Stimulace před IVF srpen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6543
14.11.10 08:35

Peti, ano já jsem se už přihlásila…Počkej do pondělka, a kdyžtak napiš adminům, že ti ten mail ohledně vánočního kolotoče nepřišel..

Péťa G. píše:
Ahojda všem.
Leniku, to je paráda, že si zvládla pregnyl a určitě zvládnete i OPU a výsledek bude za 9 měsíců - šŤasntná maminka s tatínkem.
Ivčo, to je mi moc líto, že nakonec ten KET přesouváte. Ale asi lepší pořádně vyležet marodění a jít do toho s čistým štítem.
Moni, ty jsi se už přihlásila? To je paráda. Mě nepřišel žádný email… :cry:
Holčiny, přeji hezký víkend a držím palečky :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
14.11.10 18:01

Ahojky holky,
tak jsem to všechno zvládla, pořádně se z toho všeho vyspala, ale spodek ještě sem tam pěkně zabolí, ale po 2.IVF to bylo horší!!! Teď si nemůžu stěžovat!!!
Holky, jsem po dnešku strašně nadšená z Polanky, byla jsem překvapená, že jsem byla jen já na OPU, že jsem nemusela do Olmiku, personál super, sestra.. embryoložka.. Dr.anesteziolog, moc příjemná Dr.!!! A Holub pohoda, rychle přijel z Bohumína ze služby, uděla mi OPU, měli pozvané i nějaké ambulantky a zase rychle valil zpět do nemocnice..
No, vajíček máme 11, tak jsem moc spokojená, měla jsem šílený strach, že bude úroda horší!
No, embryoložka přšla za mnou a navrhla mi tu novou metodu, bylo to už v telce ve zprávách, pokud jste o ní slyšely-PICSI, vyberou pouze zralé spermie, takže by se měla zvýšit úspěšnost celého IVF!!! Chtějí to zkusit u prvních 10pac. zdarma, já jsem 5., takže to budu mít zadarmiko, jinak to stojí 10,000kč, super, že??? Jsem opravdu po dnešku moc nadšená a velmi dobře nalazená, tak snad to bude k něčemu!!!
V úterý mám Ko, tak uvidíme, jestli už bude ET, pokud doporučí, necháme si i PK, AH.. takže uvidíme a snad to bude všechno OK!!!
Zatím papa a krásný večer všem!
Jinak mi mail s tím vánočním kolotočem už taky přišel!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
14.11.10 18:10

Tady si o tom můžete když tak počíst… http://www.ivfbrno.cz/info.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
14.11.10 18:12

Lni, super zprávy, krásná úroda a báječná cena :mrgreen: Už jsem o tom četla a určo je to dobrá metota. Gratulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
14.11.10 18:24

Holky jdu jen na skok. Chtěla jsem říci, že jsem začla krvácet a mimi ze mě odešlo, takže se přidávám do řady neúspěchu a teď si dám odpočinkový čásek. Ještě, že mám alespoň tu moji prdelunku Terinku.

leni přeji hodně štěstíčka a ať se Vám to zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
14.11.10 18:28
Januš, je mi to moc líto. Doufám, že se z toho brzy vzpamatuješ a vlítnete do dalšího pokusu, který dopadne dobře. Drž se :hug:
januska1 píše:
Holky jdu jen na skok. Chtěla jsem říci, že jsem začla krvácet a mimi ze mě odešlo, takže se přidávám do řady neúspěchu a teď si dám odpočinkový čásek. Ještě, že mám alespoň tu moji prdelunku Terinku.leni přeji hodně štěstíčka a ať se Vám to zadaří.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
14.11.10 18:34

Jééjda, Janičko, to mně moc mrzí!!! Drž se a příště to určo výjde!!! Moc držím pěsti!!!
Z toho mám zase pěkně strach.. těhu testík výjde //. Chvíli je vše ok a pak najednou z ničeho nic.. je po všem!!! Ach jo… je to tak nespravedlivé!!! :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
14.11.10 19:51

Holky děkuji, je to jak píšeš Leni. Je to šílené, ale příroda to chtěla tak a třeba by bylo mimi nemocné. V pá jdu na utz a ko tak uvidím co mi tam řeknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
14.11.10 20:37

Leni
pěkný počet folíků :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
15.11.10 07:32

Ahoj Leni, tak to jsem ráda, že jsi konečně pozitivně naladěná…ted už jen aby se mimi pěkně uhnízdili…snad budeme obě maminami :mavam:

Lenik1 píše:
Ahojky holky,
tak jsem to všechno zvládla, pořádně se z toho všeho vyspala, ale spodek ještě sem tam pěkně zabolí, ale po 2.IVF to bylo horší!!! Teď si nemůžu stěžovat!!!
Holky, jsem po dnešku strašně nadšená z Polanky, byla jsem překvapená, že jsem byla jen já na OPU, že jsem nemusela do Olmiku, personál super, sestra.. embryoložka.. Dr.anesteziolog, moc příjemná Dr.!!! A Holub pohoda, rychle přijel z Bohumína ze služby, uděla mi OPU, měli pozvané i nějaké ambulantky a zase rychle valil zpět do nemocnice..
No, vajíček máme 11, tak jsem moc spokojená, měla jsem šílený strach, že bude úroda horší!
No, embryoložka přšla za mnou a navrhla mi tu novou metodu, bylo to už v telce ve zprávách, pokud jste o ní slyšely-PICSI, vyberou pouze zralé spermie, takže by se měla zvýšit úspěšnost celého IVF!!! Chtějí to zkusit u prvních 10pac. zdarma, já jsem 5., takže to budu mít zadarmiko, jinak to stojí 10,000kč, super, že??? Jsem opravdu po dnešku moc nadšená a velmi dobře nalazená, tak snad to bude k něčemu!!!
V úterý mám Ko, tak uvidíme, jestli už bude ET, pokud doporučí, necháme si i PK, AH.. takže uvidíme a snad to bude všechno OK!!!
Zatím papa a krásný večer všem!
Jinak mi mail s tím vánočním kolotočem už taky přišel!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
15.11.10 07:33

Januško, tak to je mi líto…držím pěsti a přeji sílu do dalšího snažení…

januska1 píše:
Holky jdu jen na skok. Chtěla jsem říci, že jsem začla krvácet a mimi ze mě odešlo, takže se přidávám do řady neúspěchu a teď si dám odpočinkový čásek. Ještě, že mám alespoň tu moji prdelunku Terinku.leni přeji hodně štěstíčka a ať se Vám to zadaří.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
15.11.10 09:09

Holky, jak vy se jinak máte? Jaký byl víkend? Já jsem měla víkend pohodový - v sobotu procházka a včera jsme byli v Globusu…Ještě přesně týden a jdu na krev…Holky, nesnáším těhotenské testy :-? , tak nevím, zda si ho vůbec budu dělat. Možná až v pondělí před tou krví…
Přeji hezký dníček..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
15.11.10 09:27

Ahoj holky !!
Leničku tak jak ti je ? v kolik zítra jedeš ?
Moc na tebe myslím, co bříško už nebolí ?
Januško- to je miteda moc líto , to je fakt hrozné člověk se už natěší má rodost, že to vyšlo vydí // a oak zas nervy ať to donosí. Januško určitě to příště výjde.Posílám pohlazení na dušičku.
Moničko- ty už jsi dneska 10 den od et !! to já už špinila, tak to vypadá dobře co ? a jak se jinak daří paní neee slečno :lol: už sis zvykla na chomout :lol:
Marki - co samovýroba doma ? :-) marki jak dlouho jste se snažily než jsi šla do ivf.
To je jak psala Zoiča první mimi měla v poho a druhé né a né. To je fakt záhada. Že se první zadaří a pak nic. :cry:
Zdravím zbytek holčin !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
15.11.10 09:30

Ahoj Jani, jak se vede?
Moni, tak to máš fajn, že nesnášíš TT. Čím déle vydržíš, tím líp. Mně by to nedalo :mrgreen: Přeji ať to klapne a jsou // nebo rovnou hezké HCG.
Leni držím palce na transfer? Budeš si dnes volat, jak to jde embryjkům?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
15.11.10 09:40

Ahojda. Leni, to jsou jen samé dobré zprávy. To je paráda, že máš zadarmíko tu novou metodu. A úrodu vajíček si měla taky pěknou. Tak ať Tě dnešní informace za Caru zase potěší, ať zůstaneš tak pozitivně naladěná. Držím palečky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.