Srpňátka 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
301
7.12.20 07:39

5+3
Ahoj :mavam: ráda bych se přidala, jsem po ivf, doma máme chlapečka 14 měsíců, uz mám 18.12.,nemůžu se dočkat :) TP 6.8.podle ms. Příznaky nemám skoro žádné, občas pobolivani podbřišku a v zádech a spíš nemám moc chuť k jídlu, ale to bude asi nervama :mrgreen: Doufám, že je vše v pořádku :nevim:
Gratuluji vám všem tady a těším se, že budeme ty naše radosti a starosti sdílet společně :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
7.12.20 07:49

Tak ja se, holky, priznam, ze bych hrozne chtela udrzet kojeni cele tehotenstvi a pak alespon zezacatku kojit tandem. hrozne se mi libi predstava, ze kojim obe deti, ze starsi u toho hladi miminko po hlavicce, a hlavne si od toho slibuji, ze by to mohlo omezit zarleni starsi, a zlepsit jeji prijeti sourozence.je mi jasne, ze udrzet mleko i pres povestnou pulku tehotenstvi, kdy, co jsem cetla, velka vetsina zen mleko ztraci, je narocny ukol.tak ted kdyz vyrazim ven s kocarkem, ladim ruzne podcasty na toto tema :mrgreen: jinak jeste mam tema do diskuze, mozna trochu predcasne, ale nechate si rict pohlavi miminka? ja bych hrozne chtela vydrzet a nenechat si rict. u prvni jsme vedeli, ted me moc laka predstava zjistit to az po porodu.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
7.12.20 08:05

@mrsrestarick jo, ta představa dozvědět se to až u porodu je hezká, ale já vím, že já bych to nevydržela. V prvním těhotenství jsme o tom mluvili, chlap to vědět nechtěl a pak se hned na screeningu ptal doktorky co to bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2096
7.12.20 08:07

My si to asi necháme říct.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
7.12.20 08:33

Zrovna dneska jako na potvoru oba spí jako dudci :cert: S tím kojením je to dost nejisté, já vim, ale pochybuji, ze mého prsomila chuť odradí. Dneska půjdu do lékárny pro nějaké tehotenske vitaminy. Jinam my si pohlaví opět nenechame říct. Bylo to opravdu nádherné překvapení. Jména máme pro obě pohlaví a neutrální barvy oblečení pro novorozence také. Jinak neutrální barvy se pěkně blbe schaneji :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
599
7.12.20 08:34

@mrsrestarick My si to na 100% taky necháme říct, manžel se nejvíc z celého těhotenství právě těší na utz, kde nám to řeknou, chce tam jít i se mnou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
599
7.12.20 08:45

@Deneld Ahoj, manžel je nadšený, je o něco starší než já a myslím, že čekal, až se budu cítit připravená, sám si myslím byl připravený už tak 2-3 roky :D

Jinak nám se zadařilo 10. měsíc. V únoru jsem musela vysadit HA ze zdravotních důvodů a tak samozřejmě přišlo i na téma miminko :D tak jsme říkali, že se nebudeme chránit a necháme tomu volný průběh. Zadařilo se 1. měsíc, ale v 5tt ZT a to mě změnilo, na miminko jsem se začala těšit :D pak začali problémy s cyklem, vyvrcholilo to cyklem 75 dnů, kdy mi Dr. vynadala, co tam dělám tak pozdě, že po takový době se může začít ta sliznice srážet v děloze a způsobit mi zánět dělohy…tak jsem to začala řešit :( problém je, že se nepravidelný cykly řeší progesteronem, ten v syntetické podobě ale špatně snáším a můžu ho brát jen omezenou dobu. Takže mi doktor nasadil na 2 měsíce utrogestan a clostillbegyt s tím, že ten clostík funguje ještě x měsíců po dobrání a že je to asi nejlepší řešení. V létě by mě pak poslal na IVF :D no a ono se zadařilo 1. měsíc s clostillbegytem. Navíc i sám doktor říkal, že se spíš nezadaří, že jak je tělo rozhozený, tak se bude těhu bránit :D takže překvapení :D Akorát musím brát utrogestan o hodně delší dobu, minimálně 3 měsíce, tak uvidíme, co se mnou udělá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
7.12.20 10:11

@Fabca345
Ahoj, mám radost, že se po diskuzích IVF potkáváme i tady :hug: Já mám dle MS termín 10.8.
Už máš za sebou první ultrazvuk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
7.12.20 10:13

Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala. :) Už vás pár dní sleduji, myslela jsem, že se přidám později až bude těhu potvrzené, ale nedalo mi to. :) Dle ms bych dnes měla být 5+4 a TP 5.8. Doma už máme dvouletaka. :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
7.12.20 10:24

5+3
@bella bamba ahoj, také tě tu ráda vidím @JustinkaB :mavam:
Také jsem chtěla až po uz, ale zdá se mi to dlouhá doba :zed: jdu až 18.12.
Kdy jdete holky vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
7.12.20 10:26
@Fabca345 píše:
5+3
@bella bamba ahoj, také tě tu ráda vidím @JustinkaB :mavam:
Také jsem chtěla až po uz, ale zdá se mi to dlouhá doba :zed: jdu až 18.12.
Kdy jdete holky vy?

Já jdu 17.12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
7.12.20 10:38

Ahojte holky, dneska bych podle mých výpočtu měla být 5+4… Zítra jsem objednana na gyndu. Doufám, že to všechno klapne tak jak má. A chci se vás zeptat- je tady nějaká druhorodicka která měla v prvním měsíci teplotu? Já jsem chytla kovid hned v prvním měsíci 3-4tt, a mám z toho celkem strach. Paralen sem měla jen jeden za celou dobu a teplota mi jen jednou stoupla na 38.2… poté jen takové zvýšené kolem 37-37.8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
7.12.20 10:52

My jsme to prodělali někdy na přelomu října a listopadu. Být tebou, tak bych si z toho moc hlavu nedělala. Teď už je ti dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
599
7.12.20 11:02

@Fabca345 Já jdu 16.12., to budu 6+3 :D vítám tě mezi námi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
7.12.20 11:05

@JustinkaB jojoo teď už jooo. Neměla jsem těžký průběh… Jen ty teploty no… Ale i tak nad tím furt přemýšlím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí