Střevní chřipka v 1. trimestru

1964
17.5.15 17:17

Střevní chřipka v 1.trimestru

Ahojky…prosím radu nebo alespoň uklidnit. Ve čtvrtek začla dcera 2 roky, zvracení a průjem. Včera se přidal syn 5 let, jenom zvracení a dnes sem se přidala já. Ze začátku klasika průjem těd už jen voda. Ale mám strach, mám pozitivní těhu test, na první kontrolu jdu až ve čtvrtek. Měla bych být v 6 týdnu…Je těhu v ohrožení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
204
17.5.15 17:22

Ahojky :) zažila jsem něco podobného :) byla jsem snad i ve stejném týdnu jako ty.. A takovou střevní chřipku jsem ještě nezažila :) teď jsem 17 tt a mimi je v pořádku :) (tuk tuk) :) držím palce a hlavně klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
17.5.15 17:22

@Teerosek Prodělala jsem v prvním trimestru fakt velkou střevní chřipku a doktor mi řekl, že to těhotenství nijak neohrožuje. Jinak teď trpím na průjem snad každých 14 dní a miminko je v pořádku ;-) Dodržuj dietu, hodně pij a kup si uhlí, určitě to bude v pořádku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1964
17.5.15 17:27

Děkuji…no zítra chci jít s dětmi k dr.tak si zajdu i já raději aspon k obvodní. Ale tělo už mi dovoí sednout…ae na wc ítám pořád mazec nooo…snad bude mimi v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1964
18.5.15 15:10

Tak jsem zkončila se synem v nemocnici…hrozila u něj dehydratace. Já tu měla být jako doprovod, ale nakonec mě přimuly taky a mám kapačku…snad se fazolka udrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
18.5.15 16:38

Nějak to řádí já měla střevní chřipku teď o víkendu a bylo to děsný, jsem už ve třetím trimestru ale stejně jsem měla o mimčo děsný strach… ale snad už dobrý, tak držím palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
27.10.16 16:15

Byla jsem tehu 5 tyden, dostala jsem strevni chripku prujem zvraceni 1 den, potratila jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1964
1.11.16 08:20

@stacyba to mě mrzí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
1.11.16 09:15

Je to tezky, clovek si rika kdybych ji nechytla bylo by vse ok, ale nikdo nevi, ted to moc boli ale mame doma krasnou holcicku, bohuzel to mela taky, hlavne ze uz je v poradku a snad se brzy zadari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
1.11.16 09:17

@Teerosek myslim ze je moc dobre ze ti dali kapacky, telo je naprosto vysileny, tak at se fazolka drzi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí