.. Ale teď před vánoci je tu mooooc lidí.. No každopádně uvidím - přehánět to nebuduuuu

• načítám...
1006
16.12.13 21:31

Holky mam dotaz, jak to mate se sexem? nam ho dr. nezakazal, jen rekl, ze opatrne.

• načítám...
4853
17.12.13 07:59

Ahoj holky tak dnes jsem 14DPO jdu na krev tak se bojím ale myslím že to bude OK. :dance: :dance: :dance:

• načítám...
Twitter
17.12.13 09:58

@Elisabethka :mavam: neboj, bude to v pořádku :kytka:
@Kamcha dobré ráno :mavam: já si myslím, že když v práci vědí, že čekáš mimčo, že ti vyjdou v tomto vstříc. Akorát před těma Vánocema si spíš nebudeš mít čas sednout :roll: Neboj, šílenství pomalu vrcholí, za 14 dní bude vše zase uplně v klidu :)

• Upravit
2244
17.12.13 10:56

@Kleofasek dobré ránko :mavam: v práci to vědí od včera a až jsem byla překvapená reakcí.. Naše manažerka hned ať. Etahám krabice a pro nic se nenatahujuu.. A že budeme muset někojo přijmout, že ty 12ctky pro mě budou náročné, hlavně kdŽ mám ty 3 za sebou.. Ale to si budu od nového roku brát vždy v neděli dovcu, protože i ty dva jsou doopst zahul.. Dneska jsem teda pekelně unavéná.. No uvidím.. Ještě s manželem řešíme prodej našeho 2+1 a koupi 3+1.. Takže pořád starosti.. Já chci větší byt aby miminko mělo do budoucna svůj pokoj a my svojí ložnici.. S ložnico obyvákě se nebodlám smířit :)) :kytka:

• načítám...
Twitter
17.12.13 11:03

@Kamcha tak vidíš, jak jsou hodní :hug: Dobré ro bude :)
A neboj, my máme 1+1, už tady máme jedno dítě a čekáme druhé. Je to teda strašné ohledně místa. Prodáváme byt už rok a nic. Přitom je zrekonstruovaný a jen za 800 tisíc. Chcem si koupit domek. Akorát mě štve že to nikdo pořád nechce :zed:

• Upravit
2244
17.12.13 11:05

@Kleofasek no to je teda blbý, že nikdo nechce..my ho máme vystaven na netu a taky nic.. Takže po novém roce na to půjdeme přes realitkuuuu :) :evil:

• načítám...
Twitter
17.12.13 11:08

@Kamcha my jsme měli v ralitce. Ale marné.. tak nám to teď po Novém roku bud eprodávat známí ve své realitce. Snad se to podaří. ta 1+1 je fakt hrozně malá na 2 postýlky, velkou postel, skříně…

• Upravit
2244
17.12.13 11:11

@Kleofasek to asi ju, kdyby jste byli sami, tak je to v pohode, no snad se po novém roce zadaří nám oběma :)

• načítám...
4853
17.12.13 12:35

Před chvílí jsem si děla Dr. Maxe. Konečně jsem ho sehnala. :dance: :dance: :dance:

• načítám...
180
17.12.13 16:36

Ahoj holky,

tak hlásím, že jsem po 1. kontrole - 5+2, ale byl vidět jen váček, zatím nic víc… a na další jdu až 14.1. - asi se nedočkám, fujtajbl!!! :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+