Jak tu tak v posledních dnech pročítám diskuze, je to samé stěžování, nespokojenost atd. Zajímá mě kolik nás tu je šťastných a spokojených. Nestojím o názory permanentních stěžovatelek apod. Sama jsem si už něčím v životě prošla a už druhým rokem jsem opravdu šťastná, díky svému manželovi. A pro rýpalky, nemám ideální život ani dnes, ztrpčuje mi ho exmanžel svými manýry, naschvály přes dceru…Ale o tom se tu bavit nechci.
Šťastná a spokojená? Kolik se nás tu najde?
Šťastná a spokojená tady nezakládá diskuze o tom jak je šťastná.. proto se ti zdá že tady nikdo spokojený není… já jsem
@mofiz píše:
Jak tu tak v posledních dnech pročítám diskuze, je to samé stěžování, nespokojenost atd. Zajímá mě kolik nás tu je šťastných a spokojených. Nestojím o názory permanentních stěžovatelek apod. Sama jsem si už něčím v životě prošla a už druhým rokem jsem opravdu šťastná, díky svému manželovi. A pro rýpalky, nemám ideální život ani dnes, ztrpčuje mi ho exmanžel svými manýry, naschvály přes dceru…Ale o tom se tu bavit nechci.
Jsem šťastná a spokojená, mám skvělého muže, miluju své děti a
žiju přesně tak, jak jsem si vysnila!
@Doe_Jane píše: Šťastná a spokojená tady nezakládá diskuze o tom jak je šťastná.. proto se ti zdá že tady nikdo spokojený není… já jsem
, spokojená jsem, ale lepší by to být mohlo,
to zase jo.
Příspěvek upraven 28.12.16 v 18:03
Mám skvělého chlapa, jednoho úžasného syna a druhého na cestě,
konečně vyfišujeme s bydlením, takže jsem taktéž spokojená a štastná že je mám
Příspěvek upraven 28.12.16 v 18:07
@mofiz štěstí a spokojenost je strašně relativní pojem. Samozřejmě, že mě štve chlap, děti, za chvíli i práce, chtěla bych žít na zámku, nic nedělat, lítat si po světě, ale pokud se nad tím zamyslím, tak mám 2 zdravé, krásné a šikovné děti, chlapa, který nás má rád, chodí do práce, nedělá dluhy, nepije, nekujví se, nebije mě ani děti, máme kde bydlet, co jíst, do čeho se oblíknout, takže ano jsem šťastná a spokojená
Jsem šťastná a spokojená. Máme svá trápení a své starosti, ale jsem šťastná a spokojená, vděčná za svou rodinu a hlavně za zdraví.
Je nas tu vic, ale proc jitrit rany ostatnim a o cem vlastne psat? Ze mi nic nechybi, miluju deti a manzela, verim, ze oni me. Nikam nespechame, mame proste klid, pohodu, uzivame si rodiny, i prace. O cem v tomhle diskutovat?
Ale jinak ano, jsem spokojena a stastna A moc doufam, ze todne vydrzi co nejdele…
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.