Strašlivý křikloun

135
6.1.12 07:28

Strašlivý křikloun

Ahoj ženy,má sestra má 14-ti denní miminko,které je dle lékařů naprosto zdravé,ale stále křičí.Pláče,vzteká se,boxuje u toho ručičkama.Toto dělá třeba 2hodiny,pak na 10minut usne a zase jede nanovo.přitom je nakrmené,prdí,kadí úplně normálně.v noci vydrží spát tak 3-4 hodiny apak hodinu zase jenom brečí.Ségra je už úplně vyřízená,je na něho sama(manžel pracuje přes týden v Praze),ráda bych ji pomohla aspoň radou.díky moc za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
6.1.12 07:31

je to úplně normální :P :P ,musí si s s tím tvoje ségra projít,jiná pomoc není :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
6.1.12 07:32

jediná rada,ať ho nosí a nenechává vyřvat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
6.1.12 08:04

to znám, taky jsme bojovali :mrgreen: a třeba nekouřila sestra v těhotenstvví, případě nebrala nějakou jinou návykovou látku, že by to miminku chybělo a proto křičelo. Mi říkali, ať v těhu nekouřím, že to pak bude malému chybět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
6.1.12 08:18

Chuděra, s tím se bohužel nedá dělat nic znám z vlastní zkušenosti. Na neurologii nám řekli, že je naprosto v pořádku a ať přijdeme za tři měsíce. Řval i 10 hodin v kuse jen s přestávkami na kojení. Ale přibíral ukázkově, teď mu je sedm a následky to na něm nezanechalo. Prostě některé děti takové jsou. Jediná pomoc může vzejít od ochotné rodiny, které ji mimčo vezmou třeba na tři hoďky do kočáru (řev neřev) aby si mamina mohla jít na chvilku odpočinout.
Vyřvávat jsem nejdřív nenechávala, pak nechávala (řval i když jsem ho nosila)nepomáhalo ani jedno. Ječel i v kočáru, když se budil ještě měl zavřené oči a už vřeštěl (nebrečel, řval).
Jo a jsem celoživotní nekuřák, drogy jsem nikdy ani nezkusila, takže tím to rozhodně nebylo. Přeju hodně síly. Lepšilo se to postupně a hodně pomalu.
Mám dojem že jsou skupiny rodičů s tzv dráždivými dětmi (kéž bych tehdy o nich věděla připadala jsem si mezi těmi usměvavými miminky jako neschopná máma)

• Citovat
  • Upravit
14475
6.1.12 08:24

Ano, je to normální, některá mimča jsou více neklidná. Opět musím doporučit Karpa, mě zachránil duševní zdraví a z žabky je spokojené mimčo, sice si taky popláče, ale je to pláč a ne srdce beroucí hysterický řev. Takže: pevně zavinout, houpat, u nás ve dvou týdnech skvěle zabíral bílý šum, takže dělat „ŠŠŠŠŠŠŠ“ hlasitě do ucha nebo zapnout vysavač, položit mimčo na bok či bříško. Je o tom kniha Nejšťastnější miminko v okolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
6.1.12 08:50

Upřímně s ní cítím, náš prostřední řval půl roku v kuse. Hodně jsme chodili ven s kočárkem, na doma ať zkusí zavinovat a nosit v šátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
6.1.12 09:30

chudak mala-jak uz tady padlo,proste nektery mimina rvou.u nas pomahalo sedet na balonu a houpat-treba celej den.na maly to nasledky nenechalo,na mne jo.jakmile slysim plakat novorozene,mam tik v oku:)tenkrat jsem myslela,ze se zblaznim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
6.1.12 09:49

Nevim, jestli te to uklidni, ja jsem takhle prorvala dny a noci do tri let, mama uz se malem vesela.. a pak jsem byla normalni, celkem inteligentni dite.. moje deti to nastesti nedelaly, to bych je asi dala do babyboxu.. :P chapu musi to byt desny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
6.1.12 10:27

Rozumím,prožíváme to taky,tak nějak to šlo,ale ted poslední týden,když je vzhůru,tak ječí a ječí :roll: :roll: :pocitac: ,no musím vydržet.Mám k tomu ještě 16 měsíční dítě a to je teprve mazec :mrgreen: .tak hodně síly :pankac: a pevné nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
6.1.12 10:37

Když se nám Honzík narodil tak byl hodně neklidný,ale byl nemocný a do toho se mu přidala ještě kolika…Po operaci se to zlepšilo…Teď mu bude 7měsíců a zatím nespí celou noc jak ostatní mimča…Vrtí sebou,vypadne mu dudlík,začne se rozčilovat…do toho mu začaly růst první zoubky.....dostává příkrmy…Taky nevím,kdy se to upraví… :roll: :think: Asi až z toho trochu víc vyroste :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
6.1.12 12:01

Též doporučuju pevné zavinutí a zapnout lux, u nás teda byl potřeba ještě dudlíček, mladší se zpočátku začal jevit jako náročné dítě, ale hned jsem to utla právě zavinováním a šumem.
Nicméně teď v 7m je stejně nespavec, dá tak hodinku dopoledne, hodinku odpoledne a tím končí, starší naspí mnohdy víc jak on :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí