Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@swiftily a jezisi to jsi me nepotesila teda
Tvoji mamce hrablo
Clovece si myslim, ze dnes je to normalni vek ![]()
Ikdyz tedy je to dyl no ![]()
Ty jsi fakt jeste pisklatko ![]()
@swiftily píše:
@pomenkova Já doufám že mi taky dají rizikové, ale pochybuji o tom. 1. o měsíc nedonošený a u druhého VVV a v 19tt konec.Tak jsem sama zvědavá co semnou budou dělat za psí kusy
Neboj se, ja myslim, ze ti to tentokrat dopadne na jednicku, muselo to byt pro tebe tezke
![]()
Holky toto jsem našla k tomu hcg, tak asi uplne nezmizi z tela do porodu. Jak jsem cetla v jedne chytre knizce. Nebo nevim.
![]()
Na začátku těhotenství hCG rychle narůstá, každé dva dny dvojnásobně. Maxima dosahuje v 8. až 12. týdnu. Následně se už jen mírně snižuje a asi od 20. týdne přetrvává jeho hodnota stejná až do porodu, po kterém se hCG vylučuje z těla močí ještě přibližně sedm dní.
Každopádně jak tu někdo psal, asi to má co dělat s placentou a i ty nevolnosti by mohly byt pricinou. Ale kamoska blila jeste rano pred porodem. Tak nevim. Ta zhubla za cele tehu 6kg. A z porodnice byla lehci o dalsich 6kg. ![]()
Jinak vitam nově příchozí
@pomenkova a jsem ráda, že tu nejsem jedina v takovem požehnaném věku ![]()
Jé holky to je super, že tu nejsem sama stará rašple, mě bude za měsíc 37. Sice mladice už nejsem, ale někdy se cítím i na 15.
![]()
Ale v posledních dnech tak na 60.
![]()
No jinak jak ste psaly s tim HCG-no taky si rikam, ze to souvisi s tema nevolnostma, rika se to, dokonce se rika, ze kdyz jsou veliky nevolnosti, jsou to holcicky
Coz je mi osobne jedno
Kdy mizi z tela nevim, ale podle nejake knihy sem cetla, ze se drzi sice ne tak vysoke, ale az do porodu a jeste po nem ![]()
Ja nevim nikdy jsem si test po porodu nedelala proc taky ![]()
Zase na druhe strane pokud by nevolnosti souviseli tedy s narustem HCG do 12 tt, tak by to nevysvetlovala to zvarceni az do porodu, take to zrejme jenom HCG nezpusobuje podle me
pak co teda, tezko rict
Tezko roct, ja jen vim, ze me je ukrutne zle, ale nezvracim coz je snad jeste horsi, nez se poradne vy… ![]()
@swiftily píše:
@pomenkova Já doufám že mi taky dají rizikové, ale pochybuji o tom. 1. o měsíc nedonošený a u druhého VVV a v 19tt konec.Tak jsem sama zvědavá co semnou budou dělat za psí kusy
Drzim palce, at je tentokrat vsechno OK. ![]()
Ja loni rodila ve 20tt. Nejhorsi zazitek v zivote. ![]()
Tobe je fakt 19?
Kolik je malymu?
Mne je 34. ![]()
@pomenkova píše:
No jinak jak ste psaly s tim HCG-no taky si rikam, ze to souvisi s tema nevolnostma, rika se to, dokonce se rika, ze kdyz jsou veliky nevolnosti, jsou to holcickyCoz je mi osobne jedno
Kdy mizi z tela nevim, ale podle nejake knihy sem cetla, ze se drzi sice ne tak vysoke, ale az do porodu a jeste po nem
Ja nevim nikdy jsem si test po porodu nedelala proc taky
Zase na druhe strane pokud by nevolnosti souviseli tedy s narustem HCG do 12 tt, tak by to nevysvetlovala to zvarceni az do porodu, take to zrejme jenom HCG nezpusobuje podle mepak co teda, tezko rict
Tezko roct, ja jen vim, ze me je ukrutne zle, ale nezvracim coz je snad jeste horsi, nez se poradne vy…
Tak ja mam doma 2holcicky a nikdy mi nic nebylo
ani ted ne ![]()
Obcas bych to chtela zazit ty typicke tehu nevolnosti.
@Almondea píše:
@pomenkova @andatkoJé holky to je super, že tu nejsem sama stará rašple, mě bude za měsíc 37. Sice mladice už nejsem, ale někdy se cítím i na 15.
Ale v posledních dnech tak na 60.![]()
![]()
Napodobne
taky mam za mesic 37. (To je desny cislo)
Ale ja se furt citim na 29. Jsem se tam nejak zasekla ![]()
@andatko píše:
Tak ja mam doma 2holcicky a nikdy mi nic nebyloani ted ne
No mne nebylo u male vubec nic, krome narustajiciho bricha
Nic proste v pohode, ale ted, nesnesu nic, sice jim, ale vadi mi vsechny pachy co existuji ![]()
@andatko píše:
Tak ja mam doma 2holcicky a nikdy mi nic nebyloani ted ne
raději si to nepřej, není o co stát.
![]()
já u prvního sice ne
, ale špatně mi bylo celý den až do 14tt. u druhého ještě 3× hůř.
teď se jakž takž držím, není to žádná sláva, ale trochu lepší než u 1. těhu. ![]()
@Nairol píše:
Drzim palce, at je tentokrat vsechno OK.
Ja loni rodila ve 20tt. Nejhorsi zazitek v zivote.![]()
Tobe je fakt 19?
Mne je 34.Kolik je malymu?
Syn měl 13.12. 2 roky. A já „až“ v dubnu oslavím 20.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat