Strach o miminko a co s ním

Napsat příspěvek
Velikost písma:
957
7.3.16 21:17

Moooc gratuluji!!! :srdce: :srdce: :srdce: Četla jsem pred nedávnem tvůj deníček. A hrozně moc ti přeji krásné zdravé miminko!!!

@Kattynka000 píše:
@roskot První syn po porodu doopravdy zemřel.. Takže u mě ten strach ze smrti miminka, co teď čekám je asi trošku něco jiného, než „přehnaný strach matky z každého uprdnutí“…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
7.3.16 21:30

@quinsley děkuji :-) vyhráno ještě nemáme, ale snad bude vše v pořádku

• Citovat
  • Upravit
957
7.3.16 21:57

@Kattynka000 Určitě!!! Budu držet pěsti pro štěstí (tobě i uživatelce Frndě).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
7.3.16 22:18

@Kattynka000
Pane bože… tvuj smutný denicek si pamatuji. Byla jsem z toho naprosto znicena a dost mi to připomnělo moje trapani.
To je naprosto skvele, ze jsi těhotna. MOOOOC TI TO PŘEJI :hug: a posilam hodne stesti at to tentokrat dopadne dobře a mame zdrave miminko a jste konecne šťastna rodina :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
7.3.16 22:26

@vila222 :hug: děkuji holky, jste vážně zlaticka :-)
@quinsley snad se na nás s @Frnda usmalo štěstí uz napořád, naše příběhy jsou si podobné a věříme, že naši Matyskove dají na sourozence pozor a že jsme si doživotní smůlu uz vybraly :-) :hug: teď už jsme připravené na to krásné, co nás zákonitě po tom všem musí teď potkat :-) :hug: :srdce: :*

• Citovat
  • Upravit
347
7.3.16 22:39

Taky jsem prisla o miminko. Ve 38 týdnu těhotenství mu prestalo tlouct srdicko. Cekala jsem chlapecka Vojtiska. Dnes mam ročního Matyaska a je to moje největší štěstí. A je to takova terapie na boleve srdicko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
8.3.16 07:07
@Kattynka000 píše:
@vila222 :hug: děkuji holky, jste vážně zlaticka :-)
@quinsley snad se na nás s @Frnda usmalo štěstí uz napořád, naše příběhy jsou si podobné a věříme, že naši Matyskove dají na sourozence pozor a že jsme si doživotní smůlu uz vybraly :-) :hug: teď už jsme připravené na to krásné, co nás zákonitě po tom všem musí teď potkat :-) :hug: :srdce: :*

Kači, ty práskači! :lol: Ale ano, máme nejkrásnější andílky co nás pohlídají a sourozence taky! :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
8.3.16 09:39

@Frnda @Kattynka000 @vila222
Holky jste statečné, držte se! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
9.3.16 22:33

@Frnda @Kattynka000 @vila222

Holky pamatuji si Vaše deníčky ze kterých mi tekly slzy.. Jste statečné! Myslím na Vás a držím palce ať je vše jak má být, v pořadku a Vy s miminky zdravé!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
22.3.16 15:34

@Frnda @Kattynka000
Holky jeste jednou moc gratuluji a jestli se muzu zeptat, po jake dobe jste znovu otehotnely? Ja mam pred sebou nekonecny pulrok nez se budeme moci zacit snazit, me mimco umrelo pred trema tydny ve 26.tydnu na preeklampsii tak mam taky hruzu z toho jak potom budu dalsi tehotenstvi prozivat, to bude des :,( jak Vam to zatim jde? Da se to, nebo uz mate nervy na pochodu? Ja porad doufam ze to zle uz je za nama, ale clovek nikdy nevi, svet je hrozne misto a ja si to dalsi tehotenstvi fakt neumim predstavit, ale uz se tesim az se budeme moci snazit snad ti nasi andilci na nas daji pozor :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
22.3.16 15:49

@Kubeneczek Já nebudu moc dobrý příklad, císařský řez v 37+0tt 27/11/2015 kvůli abrupci malý zemřel 3/12 takže za pár dní jsem 4 měsíce od císařského řezu. Můj gynekolog ovšem proti nebyl, řekl mi počkat 3 měsíce, co se prý nezhojí do té doby lepší nebude, to už MS nepřišla (upřímně jsem nepočítala, že se napoprvé zadaří). :oops:
Zpětně ti řeknu, že vím, že to máš čerstvé, ale někdy se cítím (psychicky) jako by to bylo včera, jindy už mi to mi to příjde strašně dávno. Já se rozhodla nechat si urničku doma, mám fotečky na poličce, urničku, lucernu, andílky, cítila jsem to tak, že sem patří, pořád i cítím, naruhou stranu si někdy říkám, že jsem si to tím neulehčila a je to takový můj nůž v zádech. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
22.3.16 15:52

@Kubeneczek :hug: V první řadě, drž se…

A teď k tvým otázkám.. Rodila jsem 1.10.2015, 15.10. Matyášek zemřel.. Nyní jsem v 11tt, takže přesně 3 měsíce po porodu jsem nečekaně bez snažení otěhotněla :srdce: Zatím vše vypadá perfektně v pořádku, dnes jsem byla v Thomayerce, kde mají jedinou ambulanci SIDS v ČR, pro jistotu necháváme dodatečně dělat ještě Matýskovu laborku, abychom měli jistotu, že tam není žádná genetická vada, která by se opakovala u syna. Nejhorší byly první Vánoce, první „výročí“, rozptýlení urničky (nevím, jestli se tohle týká i Vás, jestli něco takového máte možnost udělat) nám pomohlo se s ním nějak „rozloučit.. A v neposlední řadě hrozně moc pomohla psychiatrička a rodina.. Všechny nás to sjednotilo.. Stejně jako mi hrozně moc pomohly holky tady na fóru.. Samozřejmě, člověk se bojí, víc s hlídá, ale nepřipouštím si, že by se něco nepovedlo že by mi třeba za dva týdny na kontrole řekli, že :srdce: nebije.. Postě věřím tomu, že v říjnu budu chovat v náručí miminko, jen né roční, ale několikadenní.. Jinak, taky mi původně radili 6 měsíců, pak že stačí tři měsíce.. A pak že stačí šestinedělí a jedna menstruace… :hug: Tělo samo pozná, kdy bude připraveno.. Nám se to povedlo právě z toho "utěšování“ okolo těžkých prvních Vánoc… Jinak já si to těhotenství i tak užívám.. Těším se na první pohyby… A rozhodně to neberu jako náhradu za Matyáška, právě naopak, jako dárek od Matyáška. který se asi nechtěl koukat, jak se maminka trápí a tak jí posílá sourozence.. :srdce: To, co se stalo nám všem, maminkám andílkům.. My už máme smůlu vybranou na doživotí snad i pro další generace :srdce: :hug: Lepší zítřky se blíží, sice pomalu, ale blíží.. Bolest nezmizí, ale naučíš se s tím žít, bude to tvou součástí a zase najdeš důvod, proč se usmívat :hug:

• Citovat
  • Upravit
Kattynka000
22.3.16 15:56

@Frnda Miláčku, tohle si nejde ulehčit :hug: Žádný nůž v zádech, prostě máme andílky navždy u sebe.. :hug:

My urničku teda rozptýlili, ale mám jí taky doma, v ní veškeré fotky z utz, jeho fotky z porodnice, pozitivní testy, jeho ponožtičky :hug: Ano, jak píše Frnda, jsou dny, kdy máš dojem, že se to stalo včera (já to měla předevčírem, strašně živý sen, o tom co se stalo, prožívala jsem to celé znova), ale půlrok je pořád nulová doba, věřím, že tyhle dny budou chodit i za 20 let, jen jich bude míň a míň.. :hug:

• Citovat
  • Upravit
2021
22.3.16 16:15

@Kattynka000 Nejhorší je Kači, že vím, že máš pravdu, ale nějak mně všechno dneska nahlodává, přitom je dneska tak krásný den, máme ♥. :dance: Máš úplnou pravdu tady sejde z očí, sejde..nikdy platit nebude.
Napsala si to kubeneczek(ce) krásně! Už ať tu máme ten podzim! :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
22.3.16 16:20

@Frnda No vidíš, tak se raduj, na podzim přidrandím s kočárkem a půjdeme na procházku :hug: :hug: Aspoň máme jistotu, že ty dvě malinku :srdce:, co se teprve narodí mají už teď své strážnbé andílky :hug: Vždycky tohle bude tvé třetí a mé druhé miminko, na Matýsky se nikdy nezapomene, ale musíme se koukat dál :hug: :hug: Nejen, že se blejská, ono přímo bouří na lepší časy :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure