Stáže pro studenty
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Misha_Mižu Stáže pro mladé už neprobíhají, spadalo to do dotačního období 2007-2013. Teď v novém období jsou asi alternativou ty Cesty pro mladé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lendeš Studovala jsem v úplně jiném oboru, takže mám asi zkreslené představy, ale 100 hodin/měsíc mi ve třetím ročníku přijde jako šílenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malinika Já jsem to měla v páťáku, na který jsem si nechala minimum předmětů právě proto, abych mohla někde pracovat. To si musí každý zvážit, jestli na to ten čas má nebo ne. Navíc myslím, že jde nastavit i menší rozsah nebo rozložit do delšího období.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Misha_Mižu Ahoj, sice nemám zkušenost přímo s tímto projektem, ale u nás v práci máme stážisty docela často. Bývá to bezplatná stáž na 3 týdny, kdy si studenti posílají přihlášku, životopis a motivační dopis na náš personální odbor, který je pak umisťuje. Podmínkou je ale smlouva o spolupráci s příslušnou vysokou školou. Stáže je neplacená a v podstatě studenty zapojujeme do běžného provozu, kdy dostávají na zpracování jednoduché statistiky, administrativní úkony, účastní se jednání a píší z nich zápisy atd. Snažíme se studenty dostat i na zajímavé semináře a jednání, aby toho viděli po dobu stáže co nejvíce. Záleží na období, kdy stuenti přijdou. On asi konkrétní průběh stáže bude záležet na tom, do jaké firmy a na jaké oddělení student přijde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lendeš Aha, díky, už na to koukám, že ta Cesta pro mladé bude asi jenom jinej název pro Stáže pro mladé
- načítám...
- Citovat
- Zmínit