Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@swiftily píše:
@Kleofasek Prý je od 12tt něco málo slyšet. Já si asi budu muset počkat jsem boubelka a ne zrovna maláAle moc si angelsounds přeji k svátku který mám v únoru a to budu kolem svátku nějaký 12-13tt
ono záleží dost na postavě. Asi čím hubenější, tím dřív slyšíš asi.
Jinak určitě bys měla určitě slyšet od toho 16tt tak jak tam píšou.
Někdo slyší i dřív. Tak snad ho k svátku dostaneš nadělen
Je to dobré pro klid, když si nejsi s něčím jistá. No ale stejně pak začneš cítit pohyby, tak budeš o miminku co chvilka ![]()
@Kleofasek Sakrys Baby ja se sem tesila, ze si budeme povidat o detech a zvrhne se to tady v hadky
@Kleofasek hale tobe to treba nebylo slyset ji ano, tak uz to nech, pak kvli takovym blbostem Sem nikdo chodit uz nebude, protoze jsme dospele, ale hadame se kvli kazde blbosti..Ja mam skpinu dva roky, ale kazdy tam kazdemu proste veri, proto je ta skupina tak dloho tady..Ty ji neveris, ja ano, to by sme se taky mohly dohadovat do porodu a z tech mrnat nebudeme mit nic…Takze holky prosim vas-kliiiiidddd
Na youtube jsem to slysela taky u 9 tydne-je to krasne slyset, tak si to poslechni, ze to neni nic jineho nez srdicko
![]()
Jinak jine tema…koukala jsem se na ten film-moc hezky to bylo
![]()
Mate jeste neco jineho ![]()
@Kleofasek
Tak jeste jednou. Dneska jsem 9+2 dle MS. Dle utz prcek na posledni KO byl o necely tyden starsi. A to srdicko jsem slysela jak v pondeli (poprve) tak i dneska porad ho slysim. Nevidim duvod proc bych mela lhat, ze to slysim. Co bych z toho asi mela? To je to same jak pred nedavnem tu jedna pani zalozila diskusi, ze se ji po dvou ivf, neplanovane a necekane se povedlo prirozenou cestou treti, ikdyz ji lekari rikali, ze prirozenou cestou nikdy neotehotni a ona se rozhodovala jestli jit na potrat nebo ne. A takovych pripadu je spousta. A taky v knizkach se pise ze se to stat nemuze a stava se to (tohle jsem napsala k tomu, jak porad pises ze v navodu od Angelsoundu pisou, ze to doporucuji az od 16tt, a pres to vlak nejede). Uz tu napsala i dalsi slecna, ze slysi takhle brzo srdicko, jak uz bylo psano je spousta videi na youtube. Jen nechapu co mas proti me? Tak Pomenkova muze citit vlneni v 11tudnu, Cunklik slysi miminko (ma tehotenstvi jen o jeden den stari), a ja proste nemuzu ja si to vymyslim? To pak protirecis sama sobe. Jestli ti tolik vadim tak mi to rovnou napis nebo jednoduse me ignoruj. Ale nejednej se mnou laskave jako s blbcem
Příspěvek upraven 03.01.14 v 13:55
@Tintinka ano, přesně, slyšela jsem i minulý týden, ne sice hned, ale slyšela ![]()
@pomenkova souhlasím, naprosto a moc hezky napsáno ![]()
@pomenkova ja jsem v klidu do ty doby nez mi nekdo napise, ze lzu ![]()
Jinak hadky na netu nesnasim. Jedine doma…po nich byva nejlepsi sex ![]()
@Tintinka Ja mela fakt pocit, ze citim pohyb, ale jset nevim jestli to nebylo jen nejake vlneni delohy ![]()
Jinak s IVF ti verim taky, ja Sem jedna z tech co maji za s sebou 3 IVF a otehotnela Sem nakonec prirozene, rekli nam ze to normalni cetou nepujde, ze manzel ma spatne spermie, mel jen 1 procento v poradku coz je dost spatne..No tak Sem to pak uz neresila a do trech mesicu ani nevim jak Sem otehotmnela, to mi bylo 34 let…No druhe sme uz neplanovali vzhledem k mem veku, ale diky skupine kam chodim a holky meli pak uz i dreuhe, jsem nad tim zacala uvazovat..no holky Sem tam napsaly..ze uz Sem na rade
No tak Sem Jim naspala holky ale ja to zkusim jen do noveho roku-zacala Sem v cervenci, ale to ani nebylo zkouseni, byla dovca a ja ani nevim kdy byla ovulace..No pak Sem si koupila ty ovulacni testy clear blue se smajlikem a za tri mesice to klaplo..Tem doktorum co mi rikali ze to nepouje se dneska smeju…Ja si spis myslim, ze oni uz rejzuji proste z tech vsech iVF, tak ty zenske radi zastrasuji atd… ![]()
@Tintinka píše:
Jinak hadky na netu nesnasim. Jedine doma…po nich byva nejlepsi sex
Čéče holka my máme fakt hodně společného, že by ten kozoroh
![]()
@andatko Tak holky Doma to alespon k necemu je
Tak to u nas byvavalo, ted to resime vybornym jidlem
![]()
A k těm tepům
skoda, ze to neumi změřit. Pry holčičky maji rychlejší tepovku než kluci ![]()
Coz me podle nakouknuti do starych prukazek odpovida ![]()
Kluci maji do 140. Holky nad.
![]()
A chytre knizky ![]()
Srdeční tep
Mýtus: Chlapeček má v děloze srdeční akci pod 140 tepů za minutu, holčiččino srdce tepe nad hranicí 140 tepů za minutu.
Pravda: Dosud je potvrzeno pouze to, že dívky mají rychlejší tep až po narození.
No jo no. ![]()
Tak to nechapu. Ze poprve vubec nic ![]()
Ranní nevolnosti
Mýtus: Při krutých ranních nevolnostech, které někdy mění význam slova ranní na celodenní, se může matka zlobit na holčičku. Pokud je naopak v klidu a téměř bez zvracení, očividně je na ni hodný její budoucí syn.
Pravda: Z důvodu produkce jiných hormonů může holčička mamince opravdu přitížit více než chlapeček. Dokazuje to i švédský experiment z let 1987 – 1995 provedený s více než milionem těhotných žen, při kterém pociťovala nevolnosti většina maminek očekávajících holčičku.
Hmmm a me je zima od zacatku ![]()
Studené nohy
Mýtus: Když vytáhne těhotná žena teplé ponožky, čeká chlapečka.
Pravda: Toto tvrzení můžeme považovat za pravdivé, jelikož bylo prokázané, že ženy čekající chlapečka mají zpomalenou cirkulaci krve a více tedy trpí na chlad v končetinách.
A jeste posledni
Vypočítejte si pohlaví
Mýtus: Pokud se vynásobí věk matky s měsícem, kdy bylo dítě počato, měli by se rodiče dobrat k pohlaví dítěte. Jestliže je výsledek liché číslo, můžou očekávat, že to bude kluk, ale je-li číslo sudé, můžou se těšit na holčičku.
Pravda: Vědci v Pekingu „čínskou kalkulačku pohlaví“ obhajují tvrzením, že je na 90 % přesná. Zatím však nedodali žádné důkazy, které by jejich metodu dokládaly.
Tak dle vypoctu :
Holka x holka x HOLKA!!! ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@cunklik tak 9+3 je už o týden více, takže proč ne. Nevím, proč bych nemohla mít na to svůj vlastní názor a myslet si, že to nejde dřív.

Toť vše 
Asi je to pro některé uživatelky problém to pochopit
Tak asi né nadarmo se tam píše, že použití je od 16tt
Věřím, že někdo to může slyšet v desátém týdnu, ale v dřív si prostě myslím, že to možné není, no