Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Peti, ano já jsem se už přihlásila…Počkej do pondělka, a kdyžtak napiš adminům, že ti ten mail ohledně vánočního kolotoče nepřišel..
Péťa G. píše:
Ahojda všem.
Leniku, to je paráda, že si zvládla pregnyl a určitě zvládnete i OPU a výsledek bude za 9 měsíců - šŤasntná maminka s tatínkem.
Ivčo, to je mi moc líto, že nakonec ten KET přesouváte. Ale asi lepší pořádně vyležet marodění a jít do toho s čistým štítem.
Moni, ty jsi se už přihlásila? To je paráda. Mě nepřišel žádný email…
Holčiny, přeji hezký víkend a držím palečky
Ahojky holky,
tak jsem to všechno zvládla, pořádně se z toho všeho vyspala, ale spodek ještě sem tam pěkně zabolí, ale po 2.IVF to bylo horší!!! Teď si nemůžu stěžovat!!!
Holky, jsem po dnešku strašně nadšená z Polanky, byla jsem překvapená, že jsem byla jen já na OPU, že jsem nemusela do Olmiku, personál super, sestra.. embryoložka.. Dr.anesteziolog, moc příjemná Dr.!!! A Holub pohoda, rychle přijel z Bohumína ze služby, uděla mi OPU, měli pozvané i nějaké ambulantky a zase rychle valil zpět do nemocnice..
No, vajíček máme 11, tak jsem moc spokojená, měla jsem šílený strach, že bude úroda horší!
No, embryoložka přšla za mnou a navrhla mi tu novou metodu, bylo to už v telce ve zprávách, pokud jste o ní slyšely-PICSI, vyberou pouze zralé spermie, takže by se měla zvýšit úspěšnost celého IVF!!! Chtějí to zkusit u prvních 10pac. zdarma, já jsem 5., takže to budu mít zadarmiko, jinak to stojí 10,000kč, super, že??? Jsem opravdu po dnešku moc nadšená a velmi dobře nalazená, tak snad to bude k něčemu!!!
V úterý mám Ko, tak uvidíme, jestli už bude ET, pokud doporučí, necháme si i PK, AH.. takže uvidíme a snad to bude všechno OK!!!
Zatím papa a krásný večer všem!
Jinak mi mail s tím vánočním kolotočem už taky přišel!!!
Tady si o tom můžete když tak počíst… http://www.ivfbrno.cz/info.asp?…
Lni, super zprávy, krásná úroda a báječná cena
Už jsem o tom četla a určo je to dobrá metota. Gratulace
Holky jdu jen na skok. Chtěla jsem říci, že jsem začla krvácet a mimi ze mě odešlo, takže se přidávám do řady neúspěchu a teď si dám odpočinkový čásek. Ještě, že mám alespoň tu moji prdelunku Terinku.
leni přeji hodně štěstíčka a ať se Vám to zadaří.
januska1 píše:
Holky jdu jen na skok. Chtěla jsem říci, že jsem začla krvácet a mimi ze mě odešlo, takže se přidávám do řady neúspěchu a teď si dám odpočinkový čásek. Ještě, že mám alespoň tu moji prdelunku Terinku.leni přeji hodně štěstíčka a ať se Vám to zadaří.
Jééjda, Janičko, to mně moc mrzí!!! Drž se a příště to určo výjde!!! Moc držím pěsti!!!
Z toho mám zase pěkně strach.. těhu testík výjde //. Chvíli je vše ok a pak najednou z ničeho nic.. je po všem!!! Ach jo… je to tak nespravedlivé!!! ![]()
Holky děkuji, je to jak píšeš Leni. Je to šílené, ale příroda to chtěla tak a třeba by bylo mimi nemocné. V pá jdu na utz a ko tak uvidím co mi tam řeknou.
Ahoj Leni, tak to jsem ráda, že jsi konečně pozitivně naladěná…ted už jen aby se mimi pěkně uhnízdili…snad budeme obě maminami ![]()
Lenik1 píše:
Ahojky holky,
tak jsem to všechno zvládla, pořádně se z toho všeho vyspala, ale spodek ještě sem tam pěkně zabolí, ale po 2.IVF to bylo horší!!! Teď si nemůžu stěžovat!!!
Holky, jsem po dnešku strašně nadšená z Polanky, byla jsem překvapená, že jsem byla jen já na OPU, že jsem nemusela do Olmiku, personál super, sestra.. embryoložka.. Dr.anesteziolog, moc příjemná Dr.!!! A Holub pohoda, rychle přijel z Bohumína ze služby, uděla mi OPU, měli pozvané i nějaké ambulantky a zase rychle valil zpět do nemocnice..
No, vajíček máme 11, tak jsem moc spokojená, měla jsem šílený strach, že bude úroda horší!
No, embryoložka přšla za mnou a navrhla mi tu novou metodu, bylo to už v telce ve zprávách, pokud jste o ní slyšely-PICSI, vyberou pouze zralé spermie, takže by se měla zvýšit úspěšnost celého IVF!!! Chtějí to zkusit u prvních 10pac. zdarma, já jsem 5., takže to budu mít zadarmiko, jinak to stojí 10,000kč, super, že??? Jsem opravdu po dnešku moc nadšená a velmi dobře nalazená, tak snad to bude k něčemu!!!
V úterý mám Ko, tak uvidíme, jestli už bude ET, pokud doporučí, necháme si i PK, AH.. takže uvidíme a snad to bude všechno OK!!!
Zatím papa a krásný večer všem!
Jinak mi mail s tím vánočním kolotočem už taky přišel!!!
Januško, tak to je mi líto…držím pěsti a přeji sílu do dalšího snažení…
januska1 píše:
Holky jdu jen na skok. Chtěla jsem říci, že jsem začla krvácet a mimi ze mě odešlo, takže se přidávám do řady neúspěchu a teď si dám odpočinkový čásek. Ještě, že mám alespoň tu moji prdelunku Terinku.leni přeji hodně štěstíčka a ať se Vám to zadaří.
Holky, jak vy se jinak máte? Jaký byl víkend? Já jsem měla víkend pohodový - v sobotu procházka a včera jsme byli v Globusu…Ještě přesně týden a jdu na krev…Holky, nesnáším těhotenské testy
, tak nevím, zda si ho vůbec budu dělat. Možná až v pondělí před tou krví…
Přeji hezký dníček..
Ahoj holky !!
Leničku tak jak ti je ? v kolik zítra jedeš ?
Moc na tebe myslím, co bříško už nebolí ?
Januško- to je miteda moc líto , to je fakt hrozné člověk se už natěší má rodost, že to vyšlo vydí // a oak zas nervy ať to donosí. Januško určitě to příště výjde.Posílám pohlazení na dušičku.
Moničko- ty už jsi dneska 10 den od et !! to já už špinila, tak to vypadá dobře co ? a jak se jinak daří paní neee slečno
už sis zvykla na chomout ![]()
Marki - co samovýroba doma ?
marki jak dlouho jste se snažily než jsi šla do ivf.
To je jak psala Zoiča první mimi měla v poho a druhé né a né. To je fakt záhada. Že se první zadaří a pak nic. ![]()
Zdravím zbytek holčin !!!
Ahoj Jani, jak se vede?
Moni, tak to máš fajn, že nesnášíš TT. Čím déle vydržíš, tím líp. Mně by to nedalo
Přeji ať to klapne a jsou // nebo rovnou hezké HCG.
Leni držím palce na transfer? Budeš si dnes volat, jak to jde embryjkům?
Ahojda. Leni, to jsou jen samé dobré zprávy. To je paráda, že máš zadarmíko tu novou metodu. A úrodu vajíček si měla taky pěknou. Tak ať Tě dnešní informace za Caru zase potěší, ať zůstaneš tak pozitivně naladěná. Držím palečky. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.