Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@koryska14 píše:
@tanik1912
je to tak… Díky šťastné náhodě tu ještě jsme jako rodina… Mohli jsme s malým (9měs.) a přítelem být už uplně jinde…
to je mi lito, ale hlavne, ze jste v poradku a vsichni 3 pohromade
![]()
@koryska14 píše:
tak Vilhelmová je taky starší než on, ne?Ale ten je taky fááájn
![]()
noo, kdyz se to tak vezme, tak muj muz je o hodne mladsi nez ja a Dyk je jeste o neco starsi nez on. a Vilhelmova je zase o neco mladsi nez ja…
takze jooo, to by slo
![]()
@tanik1912 píše:
to je mi lito, ale hlavne, ze jste v poradku a vsichni 3 pohromade![]()
![]()
![]()
je to fajn, jen je mi pak někdy ouzko z toho, jak to mohlo být… A najednou taky vše vidim jinak… Malichernosti a zbytečnosti… ![]()
@tanik1912 píše:
noo, kdyz se to tak vezme, tak muj muz je o hodne mladsi nez ja a Dyk je jeste o neco starsi nez on. a Vilhelmova je zase o neco mladsi nez ja…![]()
![]()
takze jooo, to by slo
![]()
![]()
![]()
musela jsem si to dvakrát přečíst
![]()
@koryska14 píše:
je to fajn, jen je mi pak někdy ouzko z toho, jak to mohlo být… A najednou taky vše vidim jinak… Malichernosti a zbytečnosti…
to tak vetsinou byva, kdyz se prihodi neco tak sileneho… clovek zacne resit ty OPRVDU DULEZITE VECI!!!
@koryska14 píše:
musela jsem si to dvakrát přečíst![]()
jj, proto jsem to napsala tak jasne. ![]()
@tanik1912 píše:
to tak vetsinou byva, kdyz se prihodi neco tak sileneho… clovek zacne resit ty OPRVDU DULEZITE VECI!!!
nemyslim si, že bych i předtim řešila kraviny… To ne, ale i tak jsem stejně o něco změnila postoj k životu a OPRAVDOVÉMU užívání si malého a života ![]()
ikdyby byl rozdíl 50let tak co:-) je šťastná tak jí nech.. proč by to nemělo mít budoucnost? koukni na Gotta:)
jinak nikdy nemůžeš vědět jak to dopadne, tak nepředpokládej že to dopadne blbě a buď kamarádce podporou- jinak nejsi kamarádka…(z toho co řešíš mi nepřipadá že by jsi jí to přála, hledáš samí negativa)..buď trochu optimista…;)
NO, to že je ženatej neschvaluju, ale třeba to mají s manželkou vyřešené a každý si žijou svůj život. Věk bych rozhodně neřešila.
Já bych zase brala Trojana ![]()
Jak ted písí pubertaci Mi life my story, bnelíbí tak sorry
Takže Její life, její story, nelíbí tak sorry ![]()
@Samara123 píše:
Jak ted písí pubertaci Mi life my story, bnelíbí tak sorry
Takže Její life, její story, nelíbí tak sorry
to jsem ještě neslyšela:D:D:D
![]()
Asi se vážně dopředu přehnaně strachuju. (bohužel to mám v povaze
) sama dotyčná mi k tomu řekla, že si je vědoma, jak se na ni okolí může dívat, ale je šťastná a za to jí to stojí. Ale děkuju všem za názory, ať už byly jakékoli ![]()
@milacek95 píše:
Asi se vážně dopředu přehnaně strachuju. (bohužel to mám v povaze) sama dotyčná mi k tomu řekla, že si je vědoma, jak se na ni okolí může dívat, ale je šťastná a za to jí to stojí. Ale děkuju všem za názory, ať už byly jakékoli
jen jestli v tom vztahu nelítáš ty sama…
MMchm @tanik1912 ahoooooj holky! ![]()