Kopie Srpňátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4847
27.12.13 11:28

Ahojte holky, tak a Vánoce nám utekly jako nic, že? Jak jste si užili svátky? My jsme si je užili krásně, teda až na to, že byly hektické jako každý rok, páč jsme pořád někam jezdili, ale s tím už moc nenaděláme. Manželovi jsem dala pod stromeček dáreček ( miminko) a byl z něho totálně nadšený, jsem nevěděla jestli začně brečet, nebo se mi pod stromkem složí, ustál to, dal si panáka a bylo dobře, ještě, že jsem tento dáreček nechala jako poslední :-D :-D. A jak se cítíte těhulky?

Mějte se krásně a hezky odpočívejte po těch svátcích :-D

• načítám...
3210
27.12.13 11:50

Ahoj holky, můžu se přidat? Dnes jsem asi 5+6. K doktorovi jdu za týden. Nevolnosti zatím téměř nemám narozdíl od prvního těhotenství, pouze se mi hodně motá hlava. Štědrý den byl masakr, chodím teď s dcerou po obědě spát a na štědrý den neusnula, tak jsme byly obě protivné a unavené :lol:
My se neudrželi a už to všem řekli, tak se modlím, aby bylo vše ok.

• načítám...
1467
27.12.13 13:47

@Muflu gratuluju :kytka: já se den před tím než jsem to zjistila opila jak to prase :cert: takže nejsi sama

• načítám...
1467
27.12.13 13:55

@artepetka taky jsem to dala chlapovi pod stromeček. nevěřil svým očím. pak mi jen říkal, že to je jak z amerického filmu takové dárky :* no a u jednoho panáka nezůstal
@heyday gratulace :srdce: my teda počkáme než se dostanu k doktorovi a to bude za dlouho, protože mají teď dovolenou až do nového roku :pocitac:

• načítám...
26842
27.12.13 14:18

Ahoj holky vsem tem, ktere zjistili ted nekdy tehotenstvi moc gratuluji :kytka: :kytka: :kytka:
Vanoce u nas byli jako vzdy hezke a plne chaosu :D Mala dostala tento rok darku az kam, takze mi kazdy den neco nosi do obyvaku a predvadi se :D
@heyday urcite se pridej :kytka:
@Blanch89 tohle cekani na doktora je vzdycky na bednu..ja to zjistila nekdy ve 4 tydnu a pak sem cekala asi 14 dni, nemelo cenu chodit driv kvuli srdicku…
Ted mam kontrolu az 10.1 zda se mi to nekonecne-uz by jsem nejradeji ten cely prvni trimestr preskocila ;) Jinak u me nevolnosti porad trvaji, je mi zle ze vseho, ale nejhorsi je, ze na zvraceni to neni, jen porad blbe :roll: nikdy mi nedelao treba zle, ze topime v krbu ted se mi zveda kufr i ze dreva, nesnesu sladky, ani jablko-uz aby to bylo za mnou do toho 13 tydne ;)

• načítám...
26842
27.12.13 14:27

@heyday ja to rekla nejak hned, protoze v mem veku zu to zadne prekvapeni asi neni spis oznameni :D vlastne vsechny me mladsi sestrenky uz deti maji dve-od nas nema pouze jedna ma sestrenka ve svych 37 letech zadne, zije v anglii a asi nechce a pak ma segra-takze ja Sem nekde mezi nima..pro me neni lehke oznamovat tehotenstvi prAVE kvuli segre, ktera zadne nema, takze se na ni musi brat ohled..asi by ji to nevadilo, ale nechci se az moc radovat, takze pro me je to dost tezke tema..Byla bych stastna kdyby se Jim to povedlo, urcite by pak roztali ledy.. :(

• načítám...
3210
27.12.13 15:04

@pomenkova není snadné brát na někoho ohled. Obzvlášť když se chceš radovat a kvůli někomu tu radost brzdíš.
U nás to též všichni čekali. Snažili jsme se rok, takže jsme spíš trpěli palbou dotazů jestli už anebo proč to nejde :roll:

• načítám...
26842
27.12.13 16:58

@heyday jj tyhle dotazy :lol: myslim, ze to vadi kazdemu obzvlast, kdyz se snazi ;) no ja nic moc necekam a prave se uz kazdy i prestal pak ptat, me sestre je 40 let vis, takze spis naopak kazdy se snazi mlcet :?:
ja si prosla taky zu cekanim a s trema IVF, proste znam jake to je, kdyz se lide neustale vyptavaji-no ja zu je pak odpalkovala vetou…nemuzeme mit :mrgreen:

• načítám...
6358
27.12.13 17:01

Holky já si dneska volala k doktorovi, jsem 5+4 a jdu 14.1., to asi nevydržím :zed:, nevolnosti zatím nemám, ale ty teprve můžou přijít :,(
dneska jsem byla na kosmetice a ptala se mě jestli nejsem těhu, rozšiřujou se mi póry, to budu krásná :cert: ale pro mrňouska vydržím vše :hug:

• načítám...
26842
27.12.13 17:48

@Muflu ale vydrzis neboj ;) ;) co ja bych dala za pory ted nmi zacalo byt tak zle, ze ani nevim zu z ceho :D Kdyz Sem cekala malou ani sem nevedela ze sem tehotna, tohle je hruza, porad musim neco zvejkat, aby se mi neudelalo zle, treba jen mrkev, proste neco, ja zu mam previtaminovano, denne snad 6 pomerancu, porad neco…a kdyt chvilku nic nejim zaludek ma na vode…uz aby to preslo…tohle sme u tehotnych nikdy nechapala, jaky potize, ted uz vim o cem mluvily :mrgreen:
Neboj pory se zatahnpou zase, staci si udrzovat plet ruznyma kremy, nebo ja si treba delam masku z vajicek a citronu, z lekarny mam nekolik stahovacich kremu taky pomahaji.. ;)

• načítám...
6358
27.12.13 18:12

@pomenkova taky mě ty nevolnosti možná ještě čekají, ale je pravda že spousta holek u prvního nevolnosti neměla a u druhého to stálo za to :poblion:
kosmetička mi právě říkala, že nejdůležitější je čistit a krém mám taky od ní, co by měl stahovat, tak to nějak přežiju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
dneska jsem si koupila i krém proti striím bonella tak začnu mazat :lol:

• načítám...
26842
27.12.13 18:56

Ja jsem si koipila sice cena docela husta 24 euro-krem od Vichy-je dpobry nebo Sem mivala olej weleda-ten taky jde docela…

• načítám...
26842
27.12.13 19:00

Holky a co jite za vitaminy? ja mam femibion a za ted zacnu resit krev na stitnou, protoze v minulem tehotenstvi Sem ji mela, brala Sem ty leky asi rok, pak prestala a mam pocit jestli opet nemam mela Sem znizenou funkci stitne zlazy..Nevite nahodou jestli, kdyz mi brali krev to poznaji, nebo se to musi opet specilane nabrat u doktora praktickeho :think:

• načítám...
6358
27.12.13 19:10

@pomenkova já beru chlotrllu dva roky a pomohla mi jednak s trávením a jednak s imunitou, tak na ni nedám dopustit, může se brát i v těhu tak pokračuju, obsahuje i listovku, ale tu ještě beru i samotnou

• načítám...
1467
27.12.13 19:45

@pomenkova Femibion urcite ber dale, ten se musi brat i kdyz mas nemocnou stitnou zlazu. na kongresu lekarska rikala, ze jen u rakoviny stitne zlazy aj. se musi brat femibion bez jodu. Urcite by si mela navstivit endokrinologa at te podleci spravn- at mimi nestrada :-)
já beru listovku a jeste homeopatika

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí