Kopie Srpňátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2960
29.12.13 19:59

Ja u druhe holky taky vylozene krvacela. Normalne na vlozky. Vzdy v dobe ms. Dr mi rikala ze mam proste ms. Trvalo to 3mes. Resp se mi to stalo 3×. Ale tohle trva porad ty dva tydny. Vzdy rano a vecer a dneska tedy i porad behem celeho dne. Ale krev tam neni…
No zitra se nehnu dokud mi na to neco nedaj :mrgreen:
Ted mi tu řika manzel at si vydupu i ten screening :mrgreen:

• načítám...
26842
29.12.13 19:59

@Kleofasek Presne a taky staci jednou tydne ryba pokud ji snesete, oni sice rikaji, ze to neni ono, ze Hormon je Hormon, ale co vim tak lide u more zadne problemy se stitnou nemaji ;) ;)

• načítám...
26842
29.12.13 20:02

Navic co vim, tak kdo ma az moc veliky problemy se stitnou ani neotehotni, proste je nejaka hranice, ale kdyz neni az tak zavazna a jsi pod kontrolou, tak bych se Jim na to vis co :mrgreen:

• načítám...
6358
29.12.13 20:04

@andatko mám to stejně, tak snad nám to dobře dopadne :hug: :srdce: :hug: já bych teď měla mít ovulaci, tak si říkám jestli to s tím nemůže mít souvislost :think: jinak jsem 5+6

• načítám...
2715
29.12.13 20:06
@pomenkova píše:
Navic co vim, tak kdo ma az moc veliky problemy se stitnou ani neotehotni, proste je nejaka hranice, ale kdyz neni az tak zavazna a jsi pod kontrolou, tak bych se Jim na to vis co :mrgreen:

No presne…ja jsem prave pocitala, ze skrz stitku neotehotnim hned…mam TSH o jednu jednotku vyssi nez ta horni hranicni norma. Povedlo se prvni mesic, tak jsem sla na odbery a na KO a dokonce mam luxusni vysledky a poprve za cely rok leceni mam to uplne v normalu :mrgreen:…musim zatukat :-D
manzel dela pr*el, ze asi budu muset byt tehu permanentne abych mela stitku v cajku :-D
Jenze beru i hormony, tak to jen tehu nebude

• načítám...
Twitter
29.12.13 20:09
@Muflu píše:
@Kleofasek pro klid svědomí jdu, ale je zajímavé že já taky večer a ráno, přes den skoro vůbec

to je jak ti roste a roste asi v noci, když má na to klid :D

• Upravit
26842
29.12.13 20:10

@Muflu i dny kdy mas mit normalne menstruaci hraji roli, mozna taky ovulka, pokud si pri ni spinila i predtim ;)
Ale to bude dobre uvidis ;)

• načítám...
6358
29.12.13 20:10
@Kleofasek píše:
to je jak ti roste a roste asi v noci, když má na to klid :D

to bz bylo super :palec: :lol: :hug:

• načítám...
26842
29.12.13 20:11

@Tintinka No tak to mas dobry :D

• načítám...
Twitter
29.12.13 20:11
@pomenkova píše:
@Kleofasek Presne a taky staci jednou tydne ryba pokud ji snesete, oni sice rikaji, ze to neni ono, ze Hormon je Hormon, ale co vim tak lide u more zadne problemy se stitnou nemaji ;) ;)

u malé jsem rybu nejedla skoro vůbec a je zdravá jak ryba :mrgreen: od 20tt nám PA doporučila pít ráno a večer kávovou lžičku omega 3 a 6 mastných nensycených kyselin. Což je vlastně v těch rybách, ne? Ale říkala, že stačí až od 20tt, tak jsem to tak jedla a v poho. Ale byl to humus :mrgreen: + teda ty vitamíny pro těhule. Takže se tím budu řídit i teďkom :)

• Upravit
26842
29.12.13 20:13

@Kleofasek jj Omega je to stejne, driv byl rybi tukl-fuuuuj bral se kdyz dite nejedlo a ja byla bohuzel jednim z nich :mrgreen: Tu chut nezapomenu dodnes, ta Omega se da nastesti rychle spolknout, ze to necitis ;)

• načítám...
2715
29.12.13 20:18

No fuj…rybi tuk po lzickach. bleee :poblion:
ja jsem dostavala takove zelatinove kulicky s tim rybim tukem takze zadna pachut se nekonala :mrgreen:

• načítám...
Twitter
29.12.13 20:21

@pomenkova @Tintinka já nejedla rybí tuk, to byl konopný olej. Obsahují to různé speciální oleje. Koupí se ve zdravé výživě. Ale chutná to asi nastejno jak rybí tuk, páč je to taky na poblití :mrgreen:
2dcl jsem koupila za 2 stovky. A spotřeba byla si 3 flašky za těhu. Malá je bystrá, tak třeba to má z toho :)

• Upravit
26842
29.12.13 20:22

@Tintinka kdybych si ted dala rybi tuk-tak ble :poblion: ju az do konce tehotenstvi-ja Sem to nenavidela a chut se mi po Tom teda nespravila vubec-bylo mi zle zu z predstavy te dalsi davky..dneska to spolknes a nic necitis, pokud to tedy nemnas v puse dlouho :mrgreen:

• načítám...
Twitter
29.12.13 20:22

@Tintinka jo? a nevíš název těch koulí? To by bylo možná lepší, protože ty oleje jsou taky pořádný hnus :roll:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+