Kopie Srpňátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4853
25.12.13 10:37

Krásné vánoční svátky :hug: :hug: :hug:

• načítám...
1467
25.12.13 20:56

@swiftily kdy jdeš k lékaři.? Já to bohužel vidím až kolem 5-10.ledna

• načítám...
1592
25.12.13 21:07

@Blanch89 Taky nějak tak půjdu dnes 5+1tt a dřív jak v 7 či 8 tt mi dr. řekl že chodit nemám že nic neuvidí

• načítám...
Twitter
26.12.13 10:57

@swiftily tak u mě doktorka viděla už v 3+6 GV :D
V 7+1 bylo už stdíčko.
Já mám kontrolu až 13.1. na první narozeniny naší Adélky. A za týden se asi objednám na screening.

• Upravit
1467
26.12.13 15:07

@swiftily no u mě je důvod spíše ten, že mají prázdniny až do nového roku :cert: a my normální lidí pracujeme i tak :mrgreen:

• načítám...
26842
26.12.13 15:44

@Kleofasek mam to presne tak, jen 10.1-ale jinak take 7 tyden bylo srdicko-pak mam tyden po kontrole jit na ten veliky ultrazvuk ;) ;)

• načítám...
6358
26.12.13 16:16

Ahoj holky můžu se přidat? Že jsem těhulka :srdce: jsem zjistila den před Vánocemi a na Štědrý den jsem to oznámila manželovi a rodině, podle kalkulačky jsem 5+3, čekáme první a špatně mi zatím není, jen prsa bolí. K doktorovi si zkusím zavolat zítra nebo v pondělí záleží jestli tam někdo vůbec bude :lol:
trošku mě děsí, že ještě víkend předtím než jsem to zjistila jsem pila alkohol, tak snad se mrňous ještě vyživoval z váčku :nevim:

• načítám...
26842
26.12.13 16:25

@Muflu urcite se pridej :kytka: Neboj se take se mi tenkrat u nasi prvni dcerky stalo, ze sem nic netusila a po vanocich sem pila vino atd…zistila sem to az za dva mesice a a v te dobe predelavla nasi jidelnu, lezla po staflich, tahala mramor atd…vecer si dala sklenku, to proste nekdy nevis..Ja to tenkrat neplanovala, neslo to prej prirozene, takze sem si nelamala hlavu a podle me plati vsechno nebo nic-nedelej si s tim hlavu ;) ;) ;) ;)
Co je hrozne, ze to treba nekdo vi a presto treba kouri a pije, to uz je neco jineho ;)

• načítám...
6358
26.12.13 16:30

@pomenkova jak jsem to zjistila tak už jsem si koupila i bezkofeinovy kafe a alkohol do třetího měsíce vůbec a pak si dám sem tam deci vína :dance: my jsme to plánovali, ale snažili jsme se už od května a pořád nic :zed: tak jsem se tento měsíc na to vybodla, neřešila jsem ovulku, dala si alkohol a ono to nakonec vyšlo :dance: :dance: :dance:

• načítám...
26842
26.12.13 16:38

@Muflu no tak vidis, nekdy psychika udela svoje, vim o tom dost..mam za s sebou tri IVF bez uspechu pak sem se na to vybodla a najednou sem byla tehotna… ;) ;)
ted sem to sice planovala uz kvuli veku, ale rekla sem si jen do konce roku a pak koncim, protoze sme se docela smirili s tim, ze nase mala je asi zazrak dite, ze to resit jinak moc nebudu ;) No a druhy mesic snahy se zadarilo 8o Sice mame odstup skoro 4 roky, ale v te dobe sem nad druhym ani nazauvazovala-takze sem se se vsim vsudy snazila opravdu tyto dva mesice ;) ale je pravda, ze bych se rozhodne smirila i s faktem, ze by to nemuselo podruhe vyjit ;)
No vyslo to, ale stejne se jeste drzim pri zemi dokud nebudu tak v 5 tem mesici ;) :D
Tobe drzim take moc palecky jako vsem tady :palec: :palec: :palec:

• načítám...
11444
26.12.13 17:17

Ahoj holky, tak jak jste zvládli vánoce? :mavam: :kytka:

Mě díkybohu přestalo být moc špatně, jen tak trochu, abych náhodou nezapomněla. :lol: Ale dalo se to zvládnout. Rodině jsme to oznámili, tož koukali, jestli si děláme srandu, když už máme dvě děti, ale tak vysvětlili jsme, že fakt i třetí bylo plánované. :P Mamce jsem zabalila minibodýčko a papučky pod stromek i s říkáním a byla sranda, že nevěděla, jestli jsem těhule já nebo segra. No byla dojatá, hrozně se na vnouče těší a já mám po klidu, páč mě už vyslýchá, co, jak, kdy atd. :mrgreen:

• načítám...
1592
27.12.13 09:13

@Kleofasek GV by viděl no :) ale jeho a teda i mě zajímá jestli se rozbuší srdíčko :)

• načítám...
Twitter
27.12.13 10:22
@swiftily píše:
@Kleofasek GV by viděl no :) ale jeho a teda i mě zajímá jestli se rozbuší srdíčko :)

to jo, jen že jsi napsala, že by nebylo vidět nic. Tak něco přece by možné vidět bylo :D Ovšem ani srdíčko není žádná záruka. V kvetnu jsem došla s mimčem až do desátého týdne a stejně zamlklo.

• Upravit
2960
27.12.13 10:36

Holky ja mam kamosky co delaji v porodnicich po Praze. A jedna dokonce na UTZ v Podoli. Nikdy mi nerikala o sve praci, bud jsem byla tehu nebo planovala druhe. Po porodu druhe dcery jsme se zacaly vic bavit o praci, rikala, ze ted uz mi to muze vypravet ty pribehy mistni. Ovsem ani jedna z nas netusila, ze jeste otehotním.
Ted kdybych nad vsim moc premyslela, tak i po porodu nebudu mit klid.
Covek si nic nesmi pripoustet a privolavat…

Proste je nam fajn a dneska je krasnej den, tady sviti slunicko a my budme happy ze jsme tehulky. Je to prece krasny "jiny " stav :kytka: :hug:

• načítám...
6358
27.12.13 10:38
@andatko píše:
Holky ja mam kamosky co delaji v porodnicich po Praze. A jedna dokonce na UTZ v Podoli. Nikdy mi nerikala o sve praci, bud jsem byla tehu nebo planovala druhe. Po porodu druhe dcery jsme se zacaly vic bavit o praci, rikala, ze ted uz mi to muze vypravet ty pribehy mistni. Ovsem ani jedna z nas netusila, ze jeste otehotním.
Ted kdybych nad vsim moc premyslela, tak i po porodu nebudu mit klid.
Covek si nic nesmi pripoustet a privolavat…Proste je nam fajn a dneska je krasnej den, tady sviti slunicko a my budme happy ze jsme tehulky. Je to prece krasny "jiny " stav :kytka: :hug:
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí