Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Muflu bonellu taky mám. co bych vám ještě doporučila, kupte si klasicky kokosový olej v lékárně. stojí pár kaček a krásně promaže kůži. kombinuju to ![]()
@Blanch89 no necham si vzit krev a uvidime podle tech hodnot…ja prave ani nevim jestli je nemocna neb ne ta stitka hnusna, pokud ano zajdu za endokrinologem to budu muset
![]()
@pomenkova držím palce ať si zdravá a nemusíš žádné léky navíc užívat
kolegyně je na rizikovém a každý den si píchá fraxiparin a užívá další léky. tak ji to vůbec nezávidím ![]()
Stitku taky mam…jak jsem otehotnela tak se.mi hodnoty o dost zlepsili ale stejne musim brat hormony. Za tri tydny opet na odbery a KO :/
Ahoj holky! ![]()
To je sranda s tim, jak se nekdo nekoho porad pta, jestli uz.
Me se zase kazdej bal zeptat a vubec cokoliv o detech rict (prisli jsme o miminko ve 20.tt). Tak me zase vytacelo, jak jsem na nich videla, jak uz uz to maji na jazyku, ale boji se zeptat. ![]()
Je to tezky, at je to jak je to. ![]()
Taky mi zacalo byt hrozne spatne. Z kazdyho pachu/vune.
To jsem v predchozich tehotenstvich nemela.
Bala jsem se, abych vubec ustala stedroveceni veceri. Ve svatecni den pred vsema zdrahat od stolu se zacpanou pusou…
![]()
@pomenkova s tou stitnici bez co nejdrive. Je to mrcha a v tehotenstvi se musi hlidat.
@Nairol no vis ja se ale moc nedivm mam kamosku co prisla o dite po porodu, zemrelo na srdecni vadu a ta tohle tema nasnesela proste, ne kazy chce o tom mluvit
Ja Sem takova zase drzka, ze kdybych videla, ze ty lidi se bavi uz normalne a lidem se nevyhybaji asi by jsem se zeptala, ale je fakt, ze je to hrozne citlive tema ![]()
s tou stitnici jdu hned nejak v pondeli
![]()
@pomenkova tak jsem to ani nemyslela.
Vim, ze je to hrozne tezky pro obe strany.
Jedna strana ma strach, aby se toho druheho nejak nedotkla, druha zase nechce ostatni otravovat se svymi problemy a tak smutnym tematem. ![]()
@Nairol jj presne tak a nakonec si vlastne skodi oba…mam sestrenici, ktera prodelala rakovinu a ja za celou dobu Sem se ani jendou nezeptala, jake to bylo a to zu ma 5 let po..pomahala Sem financne, nebo necim co potrebovla za leky z nemecka, nejake i vitaminy atd..no po letech u nas sedela a rekla mi klidne se zeptej uz Sem tu mrchu porazila, ja Sem ale i tak nevedela na co…dost me prekvapila ta jeji spontanost…je fakt ze pokazde si kazdy mysli neco jineho a rec pak trapne vazne ![]()
@Nairol jo a muzu se zeptat co se vam tedy s miminkem stalo, muselo to byt hrozne obdobi
![]()
@Blanch89 děkuju za tip
určitě koupím
holky chtěla jsem se zeptat začala jsem mít včera výtok takový nažloutlý a dnes lehce nahnědlý
, čekám první tak jsem plašan, nevíte čím to může být?
@Muflu výtok mám též a u dcery jsem měla celé těhu. ale světlý. kdybys špinila, tak si raději zajdi k dotkorovi.
děvčata, tak my dnes jedeme ještě k našim, zítra ještě ke kamarádovi a pak už konec povinostních návštěv. už to skoro nedávám. unavená, je mi zle, dítě taky protivný nevyspalý… je s námi veselo
doufám, že tchýně nebude chtít abychom přijeli na Nový rok zase na svíčkovou ![]()
jinak já beru jen listovku a zatím se ani nemažu. vy už jste začaly? zatím asi nic kupovat nebudu a max. si budu půjčovat od dcery mandlový olej. někdo tu doporučoval kokosový. Nevysušuje spíš?
@Kleofasek Já vím
že není nikdy vyhráno. Dokud člověk nebude držet miminko v náručí v klidu nebude
@swiftily když on ten klid už pak nenastane nikdy
už se o ně budeme bát pořád.
@heyday Tak jasný
strach o děti budeme mít i v jejich 40 letech. Nikdo si nepřeje přežít své děti
Holky nebojte se nioceho, ja mela taky vytok,–a ma m bohuzel takze se m brala nejak ecipky, kterev se mohpou i v tehpotenstvi-vytoky jsou v tehotenstvi fakt normalni, ale pokud mete trochu hende hned bych Jela K doktorovi, ja jedu zrovcna dneska, nechce se mio cekat na kontrolu tak to nahraju na tvrdnuti bricha, pno tam tem moc lidi na klinice nebude-sem plasan, ale Doktor jke Doktor.. @swiftily Neboj tentokrat vam to vyjde
![]()
Musime tem prckum taky trochu verit…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat