Strach o kamarádku - o dost starší přítel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16666
8.4.13 20:26
@koryska14 píše:
@tanik1912
je to tak… Díky šťastné náhodě tu ještě jsme jako rodina… Mohli jsme s malým (9měs.) a přítelem být už uplně jinde… :,(

to je mi lito, ale hlavne, ze jste v poradku a vsichni 3 pohromade :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
8.4.13 20:28
@koryska14 píše:
tak Vilhelmová je taky starší než on, ne? :-) Ale ten je taky fááájn :dance: :pankac:

noo, kdyz se to tak vezme, tak muj muz je o hodne mladsi nez ja a Dyk je jeste o neco starsi nez on. a Vilhelmova je zase o neco mladsi nez ja… :lol: :lol: :lol: takze jooo, to by slo :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
8.4.13 20:28
@tanik1912 píše:
to je mi lito, ale hlavne, ze jste v poradku a vsichni 3 pohromade :hug: :hug: :hug: :hug:

je to fajn, jen je mi pak někdy ouzko z toho, jak to mohlo být… A najednou taky vše vidim jinak… Malichernosti a zbytečnosti… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
8.4.13 20:29
@tanik1912 píše:
noo, kdyz se to tak vezme, tak muj muz je o hodne mladsi nez ja a Dyk je jeste o neco starsi nez on. a Vilhelmova je zase o neco mladsi nez ja… :lol: :lol: :lol: takze jooo, to by slo :lol: :lol: :lol: :lol:

musela jsem si to dvakrát přečíst :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
8.4.13 20:30
@koryska14 píše:
je to fajn, jen je mi pak někdy ouzko z toho, jak to mohlo být… A najednou taky vše vidim jinak… Malichernosti a zbytečnosti… :)

to tak vetsinou byva, kdyz se prihodi neco tak sileneho… clovek zacne resit ty OPRVDU DULEZITE VECI!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
8.4.13 20:30
@koryska14 píše:
musela jsem si to dvakrát přečíst :lol: :mrgreen:

jj, proto jsem to napsala tak jasne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
8.4.13 20:32
@tanik1912 píše:
to tak vetsinou byva, kdyz se prihodi neco tak sileneho… clovek zacne resit ty OPRVDU DULEZITE VECI!!!

nemyslim si, že bych i předtim řešila kraviny… To ne, ale i tak jsem stejně o něco změnila postoj k životu a OPRAVDOVÉMU užívání si malého a života :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
8.4.13 20:50

:-) ikdyby byl rozdíl 50let tak co:-) je šťastná tak jí nech.. proč by to nemělo mít budoucnost? koukni na Gotta:)
jinak nikdy nemůžeš vědět jak to dopadne, tak nepředpokládej že to dopadne blbě a buď kamarádce podporou- jinak nejsi kamarádka…(z toho co řešíš mi nepřipadá že by jsi jí to přála, hledáš samí negativa)..buď trochu optimista…;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
8.4.13 20:51

NO, to že je ženatej neschvaluju, ale třeba to mají s manželkou vyřešené a každý si žijou svůj život. Věk bych rozhodně neřešila.

Já bych zase brala Trojana :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Samara123
8.4.13 21:02

Jak ted písí pubertaci Mi life my story, bnelíbí tak sorry
Takže Její life, její story, nelíbí tak sorry :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6971
8.4.13 21:07
@Samara123 píše:
Jak ted písí pubertaci Mi life my story, bnelíbí tak sorry
Takže Její life, její story, nelíbí tak sorry :mrgreen:

to jsem ještě neslyšela:D:D:D :think: :palec: :potlesk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.4.13 21:42

Asi se vážně dopředu přehnaně strachuju. (bohužel to mám v povaze :oops: ) sama dotyčná mi k tomu řekla, že si je vědoma, jak se na ni okolí může dívat, ale je šťastná a za to jí to stojí. Ale děkuju všem za názory, ať už byly jakékoli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
8.4.13 21:44
@milacek95 píše:
Asi se vážně dopředu přehnaně strachuju. (bohužel to mám v povaze :oops: ) sama dotyčná mi k tomu řekla, že si je vědoma, jak se na ni okolí může dívat, ale je šťastná a za to jí to stojí. Ale děkuju všem za názory, ať už byly jakékoli ;)

jen jestli v tom vztahu nelítáš ty sama…

MMchm @tanik1912 ahoooooj holky! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
9.4.13 07:39

@sunny1981 ahojky Leni!!! :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...