Kopie Srpňátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1467
27.12.13 19:46

@Muflu bonellu taky mám. co bych vám ještě doporučila, kupte si klasicky kokosový olej v lékárně. stojí pár kaček a krásně promaže kůži. kombinuju to :dance:

• načítám...
26842
27.12.13 20:19

@Blanch89 no necham si vzit krev a uvidime podle tech hodnot…ja prave ani nevim jestli je nemocna neb ne ta stitka hnusna, pokud ano zajdu za endokrinologem to budu muset ;) ;)

• načítám...
1467
27.12.13 20:29

@pomenkova držím palce ať si zdravá a nemusíš žádné léky navíc užívat :lol: kolegyně je na rizikovém a každý den si píchá fraxiparin a užívá další léky. tak ji to vůbec nezávidím :,(

• načítám...
2715
27.12.13 21:15

Stitku taky mam…jak jsem otehotnela tak se.mi hodnoty o dost zlepsili ale stejne musim brat hormony. Za tri tydny opet na odbery a KO :/

• načítám...
9073
27.12.13 21:21

Ahoj holky! :mavam:

To je sranda s tim, jak se nekdo nekoho porad pta, jestli uz.
Me se zase kazdej bal zeptat a vubec cokoliv o detech rict (prisli jsme o miminko ve 20.tt). Tak me zase vytacelo, jak jsem na nich videla, jak uz uz to maji na jazyku, ale boji se zeptat. :nevim:
Je to tezky, at je to jak je to. :think:

Taky mi zacalo byt hrozne spatne. Z kazdyho pachu/vune. :roll: To jsem v predchozich tehotenstvich nemela.
Bala jsem se, abych vubec ustala stedroveceni veceri. Ve svatecni den pred vsema zdrahat od stolu se zacpanou pusou… :nevim: :mrgreen:

@pomenkova s tou stitnici bez co nejdrive. Je to mrcha a v tehotenstvi se musi hlidat.

• načítám...
26842
27.12.13 21:37

@Nairol no vis ja se ale moc nedivm mam kamosku co prisla o dite po porodu, zemrelo na srdecni vadu a ta tohle tema nasnesela proste, ne kazy chce o tom mluvit :nevim: Ja Sem takova zase drzka, ze kdybych videla, ze ty lidi se bavi uz normalne a lidem se nevyhybaji asi by jsem se zeptala, ale je fakt, ze je to hrozne citlive tema ;)
s tou stitnici jdu hned nejak v pondeli ;) ;) ;)

• načítám...
9073
27.12.13 23:26

@pomenkova tak jsem to ani nemyslela.
Vim, ze je to hrozne tezky pro obe strany. :think: Jedna strana ma strach, aby se toho druheho nejak nedotkla, druha zase nechce ostatni otravovat se svymi problemy a tak smutnym tematem. :nevim:

• načítám...
26842
27.12.13 23:32

@Nairol jj presne tak a nakonec si vlastne skodi oba…mam sestrenici, ktera prodelala rakovinu a ja za celou dobu Sem se ani jendou nezeptala, jake to bylo a to zu ma 5 let po..pomahala Sem financne, nebo necim co potrebovla za leky z nemecka, nejake i vitaminy atd..no po letech u nas sedela a rekla mi klidne se zeptej uz Sem tu mrchu porazila, ja Sem ale i tak nevedela na co…dost me prekvapila ta jeji spontanost…je fakt ze pokazde si kazdy mysli neco jineho a rec pak trapne vazne ;)

• načítám...
26842
27.12.13 23:42

@Nairol jo a muzu se zeptat co se vam tedy s miminkem stalo, muselo to byt hrozne obdobi :hug: :hug:

• načítám...
6358
28.12.13 09:04

@Blanch89 děkuju za tip :palec: určitě koupím
holky chtěla jsem se zeptat začala jsem mít včera výtok takový nažloutlý a dnes lehce nahnědlý :nevim:, čekám první tak jsem plašan, nevíte čím to může být?

• načítám...
3210
28.12.13 10:45

@Muflu výtok mám též a u dcery jsem měla celé těhu. ale světlý. kdybys špinila, tak si raději zajdi k dotkorovi.

děvčata, tak my dnes jedeme ještě k našim, zítra ještě ke kamarádovi a pak už konec povinostních návštěv. už to skoro nedávám. unavená, je mi zle, dítě taky protivný nevyspalý… je s námi veselo :twisted: doufám, že tchýně nebude chtít abychom přijeli na Nový rok zase na svíčkovou :lol:

jinak já beru jen listovku a zatím se ani nemažu. vy už jste začaly? zatím asi nic kupovat nebudu a max. si budu půjčovat od dcery mandlový olej. někdo tu doporučoval kokosový. Nevysušuje spíš?

• načítám...
1592
28.12.13 11:03

@Kleofasek Já vím :) že není nikdy vyhráno. Dokud člověk nebude držet miminko v náručí v klidu nebude

• načítám...
3210
28.12.13 11:14

@swiftily když on ten klid už pak nenastane nikdy :) už se o ně budeme bát pořád.

• načítám...
1592
28.12.13 11:16

@heyday Tak jasný :) strach o děti budeme mít i v jejich 40 letech. Nikdo si nepřeje přežít své děti

• načítám...
26842
28.12.13 12:23

Holky nebojte se nioceho, ja mela taky vytok,–a ma m bohuzel takze se m brala nejak ecipky, kterev se mohpou i v tehpotenstvi-vytoky jsou v tehotenstvi fakt normalni, ale pokud mete trochu hende hned bych Jela K doktorovi, ja jedu zrovcna dneska, nechce se mio cekat na kontrolu tak to nahraju na tvrdnuti bricha, pno tam tem moc lidi na klinice nebude-sem plasan, ale Doktor jke Doktor.. @swiftily Neboj tentokrat vam to vyjde :hug: :hug: :hug:
Musime tem prckum taky trochu verit…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí