Stáří parfému

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3739
25.7.18 12:45
@Azeretereza píše:
Nevim co se o Notinu pise, ale za me stopro spokojenost. Parfemu podle me nic bejt nemuze, pokud je kvalitni. Ja tu mam posledni pamatecni zbytecek parfemu z Monaka, co mi kdysi dovezla mama myho tehdejsiho pritele, muze to bejt tak 8-9 let a porad je to sila.

To ale nic neznamená, že tvůj jeden parfém z monaka není zkažený. Může to být náhoda nebo to jen nerozeznáš. Jak víš, jak by teď voněl čerstvě otevřený stejné značky? Můžeš to porovnat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35903
25.7.18 12:47
@Čičorečka píše:
Vyhoď ho a neřeš to :D reklamovat ho nemůžeš. Parfémy se kupují v parfumeriích. Tam jsou čerstvé. Když se neprodají, jdou do e-shopu. Čím starší, tím levnější e-shop. Ten, kdo ti ho dal, chtěl ušetřit a takhle to dopadlo. To se nedá nic dělat.Příspěvek upraven 25.07.18 v 12:41

Co by to nešlo reklamovat :nevim: vše se dá reklamovat. Mám doma parfémy několik let, kamarádka zbírá i ty vintage a stále voní.
Pokud je to nějaká llimitka co se už nedělá, tak ho asi nový nekoupí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
25.7.18 12:49

Já bych ho reklamovala (u prodejce - na Notinu). Záleží taky na tom, kdo byl dárce. Jestli někdo, kdo chtěl fakt udělat radost, nebo někdo, kdo se spíš urazí. Jednou jsem ségře dala parfém z Marrionaud, pravda, ta balicí fólie mi přišla trochu ošoupaná, ale říkala jsem si, že to snad hlídají, že jinak bude balení a hlavně obsah v pohodě. No a brzy se mi ségra rozpačitě ozvala, že parfém voní dost divně, ona už ho znala. Takže jsem jí jako dárce poskytla všechno k reklamaci a dostala po menších peripetiích nový, čerstvý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
25.7.18 12:51

pokud si nakupovala na eshopu, tak máš 14 dní na vrácení „bez udání důvodu“. Pak klasická reklamace.
nevidím důvod, proč nereklamovat (respektive nevrátit) parfém, co nevoní nijak (jestli je prošlej nebo je v tom voda, to bych neřešila, prostě vracíš ve dvoutýdenní lhůtě).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
25.7.18 13:10

Tak na Notinu jsou parfemy levnejsi prave proto, ze jsou starsi a stary. Parfumerky uz by to neprodavaly. A samozrejme, ze ma parfem take svou expiracni dobu, vetsinou po case zmeni vuni. Ja osobne bych od nich nic nekoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
25.7.18 13:15
@Hamouzka píše:
@Kriss Tina byl z Notina. Zakoupen minulý týden a z netu mi vyjelo, že byl vyroben před osmi lety. Jestli v tom není zakopaný pes… Hraje to roli?

Tak osm let je teda fakt hodne dlouho, nedivim se, ze nevoni, divim se, ze nesmrdi :D. Myslim, ze byl hodne levnej :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
25.7.18 13:35

@Gorlami nevím, co znamená levný. Stál dle všeho 3527 (Chanel Coco Mademoiselle

parfémovaná voda pro ženy 100 ml ). Zní to divně, ale není cítit vůbec. V Notinu mi kdysi řekli, že lze v pohodě reklamovat. To jsem tam jenom přemýšlela o koupi. Nakonec jsem šla do klasické parfumérky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
25.7.18 13:40

@zelená7 na internetu jsou dvě skupiny - jedna nakupuje jenom tam, druhá o nich nechce ani slyšet, že jsou věci prošlý nebo nekvalitní. Sama zkušenost nemám. Teď jsem dostala poprvé od nich parfém a není vůbec cítit. Není to ani čistá voda. Neumím to pojmenovat.
Když jsem kdysi uvažovala nad jedním parfémem, co jsem poprvé a naposledy navštívila jejich prodejnu na Smíchově, paní mi řekla, že můžu zakoupit, vyzkoušet, když nebude sedět, tak to mám přijít vyměnit. Nakonec jsem tam nic nekoupila. Ale je fakt, že jsem nedávno uvažovala nad „Lagerfeldem“, v Marionnaud ho mají za cca 2300, v Notinu za šest stovek. To už je značný rozdíl. Že je to tam mnohem levnější, to bez diskuse. Ale jak říkám - sama jsem tam nic nekupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
25.7.18 13:41

Na notinu kupuju pořád a naprosto bez problému. Pokud mi manžel koupí parfém jinde, tak je rozdíl jen v tom, že stojí dvakrát tolik. Je možné, že ti parfém nesedí, prostě nemáš tu správnou chemii kůže kompatibilní s tímto parfémem. Zkus ho půjčit někomu jinému a pokud stejně nebude vonět, reklamuj ho.
@Azeretereza tohle nemůžeš srovnávat, to jsou skutečné orientální parfémy. Mám takový už dvacet let a voní pořád stejně. U nás se prodávají parfémované vody nebo kolínské a ty vydrží max rok d otevření.

• Citovat
  • Upravit
3681
25.7.18 13:42
@Hamouzka píše:
@Gorlami nevím, co znamená levný. Stál dle všeho 3527 (Chanel Coco Mademoiselleparfémovaná voda pro ženy 100 ml ). Zní to divně, ale není cítit vůbec. V Notinu mi kdysi řekli, že lze v pohodě reklamovat. To jsem tam jenom přemýšlela o koupi. Nakonec jsem šla do klasické parfumérky.

Tak to levny neni, no. Urcite bych to reklamovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
25.7.18 13:44
@kontramatka píše:
To ale nic neznamená, že tvůj jeden parfém z monaka není zkažený. Může to být náhoda nebo to jen nerozeznáš. Jak víš, jak by teď voněl čerstvě otevřený stejné značky? Můžeš to porovnat?

Cetla jsi, co jsem psala? Je tam jasne napsano, „Parfemu podle me nic bejt nemuze, pokud je kvalitni.“ Neznamena to nic. Kdybych mela psat jen o tom, co muzu porovnat, bezchybne rozeznat, nemuzu psat nikam nic. Psala jsem svoji zkusenost, nevydavam to za bernou minci, proto nechapu tvuj utocnej komentar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5244
25.7.18 13:47

Na Notinu jsem parfemy kupovala a byly uplne stejne jako v parfumerce, jen levnejsi. A to mam nos dobry :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
25.7.18 13:49
@Azeretereza tohle nemůžeš srovnávat, to jsou skutečné orientální parfémy. Mám takový už dvacet let a voní pořád stejně. U nás se prodávají parfémované vody nebo kolínské a ty vydrží max rok d otevření.

Jo, mas pravdu, asi je to jina liga. Ted jsem koukala na parfem, co pouzivam a je tam expiracni doba 36 mesicu. Tak v tom bude asi zakopanej pes. Parfem x parfemova voda.

edit - expirace po otevreni. Ta znacka v otevrenym kelimku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
25.7.18 13:51

@Janli včera jsem to testovala na kamarádce, když u nás byla. Sama řekla, že na ní by to trošku mohlo vonět, ale musela by na sebe otočit celý obsah balení. Hlavně to na sebe stříkla, prvních pár vteřin bylo něco málo cítit, pak už vůbec nic. Jako štve mě to. Vybíraly mi to děcka (neplatily, vybíraly) a nechci je zklamat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
25.7.18 14:04
@Hamouzka píše:
@Janli včera jsem to testovala na kamarádce, když u nás byla. Sama řekla, že na ní by to trošku mohlo vonět, ale musela by na sebe otočit celý obsah balení. Hlavně to na sebe stříkla, prvních pár vteřin bylo něco málo cítit, pak už vůbec nic. Jako štve mě to. Vybíraly mi to děcka (neplatily, vybíraly) a nechci je zklamat.

A proč by jsi je měla zklamat. Prostě pošli parfém zpět a pokud je tam skutečně problém, vymění ho nebo vrátí peníze. To je spíš zklameš tím, že ho nebudeš používat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml