Starší chlap a kámoška

Anonymní
11.5.23 21:23

Starší chlap a kámoška

Holky, potřebuju opravdu radu. Ani nevím, jak začít. Netýká se to mě, ale mé kamarádky, ode mě se ale očekává, že budu umět trošku poradit. Je jí 25, měla za sebou několik vztahů, je inteligentní, hezká.. prostě milá holka. Velmi se spřátelila s mužem, který je o 20 let starší. Má manželku, dítě, ale z doslechu vím, že s tou ženou před lety měli krizi, ona ho podvedla.
Kamarádka se do něj zamilovala a když jsem je spolu viděla, tak on to má stejně. Přitom než jsem ho potkala, tak jsem byla přesvědčená o tom, že ji jen využívá a užívá si pozornost mladé holky. Ale spíše se mi zdá, že on je snad ještě zamilovanější než ona. Jsem si docela jistá, že spolu nespí a neproběhlo mezi nimi nic intimního. Jen jsem si všimla, že zasahují do osobního prostoru toho druhého a to úplně přirozeně. Byli by takový ten pár, u kterého na chvíli uvěříte, že romantické filmy nejsou jen nesmysly. Ale žijeme v realitě, takže ani tohle není dokonalé. Logicky by si měla najít někoho mladšího, založit vlastní rodinu apod. A já nevím, jestli ji mám podpořit a kdyby na to přišlo, tak jí říct, ať do toho jde. Nebo ji mám říct, že by měla dát ruce pryč.
Mimochodem pokud někdo budete chtít psát, že já jsem ta kamarádka, tak to, prosím, nedělejte. Potřebuju opravdové rady. Plácá se v tom a já když se na ni koukám, tak se v tom plácám s ní. Nechtěla bych, aby v tomto byla dalších pět let a připravila se o možnost reálného vztahu. Mohli byste napsat nějaké varianty, jak tohle řešit? A myslíte si, že ten věkový rozdíl je moc? Případně je nějaká šance, že on ji rád nemá a opravdu si jen užívá zájmu mladé holky?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4383
11.5.23 21:47

Ty ji maximálně můžeš podpořit. Těžko ji budeš radit že: Jo buďte spolu/ ne okamžitě se rozejdi. To fakt nejde i když si člověk myslí cokoliv. Nic jiného než podpora. Moje kamarádka si našla takového který se mě nezdá, ale ona s ním je. Tak mi také nezbyde nic jiného než tu být pro ni. Pro kámošku by samozřejmě asi bylo lepší aby s ním nebyla, ale konečný výsledek je jenom na ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
11.5.23 22:04
@Anonymní píše:
Holky, potřebuju opravdu radu. Ani nevím, jak začít. Netýká se to mě, ale mé kamarádky, ode mě se ale očekává, že budu umět trošku poradit. Je jí 25, měla za sebou několik vztahů, je inteligentní, hezká.. prostě milá holka. Velmi se spřátelila s mužem, který je o 20 let starší. Má manželku, dítě, ale z doslechu vím, že s tou ženou před lety měli krizi, ona ho podvedla.
Kamarádka se do něj zamilovala a když jsem je spolu viděla, tak on to má stejně. Přitom než jsem ho potkala, tak jsem byla přesvědčená o tom, že ji jen využívá a užívá si pozornost mladé holky. Ale spíše se mi zdá, že on je snad ještě zamilovanější než ona. Jsem si docela jistá, že spolu nespí a neproběhlo mezi nimi nic intimního. Jen jsem si všimla, že zasahují do osobního prostoru toho druhého a to úplně přirozeně. Byli by takový ten pár, u kterého na chvíli uvěříte, že romantické filmy nejsou jen nesmysly. Ale žijeme v realitě, takže ani tohle není dokonalé. Logicky by si měla najít někoho mladšího, založit vlastní rodinu apod. A já nevím, jestli ji mám podpořit a kdyby na to přišlo, tak jí říct, ať do toho jde. Nebo ji mám říct, že by měla dát ruce pryč.
Mimochodem pokud někdo budete chtít psát, že já jsem ta kamarádka, tak to, prosím, nedělejte. Potřebuju opravdové rady. Plácá se v tom a já když se na ni koukám, tak se v tom plácám s ní. Nechtěla bych, aby v tomto byla dalších pět let a připravila se o možnost reálného vztahu. Mohli byste napsat nějaké varianty, jak tohle řešit? A myslíte si, že ten věkový rozdíl je moc? Případně je nějaká šance, že on ji rád nemá a opravdu si jen užívá zájmu mladé holky?

Já bych dobré kámošce, pokud by o to stála, řekla, ať si najde svobodného a mladšího. Ne staršího ošousta a ještě ženatého :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Psylocke
11.5.23 22:06

Jasně, ale největší zmije je v tomhle příběhu manželka, kdo jinej, žejo. :nevim: Ten chlap je děsnej chudák. Tak jak jinak si omluvit sviňárnu než udělat haj.zla z toho druhého.
Jako mít v 25 letech dědka..to fakt chceš. Těžko se to rozmlouvá a podpořila bych samozřejmě kámošku a podržela jí. Ale kdybych byla opravdu upřímná, tak bych jí řekla, ať kopne dědka do pr.dele a ušetří si spoustu starostí.

• Citovat
  • Upravit
53518
11.5.23 22:07
@Psylocke píše:
Jasně, ale největší zmije je v tomhle příběhu manželka, kdo jinej, žejo. :nevim: Ten chlap je děsnej chudák. Tak jak jinak si omluvit sviňárnu než udělat haj.zla z toho druhého.
Jako mít v 25 letech dědka..to fakt chceš. Těžko se to rozmlouvá a podpořila bych samozřejmě kámošku a podržela jí. Ale kdybych byla opravdu upřímná, tak bych jí řekla, ať kopne dědka do pr.dele a ušetří si spoustu starostí.

Z mého pohledu vrstevník :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.23 22:10

@Psylocke To jak to kdysi měli vím odjinud. On se nechlubil. A myslím, že to nejsou jen hnusné drby. Taky mi fakt přinde, že chce mít rozum. Kdyby ho neměl, tak spolu minimálně spí. Kdyby to byl hajzlík, měla bych hned jasno, co jí mám říct. Taky vím, že rozhodnutí je na ní. Zároveň však vím, že bude chtít poradit. :,(

• Citovat
  • Upravit
53518
11.5.23 22:17
@Anonymní píše:
@Psylocke To jak to kdysi měli vím odjinud. On se nechlubil. A myslím, že to nejsou jen hnusné drby. Taky mi fakt přinde, že chce mít rozum. Kdyby ho neměl, tak spolu minimálně spí. Kdyby to byl hajzlík, měla bych hned jasno, co jí mám říct. Taky vím, že rozhodnutí je na ní. Zároveň však vím, že bude chtít poradit. :,(

A znají se a „chodí“ spolu jak dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.23 22:22
@Psylocke píše:

Dědka? 8o mně je 21 a brala bych ho, vždyť je mu 45

• Citovat
  • Upravit
Psylocke
11.5.23 22:28

Nebuďte vztahovační. Pro mě by teda v 25 dědek byl. Prostě pro budoucí život je to dědek. Vždyť jsou prostě generačně uplně jinde. Každý je v jiný životní fázi. Ten chlap má druhou mízu. A myslím, že do budoucna bude ten věk dělat „neplechu“.
Já si absolutně nemyslim, že je člověk ve 45 starej, ale vzhledem k té mladé slečně prostě starej je.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.5.23 22:31
@Russet píše:
A znají se a „chodí“ spolu jak dlouho?

Cca 2 roky, možná 1,5 roku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.5.23 22:34
@Psylocke píše:
Nebuďte vztahovační. Pro mě by teda v 25 dědek byl. Prostě pro budoucí život je to dědek. Vždyť jsou prostě generačně uplně jinde. Každý je v jiný životní fázi. Ten chlap má druhou mízu. A myslím, že do budoucna bude ten věk dělat „neplechu“.
Já si absolutně nemyslim, že je člověk ve 45 starej, ale vzhledem k té mladé slečně prostě starej je.

Já si myslím to stejné, co si myslíš ty. Taky si nedokážu představit, že mám s někým takovým vztah. Ale taky jsem je spolu viděla a od té doby mi to v hlavě šrotuje. Já si ani vůbec nejsem schopna představit, jak by tohle mohlo pokračovat. doprčič nejradši bych byla, kdyby tak šťastná byla vedle nějakého třicátníka. :D a ne vedle ženáče s dětmi.

• Citovat
  • Upravit
53518
12.5.23 07:05
@Anonymní píše:
Cca 2 roky, možná 1,5 roku.

On ji vodí za nos rok a půl a ona mu to žere? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
12.5.23 07:07
@Psylocke píše:
Já si absolutně nemyslim, že je člověk ve 45 starej, ale vzhledem k té mladé slečně prostě starej je.

Pro mě ve 25 taky. Ale objektivně to dědek není. Každopádně je to divný vztah a kamarádka snad prozře. Nikdo jiný to za ni neudělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80069
12.5.23 07:39
@Psylocke píše:

Z mého pohledu mladoch.
Kamosce řekni, ať si najde mladšího. A dost, nemontují se do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5706
12.5.23 08:04
@Anonymní píše:
Mimochodem pokud někdo budete chtít psát, že já jsem ta kamarádka, tak to, prosím, nedělejte.

Dobře, neudělám to, ale z toho popisu je víc než jasné, odkud vítr fouká. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí