Zdravim, ceka me extrakce moudraku.
Mate nekdo zkusenost z FN Lochotin v Plzni? A na co se mam pripravit.
Predem dekuji
Stomatochirurgie Plzeň FN - zkušenosti
Ahoj, me tam trhali zub a celkem v klidku. Akorat se tam teda dlouho ceka :-/.. Vesmes tam pracuji mladi lekari + medici. Co dalsiho bys chtela vedet?
@Linve
Tak jestli treba kdyz mi maji trhat 3 moudraky, tak je ukecam, at to vezmou
naraz a pod celkovou anestezii?
Jsem posera… mam z toho strach jako. blazen
@Linve
Abych byla presna jsou vrostly do kosti, takze asi to nebude obycejne trhani.
Opravuji se..
Tyjo, myslim, ze celkova anestezie se jen tak nedava. Maximalne analgosedace.
Asi bys tam musela zatelefonovat a domluvit se. Ale ty injekce maj celkem ok, ja
vubec nic necitila a 3 zuby najednou? To se asi take nedela
ja nevim. Ja tak sla jen na jedno vytrzeni,
nejsem zubar
tohle fakt nevim
Zitra tam jedu, tak dam vedet.
Ale pravdou je, ze moje. pozadavky jsou asi nenormalni radsi bych mela.vse hned pri jednom.za
sebou!
@Linve
Tak za 2 týdny první zub a měsíc na to 2 zuby.
Celkovou anestezii by v tomhle případě prý pojišťovna neuhradila.
Vzdávám se… mám půlroční holčičku a to fakt asi teď nepůjde :/
A na analgosedaci ses ptala?? Tak jestli ti to nedela problemy, tak jeste pockej:) je fakt, ze pak muzes byt tejden nepouzitelna, kdyz to zkomplikuje nakej zanet. Ale doporucuju to nechat trhat mimo leto. Vedra tomu moc nepomahaj
@Linve
Na tu jsem se neptala. Teď jsem tam volala a samozřejmě to dělají jen
privátní ordinace.
Ahojky. Prosím HELP. Manžel teď přišel od zubařky a dostal doporučení na vytržení osmičky na stomatochirurgii FN Lochotin. Paní zubařka mu prý řekla že neví jestli je to tam na objednání nebo mu extrakci udělají hned na počkání když má zadanku. To mi ale přijde jako scifi. Nevíte jaké jsou tam čekací doby při objednání?
@wiki čiki
Dobry den, reaguji na Váš prispevek. Ja nakonec misto řezničiny v Plzni
zvolila ordinaci v Karlovych Varech u doktora Juranka. Provadi extrakci pomoci
piezo metody. Je to sice zpoplatnene, ale perfektni 2 zuby naraz stoji 3000kc a kdyby se delal
ppuze jeden tak take 3000,– je to poplatek za pouziti toho pristroje. Ale za
sebe doporucuji.
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.