Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@swiftily kdy jdeš k lékaři.? Já to bohužel vidím až kolem 5-10.ledna
@Blanch89 Taky nějak tak půjdu dnes 5+1tt a dřív jak v 7 či 8 tt mi dr. řekl že chodit nemám že nic neuvidí
@swiftily tak u mě doktorka viděla už v 3+6 GV ![]()
V 7+1 bylo už stdíčko.
Já mám kontrolu až 13.1. na první narozeniny naší Adélky. A za týden se asi objednám na screening.
@swiftily no u mě je důvod spíše ten, že mají prázdniny až do nového roku
a my normální lidí pracujeme i tak ![]()
@Kleofasek mam to presne tak, jen 10.1-ale jinak take 7 tyden bylo srdicko-pak mam tyden po kontrole jit na ten veliky ultrazvuk
![]()
Ahoj holky můžu se přidat? Že jsem těhulka
jsem zjistila den před Vánocemi a na Štědrý den jsem to oznámila manželovi a rodině, podle kalkulačky jsem 5+3, čekáme první a špatně mi zatím není, jen prsa bolí. K doktorovi si zkusím zavolat zítra nebo v pondělí záleží jestli tam někdo vůbec bude ![]()
trošku mě děsí, že ještě víkend předtím než jsem to zjistila jsem pila alkohol, tak snad se mrňous ještě vyživoval z váčku ![]()
@Muflu urcite se pridej
Neboj se take se mi tenkrat u nasi prvni dcerky stalo, ze sem nic netusila a po vanocich sem pila vino atd…zistila sem to az za dva mesice a a v te dobe predelavla nasi jidelnu, lezla po staflich, tahala mramor atd…vecer si dala sklenku, to proste nekdy nevis..Ja to tenkrat neplanovala, neslo to prej prirozene, takze sem si nelamala hlavu a podle me plati vsechno nebo nic-nedelej si s tim hlavu
![]()
Co je hrozne, ze to treba nekdo vi a presto treba kouri a pije, to uz je neco jineho ![]()
@pomenkova jak jsem to zjistila tak už jsem si koupila i bezkofeinovy kafe a alkohol do třetího měsíce vůbec a pak si dám sem tam deci vína
my jsme to plánovali, ale snažili jsme se už od května a pořád nic
tak jsem se tento měsíc na to vybodla, neřešila jsem ovulku, dala si alkohol a ono to nakonec vyšlo
![]()
@Muflu no tak vidis, nekdy psychika udela svoje, vim o tom dost..mam za s sebou tri IVF bez uspechu pak sem se na to vybodla a najednou sem byla tehotna…
![]()
ted sem to sice planovala uz kvuli veku, ale rekla sem si jen do konce roku a pak koncim, protoze sme se docela smirili s tim, ze nase mala je asi zazrak dite, ze to resit jinak moc nebudu
No a druhy mesic snahy se zadarilo
Sice mame odstup skoro 4 roky, ale v te dobe sem nad druhym ani nazauvazovala-takze sem se se vsim vsudy snazila opravdu tyto dva mesice
ale je pravda, ze bych se rozhodne smirila i s faktem, ze by to nemuselo podruhe vyjit ![]()
No vyslo to, ale stejne se jeste drzim pri zemi dokud nebudu tak v 5 tem mesici
![]()
Tobe drzim take moc palecky jako vsem tady
![]()
Ahoj holky, tak jak jste zvládli vánoce?
![]()
Mě díkybohu přestalo být moc špatně, jen tak trochu, abych náhodou nezapomněla.
Ale dalo se to zvládnout. Rodině jsme to oznámili, tož koukali, jestli si děláme srandu, když už máme dvě děti, ale tak vysvětlili jsme, že fakt i třetí bylo plánované.
Mamce jsem zabalila minibodýčko a papučky pod stromek i s říkáním a byla sranda, že nevěděla, jestli jsem těhule já nebo segra. No byla dojatá, hrozně se na vnouče těší a já mám po klidu, páč mě už vyslýchá, co, jak, kdy atd. ![]()
@Kleofasek GV by viděl no
ale jeho a teda i mě zajímá jestli se rozbuší srdíčko ![]()
@swiftily píše:
@Kleofasek GV by viděl noale jeho a teda i mě zajímá jestli se rozbuší srdíčko
to jo, jen že jsi napsala, že by nebylo vidět nic. Tak něco přece by možné vidět bylo
Ovšem ani srdíčko není žádná záruka. V kvetnu jsem došla s mimčem až do desátého týdne a stejně zamlklo.
Holky ja mam kamosky co delaji v porodnicich po Praze. A jedna dokonce na UTZ v Podoli. Nikdy mi nerikala o sve praci, bud jsem byla tehu nebo planovala druhe. Po porodu druhe dcery jsme se zacaly vic bavit o praci, rikala, ze ted uz mi to muze vypravet ty pribehy mistni. Ovsem ani jedna z nas netusila, ze jeste otehotním.
Ted kdybych nad vsim moc premyslela, tak i po porodu nebudu mit klid.
Covek si nic nesmi pripoustet a privolavat…
Proste je nam fajn a dneska je krasnej den, tady sviti slunicko a my budme happy ze jsme tehulky. Je to prece krasny "jiny " stav
![]()
@andatko píše:
Holky ja mam kamosky co delaji v porodnicich po Praze. A jedna dokonce na UTZ v Podoli. Nikdy mi nerikala o sve praci, bud jsem byla tehu nebo planovala druhe. Po porodu druhe dcery jsme se zacaly vic bavit o praci, rikala, ze ted uz mi to muze vypravet ty pribehy mistni. Ovsem ani jedna z nas netusila, ze jeste otehotním.
Ted kdybych nad vsim moc premyslela, tak i po porodu nebudu mit klid.
Covek si nic nesmi pripoustet a privolavat…Proste je nam fajn a dneska je krasnej den, tady sviti slunicko a my budme happy ze jsme tehulky. Je to prece krasny "jiny " stav![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat