Stavební spoření a státní podpora
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Pokud jsi ukončila dobu spoření tj.opravdu ti uplynulo těch 6let, pak by ti měla přijít státní podpora i úroky. Podpora i úroky se nevyplácí ve chvíli, kdy to nedodržíš. Jediné, co by ti mohlo přijít později je podpora za letošní rok. Ta chodí myslím až tak v březnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Záleží myslím na tom, zda jsi požádala písemně a vyčkala až výpovědní lhůta uplyne. Nezáleží totiž na tom, zda ti 6 let uplyne k nějakému datu. Pokud jsi to ukončila bez zmíněných náležitostí, pak jsi o to zřejmě přišla. Být tebou bych do spořitelny zavolala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mam to pisemne i jsem si pockala az lhuta uplyne. 3 mesice.
Asi tam zavolam no.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Mam to pisemne i jsem si pockala az lhuta uplyne. 3 mesice.
Asi tam zavolam no.
Jj, zavolej a zeptej se. Letošní státní podporu by ti měli poslat až po novém roce, ale ty minulé, bys tam mít měla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@P4ja píše: …ale ty minulé, bys tam mít měla.
Ale když tam nejsou, tak k čemu taková rada?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Luboš P píše:
Ale když tam nejsou, tak k čemu taková rada?
Však jsem psala, ať zavolá a zeptá se. Stačí nekopírovat jen to, co se
hodí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ozivuji tema a prosim jen o fofr radu. Mam prvni rok stavebko, na kterym mam 21 600 a par drobnych. Kdy se prosim sthavaji poplatky? Strhli mi neco pri zalozeni, ale nevim, zda to je konecne. Jde mi o to, aby (kdyz by strhli poplatky koncem roku) tam bylo min. tech 20tis, abych neprisla o statni prispevek. Anonym kvuli penezum
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Vyhledat sazebník poplatku u stavební spořitelny kde bylo založeno a tam bude částka uvedena. U Raiffeisen je to například 80kč čtvrtletně. Takže pod 20tis (částka pro maximální státní podporu) byste se určitě neměli dostat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ozivuji tema a prosim jen o fofr radu. Mam prvni rok stavebko, na kterym mam 21 600 a par drobnych. Kdy se prosim sthavaji poplatky? Strhli mi neco pri zalozeni, ale nevim, zda to je konecne. Jde mi o to, aby (kdyz by strhli poplatky koncem roku) tam bylo min. tech 20tis, abych neprisla o statni prispevek. Anonym kvuli penezum
Myslím, že jak kde. U Český mi to strhávali s ročním vyúčtováním.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Stavebko
Zalezi na Sporce. Modra strhava na zacatku roku nebo pomernou cast pri zalozeni. Pro SP je podstatny VKLAD 20 tisic, ne zustatek:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Většinou bývá cca 350 ročně poplatek. A záleží, jestli jste platila vstupní poplatek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Rozhodnutí o podpoře v nezaměstnanosti
- Jaké vitamíny berete na podporu těhotenství
- Podpora po pobírání rodičáku
- Je tu nějaký podnikatel se stavební firmou? :)
- Podpora otěhotnění mimistar
- Sirup na podporu chuti
- Golden gate & Ibis InGold & Česká mincovna - spoření zlata
- Podpora otěhotnění s Tiande 3 měsíční kůra
Zdravim. Nechala jsem si pred tremi mesici zrusit stavebni sporeni. Uplynulo mi vice jak 6 let. Mela jsem datum vypovedni lhuty 3.9. Dnes mi nasporene penize dorazily ale nevidim pripsane uroky a statni podporu. Ja ted jen doufam, ze jsem o tech par tisic neprisla. Jak je to u vyplaceni stavebka, muze to jeste prijit dele, nebo by to meli vyplatit ten den, kdy mela koncit lhuta?
Dekuji