Strach z valky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17306
22.2.22 12:05

Hele válka v Jugoslávii byla mnohem strašnější a byla mnohem blíže, než je východní Ukrajina a taky se nás to nijak nedotklo. Nejhorší smrt je vyděšením ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
22.2.22 12:07

Nevim, jestli je lepsi tvarit se, ze za hranicema se nic nedeje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20897
22.2.22 12:09
@Villanelle píše: :lol: :lol: Jakoze kdyby se o tom nepsalo, nic by se z toho nedelo? A on te nekdo nuti sledovat a cist? :roll:
Tak snad ses dospela, svepravna, pokud mas z deni ve svete uzkosti, tak jej nesleduj, ale hazet to na oskliva zla media, to je dobrej alibismus.

Evidentně spousta lidí svéprávných sice je, ale stačí když si přečtou článek a už vidí ty tanky pod okny a jak jim polovina rodiny umře na bitevním poli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20897
22.2.22 12:10
@katuska84 píše:
Nevim, jestli je lepsi tvarit se, ze za hranicema se nic nedeje…

A co chceš dělat? Můžeš zobat lexauriny na nervy a nebo ukrajinská armáda verbuje žoldáky a můžeš se realizovat přímo tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
22.2.22 12:10
@Cenarius píše:
Evidentně spousta lidí svéprávných sice je, ale stačí když si přečtou článek a už vidí ty tanky pod okny a jak jim polovina rodiny umře na bitevním poli.

Ty tanky pod okny jsme viděli, neni to tak dávno.

• Citovat
  • Upravit
20897
22.2.22 12:11
@Alriga píše:
Ty tanky pod okny jsme viděli, neni to tak dávno.

Za úplně jiné geopolitické situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
22.2.22 12:15
@Cenarius píše:
Proč? EU se to nijak nedotkne. Je to konflikt mimo jejich členy a hranice.

Už se nás to dotýká. Lifrujeme tam zbraně a máme v pohotovosti naše vojáky, které tam možná pošleme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
22.2.22 12:16
@Cenarius píše:
Za úplně jiné geopolitické situace.

Ovšem nyní stojí v čele agresora mnohem větší magor.

• Citovat
  • Upravit
7257
22.2.22 12:17
@Alriga píše:
Ovšem nyní stojí v čele agresora mnohem větší magor.

To je fakt. Biden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24822
22.2.22 12:20
@jannina1 píše:
To je fakt. Biden.

8) hele, já bych si z toho legraci moc nedělala, z té Putinovy „mírové operace“ mám celkem husí kůži..
strach vyloženě nemám,
ale dobrý pocit také ne.. rozhodně se nás to může velmi pravděpodobně dotknout nejméně ekonomicky..

a Šándor včera říkal, že může jít o start nové studené války.. docela mu věřím, málokdy se plete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20897
22.2.22 12:20
@jannina1 píše:
Už se nás to dotýká. Lifrujeme tam zbraně a máme v pohotovosti naše vojáky, které tam možná pošleme!

Nesmysl. Pošleme je tak na hranice posledního státu NATO. Dej mi zdroj informací, že jako členský stát NATO budeme posílat vojáky na území Ukrajiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
22.2.22 12:22

Já myslím, že každý má svých starostí dost a ještě si pridelavat starosti Putinem. Jako jasný, není to dobre, ale nečtu to. Jeden den je to tak a druhý tak. Ukrajina a Rusko mě nezajímá. Začne mě to nějak zajímat, až se tu ve velkém bude snažit dostat jejich obyvatelstvo. To mě spíš zajímá. Jelikož z 90% co jsme poznala tyto národnosti, tak to byla negativní zkušenost. Takže asi tak.
Kdybych se měla strachovat každý den tak se každý den strachuji z rakoviny a jiných nemoci…
Staci, že se společnost ještě nevzpamatovala a jeste nějaký čs nevzpamatuje z covidu…
Hele za chvíli bude pěkně počasí, vyraz ven a nestresuj se něčím, co absolutne nemůžeš ovlivnit. :nevim: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24822
22.2.22 12:27

@Ťarbík01 jenže před Hitlerem se v Evropě taky nejdřív zavíraly oči… a „skoro o nic nešlo“ a „vše bylo daleko“
bohužel tehdy ne pro nás..
a bohužel nyní ne pro Ukrajinu..

tomu slavení v ulicích „nových republik“ se mi moc nechce věřit, žádné nadšené masy a davy lidí jsem na fotkách neviděla… pár desítek jistě ano..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
22.2.22 12:31
@Lucy75 píše:
@Ťarbík01 jenže před Hitlerem se v Evropě taky nejdřív zavíraly oči… a „skoro o nic nešlo“ a „vše bylo daleko“
bohužel tehdy ne pro nás..
a bohužel nyní ne pro Ukrajinu..tomu slavení v ulicích „nových republik“ se mi moc nechce věřit, žádné nadšené masy a davy lidí jsem na fotkách neviděla… pár desítek jistě ano..

No tak snažili se o to od roku 2014, tak to beru tak že teď se jim to konečně povedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
22.2.22 12:32
@Cenarius píše:
Nesmysl. Pošleme je tak na hranice posledního státu NATO. Dej mi zdroj informací, že jako členský stát NATO budeme posílat vojáky na území Ukrajiny.

Teď hovoří Fiala, co vše Ukrajině poskytneme, včetně lékařské pomoci a na co se vše musíme připravit, byl by to zázrak, kdyby se nás to nedotklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová