Kopie Srpňátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
26842
28.12.13 19:14
@Kleofasek
@Kleofasek píše:
co? těhu test s detekcí ZT? To existuje? 8o :nevim:
Holky já teda zírám, co dneska zjišťuju :mrgreen:

Tak ted Sem se musela smat :mrgreen:
Neexistuje, ale treba ten clear blue, protoze je s uvadenim tydnu, podle HCG v moci se napriklak objevi jako prvni ve 4 tem tydnu oznaceni 1-2-dalsi tydny 2-3 a pokud si 6-7-8 tydnu objevi se 3+…no a na nemecke diskuzi jsme dost casto cetla, ze nektermy se objevilo 2-3,ale uz to neskocilo na 3+ a pokazde to byl potrat…Nekomu to naskoci dyl, ale v 7 mem tydnu to tam ma mit uz kazdy…Jinak samozrejme se neda nidky presne urctr, ale alespon vidis jestli to hcg neklesa nejakym duvodem ;)

• načítám...
78
28.12.13 22:51

Ahoj holky, potřebovala bych poradit. Doma nás přepadl školkový moribundus od dcery :-) Nějaká chřipka. Co by mi mohlo nejrychleji pomoc? Asi jen paralen, čaj a vypotit se, co? Jako s těhotnou si se mnou v lékárně neví rady :roll:

• načítám...
26842
28.12.13 23:36

@Maivis taky by jsem to vypotila, caje s citronem a lezet-jinak(pila se na poceni bezinkovy caj) nevim, uz mam jednbo hnusny nachlazeni od nasi male za sebou, tyhle detske chripky jsou daleko vic agresivni

• načítám...
1592
29.12.13 09:04

@pomenkova No tak Downík to třeba být nemusí ale může mít aspergera, rožštěp něčeho atd..

• načítám...
8
29.12.13 09:25

Ahoj, chtěla bych se zeptat. Jdu 2.1. na druhou kontrolu k doktorovi. Měla bych být asi v 8.-9.týdnu. Doktor nebyl schopný to určit, 16.12. ještě nebylo nic vidět. Myslíte, že teď už něco uvidím. Chceme to říct rodičům, ale doktor mi prostě nebyl schopný to potvrdit, i když jsem byla na krvi a hcg bylo 2tis. jednotek. Ještě jeden dotaz, lze vyměnit lékaře i v průběhu těhotenství? Moc děkuju.

• načítám...
3210
29.12.13 10:59

@Lazzy Ahoj, nechápu jakto, že ti nepotvrdil těhotenství už na základě hcg 8o doktora změnit samozřejmě můžeš. určitě si ale nejdříve zajisti jiného - někteří nechtějí brát již těhotné, ale takto na začátku by tě měl vzít každý.
můj doktor je třeba hrozný nemluva, takže se ho musím na všechno ptát - proč to dělá, co znamená tenhle výsledek apod. někdy si i připravím otázky doma, protože pak kolikrát nejsem schopná. tak pokud si s tímhle jinak spokojená, zkus ho taky zasypat dotazy…

• načítám...
8
29.12.13 11:17

Moc děkuju za odpověď, jsem z něj docela zoufalá. Je nepříjemný a právě i dost nemluvný. Zkusím na něj zaútočit ve čtvrtek a pak se uvidí.

• načítám...
11444
29.12.13 11:33

@Lazzy
Určitě už byste měli vidět srdíčko. Doktora můžeš samozřejmě změnit kdykoliv, ale ne každý doktor bere nové pacienty a těhule to mají nejhorší. Ale když jsi tak nějak ještě na začátku, tak určitě najdeš někoho, kdo tě veme. :hug:

• načítám...
11444
29.12.13 11:36

Holky docela mě překvapuje, kolik a za co všechno jste platily. Mě nestály obě těhotenství ani korunu, všechny odběry zadarmo, vyšetření zadarmo, oba velké utz zadarmo. I na endokrinologii vše zdarma. 8o :nevim: Také mám problém se štítkou, zjistili to u druhého těhu na 1. utz ve 12tt, při odběrech krve, dělají to ve Zlíně automaticky už všem těhulím. :nevim:

• načítám...
11444
29.12.13 11:37

Jediné, za c jsem kdy v souvislosti s těhotenstvím platila, tak otec u porodu (600Kč) a pobyt v porodnici.

• načítám...
26842
29.12.13 14:05

@Almondea no ja tak platim, tady je to fakt asi normalni nevim, ale je fakt ze zalezi odkad jsi :nevim: U nas je to soukromy a jasne na Tom ten Doktor vydelava, protpoze z toho zije..K jinemu nechodim, protoze je to moc z ruky ;) Bud Rada, ze te to nic nestoji ;)
Tak tady se plati za porod asi 10.000 euro, ale to plati uz ma pojistocna, jinak pokoje v porodnici 119 euro na den :roll: :roll:
Meli sme tenkrat tri dny po cisari…

• načítám...
26842
29.12.13 14:07

@Lazzy tuj dokror neji normalni-vzdyt to musel zu poznat, to ze nerekne presne tyden, to bych jeste docela chapala, ale dneska kde maji tak vyborne ultrazvuky, odbery krve-radeji si najdi jineho, nebo tohodle pekne zmackni… ;)

• načítám...
26842
29.12.13 14:09

@swiftily muze to byt cokoliv a nemusi vubec nic, pokud to tve prvni dite nema, tak bych rekla ze to byla nahoda, geneticky jste v poradku pokud zu mate dite Doma ne :?:
Nedelej si zbytecne stresy, ver tomu prckoi v tobe :kytka:

• načítám...
78
29.12.13 15:02

Já byla u doktora 5+2 a těhotenství mi potvrdil. Sice nic moc vidět nebylo, ale potvrdil a na další kontrolu jdu za 3 týdny. Opravdu zvláštní doktor. 8)

• načítám...
78
29.12.13 15:03

@Lazzy A doktora lze vyměnit. Taky jsem ho u minulého těhotenství měnila. A to jsem byla asi v 9. týdnu. :palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+