Kočárek Stokke

Máte zkušenost s Stokke Scoot?

Přidejte zkušenost s Stokke Scoot
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22
7.9.15 12:31

@mojemimčo přidám svoje poznatky, jelikož jsme také vybírali stokke a nakonec jsme vybrali podvozek trailz, hlavně se nám i nejvíce líbil a má opravdu velký prostor na ukládání věcí dole a kolečka co musí zvládnout snad vše a oproti crusi má polohovatelnou rukojeť, což se nám také hodně líbilo :) a taky ho budeme mít do města a občas za rodiči na vesnici. jak píšeš o autosedačce, tak jsem byla také velmi dlouoh přesvědčená, že půjdeme do izi sleep, ale pře konečném výběru v obchodě jsme od ní upustili, protože je hrozně tězká na uzvednutí sama o sobě, natož s dítkem, tak jsme se nakonec po hodině zkoušení se zátěží a bez zátěže rozhodli pro izi go :) zatím máme vše doma, tak případně poznatky z provozu můžu dát až se nám malý narodí a vše vyzkouším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
7.9.15 18:24

@Mishellk Ahojky, díky moc za názor :kytka: Ano, nakonec jsem se taky rozhodla pro izi go. Jeli jsme kočárky vyzkoušet na prodejnu a ta izi sleep je opravdu dost těžká i bez miminka (7kg) a vzhledem k tomu, že nám v domě chybí výtah, tak jsme ji okamžitě zamítli. Izi go byla váhově úplně přijatelná, standardní 4kg. No a další věc je ta, že mimi bude narozené v únoru a na procházky v autosedačce to stejně nebude, myslím, že by tam prckovi byla zima, takže jsme se rozhodli přece jen korbičku koupit. No a nakonec jsem se rozhodla pro Xplory a případně prostě dokoupíme ke sporťáku ještě jeden podvozek :mrgreen: Trailz vypadá perfektně a určitě jste neudělali chybu. My budeme od Stokke kupovat ještě nosítko, takže mimi bude převážně v tom na prochajdy, nákupy apod. a kočárek budeme využívat asi jen zřídka, nebo já na kávičky s holkama :pankac: Určitě dej vědět, jak jste spokojeni :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4583
8.9.15 10:25

@mojemimčo Ahoj,

tak my máme Trailz od začátku června a jsme strašně spokojení! Nejlepší kočár, jaký jsme měli! Na první dceru jsem měla Mutsy urban rider (naprosto katastrofické ovládání), Gesslein F4 (ten nám vyhovoval, vydržel nejdéle, ale po narození druhé dcery, strašně malý nepraktický koš a nezvládal terén), Bugaboo bee+ (to letělo z domu, když s malou spadl) a Stokke Scoot (ten nám zůstal a využívám ho do města, na rychlé nákupy aj.).

Projede úplně všude a všechno, včera jsme se vrátili z dovči a projel i písečnou pláž. Každý kočár obdivuje. Je super! Hlavně ten obrovský koš! Jak bude trochu čas, napíšu na něho sem recenzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
8.9.15 18:28

@Martooni Tak to je super. Kdybych bydlela mimo město, tak neváhám :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4583
9.9.15 08:32

@mojemimčo tý jo, já si kolikrát říkám, že jsem si i do města měla vzít Trailze místo Scoota. Prostě, je to vážně pohodlný kočár, který projede všechno. Třeba u nás ve městě máme krásné náměstí, ale z kočičích hlav a to je na Scoota katastrofa. Když vím, že pojedu na náměstí a budu se tam pohybovat, tak beru Trailze. Takže za mě je super i do města :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
9.9.15 17:33

@Martooni No říkám, já jsem rozhodnutá pro Xplory na kávičky a pro partnera přemýšlím ještě o jednom podvozku :mrgreen: Chci tomu enchat čas, jak moc budeme kočárek používat 8) Jako líbí se mi kompletně všechny výrobky od Stokke, prostě paráda! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
17.11.15 20:36

Holky, nemáte některá zájem o winter kit? Je nový, nepoužívaný, pouze rozbalený.. nehodí se nám ke kočáru, bohužel :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.15 22:19

Zrovna dneska jsem byla kupovat hadriky v Praze a videla ho tam v zimni zateplene verzi. No nadheram Budu hucet do dcery a koupim ji ho.

• Citovat
  • Upravit
133
20.2.16 14:27

Ahojte. Nebude někdo prodávat kočárek TRAILZ?? :srdce: :kytka: :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
21.6.16 11:22

Ahoj, prodáváte někdo tento kočárek? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
21.6.16 20:00

Na podzim můžu nabídnout hlubokou korbu black melange ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
21.6.16 20:24

Já mám mírné zklamání - jízdní vlastnosti a skladnost-trailz…ale prodávat ho asi nebudu, pořád je to fajn kočár do města. leda můžu nabídnout hlubokou korbu (písková barva)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
21.6.16 20:58

@Mišmiš do města? v čem vám vadí jízdní vlastnosti? a skladnost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.6.16 21:40

Stokke

Já jsem měla Stokke Crusi a ohromná spokojenost, velice lehký, snadno manipulovatelný…..… Kdybych si měla znova vybírat kočárek, tak neváhám a jdu opět do Stokke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
21.6.16 22:27

@Barborkaa26 skladnost- podvozek je vazne robusni. Zabere docela dost mista a toci me, ze se neda slozit jako jeden kus, ale nejdrive se odpoji sedacka. Ta se musi nekam polozit. Pak slozit podvozek…jsou vetsinoi lepe skladnejsi kocarky
Jizdni vlastnosti - neni to ani do mensiho terenu(drnca to) a ve finale ta vetsi kola spis brani takovemu tomu super obratnemu jezdeni. Napr srovnani s bugaboo - tam jednoznacne vede bugaboo.
Ale vyhody jsou skvely posez ditete, ohromny kosik a kvalita zpracovani a skvela kombinace potahu (kombinuji 3 barvy potahu a letni a je to parada)
Jo a uplne se mi rozpadlo penove kryti rukojeti kocarku! Budu reklamovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4