Kopie Srpňátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Twitter
31.12.13 14:40

:mavam: tak já mám ročního caparta, takže nakupovat budu jen větší postýlku pro malou a sourozenecký kočár :D Ale to až tak v šestém měsíci, dřív ne. Jsem také pověrčivá a co chvilku čtu nějaké smutné zprávy, takže já si ráda počkám, nic neuteče :)
No a takové drobnosti jako dudlík, nové savičky apod. Ale jinak máme pro Adélku vše nové, takže druhé podědí :D

• Upravit
2960
31.12.13 19:46

STASTNY NOVY ROK 2014!!! Hlavne hodne zdravi pro nas i mimisky.

• načítám...
Twitter
31.12.13 21:03

Šťastný Nový rok 2014!
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s10528.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s10528.gif

• Upravit
1592
1.1.14 10:00

@andatko No tak u mě byli problémy nějaké tak možná proto to bolelo. Píchal mě na 2× protože sestry nepřipravili odběrové skumavky a 1. píchnutí OK a druhé šíleně bolelo asi rejpnul jehlou kam neměl nebo nevim :( A plodovka je taky ve většině případů do 3 dnů výsledky, ale u nás se to nepovedlo do 3 dnů jelikož mám špatnou srážlivost krve takže jim vyteklo moc krve k mimču do plodovky tak museli nejdřív odstranit nějak tu krev a kdesy cosy.
@Nairol Já mám celkem strach tak pro jistotu si nechám odebrat vodu. Screening máš jen „nějakých“ prý 90% spolehlivost a plodovka 99, něco % já se už bojim že se to bude opakovat

• načítám...
1592
1.1.14 10:01

@Kleofasek My chcem hned jak budem mít potvrzeno že je mimi zdravé :) A navíc nejsme schopní z jedné výplaty naráz koupit všechno :( takže už od potvrzení že je mimi OK každý měsíc koupíme pár hadříků

• načítám...
1592
1.1.14 10:02

Jinak přeji všem do Nového roku hodně štěstíčka a hlavně zdravíčka. A prťatům ať krásně prospívají a dělají vám jen samou radost

• načítám...
Twitter
1.1.14 11:46

@swiftily no, ale to až tak po tom 20tt, ne? Jak je druhý screening. Ten první je zaměřený na jeden druh vad, druhý zas na jiný.
Taky nemáme na vše z jedné výplaty. Ale nakupovat ve třetím či čtvrtém měsíci je pro nás brzy. Prostě se ještě může stát něco zlého. Teď jak jsem byla těhotná, tak jsem si právě nakoupila pár dupaček dřív a umřelo. Ale znám i maminky, co nakupovaly obleča ještě před těhotenstvím a miminka mají zdravé. Takže nákupem věcí nebo nenakupováním se stejně úspěch zdravého donošení nezajistí. Z toho plyne, ať si každý nakupuje kdy chce.
U nás třeba budem kupovat dvojkočár, protože malá má teď rok a až se druhé narodí, bude mít 1,5 roku a vozit se ještě bude. Ale s kočárem fakt počkáme až tak do sedmého měsíce, kdy se snad už nic nepřihodí. Co pak s ním že?? A co se týče druhé postýlky, tak to samé,

• Upravit
26842
1.1.14 11:57

Holky ahoj tak jak je v novem roce :D :D :D
ja jdu za dva tydny na ten Nt screning-pak ty krevni testy-no ja na zadnou plodovku nepujdu kvuli riziku, budu se muset spokojit s velikym ultrazvukem pokazde, me rekl ten nemecky lekar, ze to staci, ze uz maji super ultrazvuky tak nevim :nevim: Znam plno holek, kterym ani z plodovky nereklli na 100 pocent, holky nenervujte se tim, proste budou deti zdrave :mrgreen: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) :srdce:
:srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
Twitter
1.1.14 12:17

@pomenkova ahoj, já teda na plodovku taky nepůjdu. A ani jsem nebyla. Však to chodí jen starší maminky nebo kde si nejsou uplně jistí s výsledkem screeningu. Takže na odběr pl. vody vůbec nemusíš. Navíc po tom můžeš i potratit.

• Upravit
26842
1.1.14 12:20

@Kleofasek ja sem starsi maminka, ale i tak mi rekl, ze by to poznali na Tom ultrazvuku tady v nemecku nikoho nenuti, riziko je na me, ale verim snad tomu, ze bude vse o. k…neco jineho je, kdby neco nasli nejake odchylky zu na Tom ultrazvuku, tak bych urcite sla, ale jinak ne ;) ;) ;)

• načítám...
Twitter
1.1.14 19:23

@pomenkova však jasné. Ten odběr je rizikový.
Holky, moje holčička bude mít za 12 dní rok :* To tak uteklo, z miminka je hotový človíček, plný energie a zvědavosti :D Ani není možné, že před rokem byla v bříšku :roll: A už mám zase v bříšku dalšího nájemníka :mrgreen:

• Upravit
1592
1.1.14 20:02

@Kleofasek Mě tu plodovku dělali na 16tt a choriové klky na 14tt. Prostě hned jak zjistili ze screeningu že je něco špatně.
Já na prvního kupovala až v 8. měsíci a taky v 8. jsem rodila :D no na druhé jsem první věc koupila v 5tt a nedopadlo to :( Teď chci být připravená na předčasný porod. Takže až bude černé na bílém že je mimi zdravé hurááá do obchodu

• načítám...
9073
1.1.14 20:51

Vse nejlepsi v novem roce! :kytka:

@swiftily ja bych se opakovani DS nebala. To se nestava a zvlast u tebe, jsi hodne mlada.
Pokud screening dela odbornik na kvalitni pristroji, tak je schopne odhalit hodne „odchylek“.
Plodovka je pro me v pripade negativniho NT screeningu nadbytecny vykon, i kdyz zrovna u nas jsou duvody, proc tam jit.
Stejne nevim, jestli bych byla schopna se nejak rozhodovat, pokud by se neco naslo. :think:

• načítám...
11444
1.1.14 21:16

Holky mě přestalo být od pátku úplně blbě, až jsem z toho byla nervozní. Až dnes večer se dostavila nevolnost, tak mě to uklidnilo. :lol: Bych si nikdy nemyslela, že si budu přát, abych zvracela. :mrgreen:

Na plodovku nepůjdu, leda by vyšly hodně špatně testy a utz ve 12tt. Jinak ne.

Nakupovat začnu až budu vědět pohlaví, mám pár věcí po klukách, něco ještě přikoupím.

• načítám...
26842
1.1.14 21:22

@swiftily Neboj se Sem si jista, ze tentokrat bude u tebe vse o. k ;) ;) ;) :hug: :hug: :hug:
Holky vite co se rika, kdyz se na veci spatne moc mysli clovek si je pritahne, takze zustat pozitivni a verit nasim prckum :D :D :D :D :hug: :hug: :hug:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+