Kopie Srpňátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
26842
20.12.13 21:35

@swiftily a jezisi to jsi me nepotesila teda :mrgreen: Tvoji mamce hrablo :mrgreen: Clovece si myslim, ze dnes je to normalni vek :mrgreen:
Ikdyz tedy je to dyl no ;)
Ty jsi fakt jeste pisklatko ;)

• načítám...
26842
20.12.13 21:39
@swiftily píše:
@pomenkova Já doufám že mi taky dají rizikové, ale pochybuji o tom. 1. o měsíc nedonošený a u druhého VVV a v 19tt konec.Tak jsem sama zvědavá co semnou budou dělat za psí kusy

Neboj se, ja myslim, ze ti to tentokrat dopadne na jednicku, muselo to byt pro tebe tezke :hug: ;)

• načítám...
2960
20.12.13 21:47

Holky toto jsem našla k tomu hcg, tak asi uplne nezmizi z tela do porodu. Jak jsem cetla v jedne chytre knizce. Nebo nevim. :think: :think:

Na začátku těhotenství hCG rychle narůstá, každé dva dny dvojnásobně. Maxima dosahuje v 8. až 12. týdnu. Následně se už jen mírně snižuje a asi od 20. týdne přetrvává jeho hodnota stejná až do porodu, po kterém se hCG vylučuje z těla močí ještě přibližně sedm dní.

Každopádně jak tu někdo psal, asi to má co dělat s placentou a i ty nevolnosti by mohly byt pricinou. Ale kamoska blila jeste rano pred porodem. Tak nevim. Ta zhubla za cele tehu 6kg. A z porodnice byla lehci o dalsich 6kg. :roll:

• načítám...
2960
20.12.13 21:47

Jinak vitam nově příchozí :mavam: @pomenkova a jsem ráda, že tu nejsem jedina v takovem požehnaném věku :mrgreen:

• načítám...
2960
20.12.13 21:49

@swiftily taky tě tu moc vítám a držim palečky :mavam:

• načítám...
11444
20.12.13 22:24

@pomenkova @andatko

Jé holky to je super, že tu nejsem sama stará rašple, mě bude za měsíc 37. Sice mladice už nejsem, ale někdy se cítím i na 15. :mrgreen: :mrgreen:

Ale v posledních dnech tak na 60. :zed: :mrgreen:

• načítám...
26842
20.12.13 22:31

@andatko je to mam radost :hug: :srdce: No neco na tom bude.ze uz sem starsi, protoze tohle tehotenstvi me vyslovene zmaha ;) Ze zacatku jsem mela sok, vubec sem to necekala ;) @Almondea no stare rasple to jo :mrgreen: ne hale taky se citim nekdy na 15 let, ale neprehanim to :mrgreen:

• načítám...
26842
20.12.13 22:42

No jinak jak ste psaly s tim HCG-no taky si rikam, ze to souvisi s tema nevolnostma, rika se to, dokonce se rika, ze kdyz jsou veliky nevolnosti, jsou to holcicky :nevim: Coz je mi osobne jedno :D Kdy mizi z tela nevim, ale podle nejake knihy sem cetla, ze se drzi sice ne tak vysoke, ale az do porodu a jeste po nem ;)
Ja nevim nikdy jsem si test po porodu nedelala proc taky :mrgreen:
Zase na druhe strane pokud by nevolnosti souviseli tedy s narustem HCG do 12 tt, tak by to nevysvetlovala to zvarceni az do porodu, take to zrejme jenom HCG nezpusobuje podle me :nevim: pak co teda, tezko rict ;) Tezko roct, ja jen vim, ze me je ukrutne zle, ale nezvracim coz je snad jeste horsi, nez se poradne vy… :mrgreen:

• načítám...
9073
20.12.13 22:53
@swiftily píše:
@pomenkova Já doufám že mi taky dají rizikové, ale pochybuji o tom. 1. o měsíc nedonošený a u druhého VVV a v 19tt konec.Tak jsem sama zvědavá co semnou budou dělat za psí kusy

Drzim palce, at je tentokrat vsechno OK. ;)
Ja loni rodila ve 20tt. Nejhorsi zazitek v zivote. :(

Tobe je fakt 19? 8) Kolik je malymu?

Mne je 34. :think:

• načítám...
2960
21.12.13 00:38
@pomenkova píše:
No jinak jak ste psaly s tim HCG-no taky si rikam, ze to souvisi s tema nevolnostma, rika se to, dokonce se rika, ze kdyz jsou veliky nevolnosti, jsou to holcicky :nevim: Coz je mi osobne jedno :D Kdy mizi z tela nevim, ale podle nejake knihy sem cetla, ze se drzi sice ne tak vysoke, ale az do porodu a jeste po nem ;)
Ja nevim nikdy jsem si test po porodu nedelala proc taky :mrgreen:
Zase na druhe strane pokud by nevolnosti souviseli tedy s narustem HCG do 12 tt, tak by to nevysvetlovala to zvarceni az do porodu, take to zrejme jenom HCG nezpusobuje podle me :nevim: pak co teda, tezko rict ;) Tezko roct, ja jen vim, ze me je ukrutne zle, ale nezvracim coz je snad jeste horsi, nez se poradne vy… :mrgreen:

Tak ja mam doma 2holcicky a nikdy mi nic nebylo :mrgreen: ani ted ne ;)
Obcas bych to chtela zazit ty typicke tehu nevolnosti.

• načítám...
2960
21.12.13 00:39
@Almondea píše:
@pomenkova @andatko

Jé holky to je super, že tu nejsem sama stará rašple, mě bude za měsíc 37. Sice mladice už nejsem, ale někdy se cítím i na 15. :mrgreen: :mrgreen:

Ale v posledních dnech tak na 60. :zed: :mrgreen:

Napodobne :) taky mam za mesic 37. (To je desny cislo)

Ale ja se furt citim na 29. Jsem se tam nejak zasekla :mrgreen:

• načítám...
26842
21.12.13 12:32
@andatko píše:

No mne nebylo u male vubec nic, krome narustajiciho bricha :D Nic proste v pohode, ale ted, nesnesu nic, sice jim, ale vadi mi vsechny pachy co existuji :think:

• načítám...
26842
21.12.13 12:33

@andatko 37 je krasny cislo(jeste)ta 38 je dost blba cislice :mrgreen:

• načítám...
11444
21.12.13 13:57
@andatko píše:

raději si to nepřej, není o co stát. :zed: :lol:

já u prvního sice ne :poblion:, ale špatně mi bylo celý den až do 14tt. u druhého ještě 3× hůř. :zed: teď se jakž takž držím, není to žádná sláva, ale trochu lepší než u 1. těhu. :dance:

• načítám...
1592
21.12.13 14:01
@Nairol píše:
Drzim palce, at je tentokrat vsechno OK. ;)
Ja loni rodila ve 20tt. Nejhorsi zazitek v zivote. :(

Tobe je fakt 19? 8) Kolik je malymu?

Mne je 34. :think:

Syn měl 13.12. 2 roky. A já „až“ v dubnu oslavím 20.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+