Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky…prosím radu nebo alespoň uklidnit. Ve čtvrtek začla dcera 2 roky, zvracení a průjem. Včera se přidal syn 5 let, jenom zvracení a dnes sem se přidala já. Ze začátku klasika průjem těd už jen voda. Ale mám strach, mám pozitivní těhu test, na první kontrolu jdu až ve čtvrtek. Měla bych být v 6 týdnu…Je těhu v ohrožení?
Ahojky
zažila jsem něco podobného
byla jsem snad i ve stejném týdnu jako ty.. A takovou střevní chřipku jsem ještě nezažila
teď jsem 17 tt a mimi je v pořádku
(tuk tuk)
držím palce a hlavně klid ![]()
@Teerosek Prodělala jsem v prvním trimestru fakt velkou střevní chřipku a doktor mi řekl, že to těhotenství nijak neohrožuje. Jinak teď trpím na průjem snad každých 14 dní a miminko je v pořádku
Dodržuj dietu, hodně pij a kup si uhlí, určitě to bude v pořádku ![]()
Děkuji…no zítra chci jít s dětmi k dr.tak si zajdu i já raději aspon k obvodní. Ale tělo už mi dovoí sednout…ae na wc ítám pořád mazec nooo…snad bude mimi v pořádku.
Tak jsem zkončila se synem v nemocnici…hrozila u něj dehydratace. Já tu měla být jako doprovod, ale nakonec mě přimuly taky a mám kapačku…snad se fazolka udrží.
Nějak to řádí já měla střevní chřipku teď o víkendu a bylo to děsný, jsem už ve třetím trimestru ale stejně jsem měla o mimčo děsný strach… ale snad už dobrý, tak držím palce ![]()
Byla jsem tehu 5 tyden, dostala jsem strevni chripku prujem zvraceni 1 den, potratila jsem
Je to tezky, clovek si rika kdybych ji nechytla bylo by vse ok, ale nikdo nevi, ted to moc boli ale mame doma krasnou holcicku, bohuzel to mela taky, hlavne ze uz je v poradku a snad se brzy zadari
@Teerosek myslim ze je moc dobre ze ti dali kapacky, telo je naprosto vysileny, tak at se fazolka drzi ![]()