Strhnutí nehtů nezabralo co dál?

21.4.22 16:25

Strhnutí nehtů nezabralo co dál?

Dobrý den asi před 5 měsíci jsem byla na strhnutí nehtu u palce u nohy. Vše bylo ok než jsem si všimla že mi nehet nerostne pak jsem byla u doktora a řekl že je to ok. Ale asi před 3 dny mi palec natekl bez důvodu a nehet tam není tak tu kuži kolem nemůže dráždit a infekce to taky nemůže být :( nevíte co s tím je? Popřípadě mám jít k doktorovi? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
21.4.22 16:37

Pokud prst otekl, je tam infekce. Osobně doporučím višňák..

• Citovat
  • Upravit
79
21.4.22 18:15

My sestře pomohlo rovnátka na nehty. Nehet ji roste ted dobre a a o nehty se ji i během toho Starala. Zkusila bych toto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14649
21.4.22 18:31

Tys měla problém se zarustajicim nehtem, nebo proč ti to strhavali?

Jinak mne nehet zlobil kvůli jedněm nevhodným botam, vždy, když jsem si je vzala, hned otok a hnis, a kuryrovala jsem to další týden. Takže jsem mile boty vyhodila, ač byly téměř nové, a zatím se problém nevrátil.

Musis proste zkusit vysledovat, co ti to způsobuje, a toho se zbavit, jinak se to asi vracet bude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.22 19:40
@Semtex píše:
Tys měla problém se zarustajicim nehtem, nebo proč ti to strhavali?

Jinak mne nehet zlobil kvůli jedněm nevhodným botam, vždy, když jsem si je vzala, hned otok a hnis, a kuryrovala jsem to další týden. Takže jsem mile boty vyhodila, ač byly téměř nové, a zatím se problém nevrátil.

Musis proste zkusit vysledovat, co ti to způsobuje, a toho se zbavit, jinak se to asi vracet bude :nevim:

Ano zarůstal mi a to pořádně ale teď boty mám pohodlné a volné z těch to asi nebude 😕

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.22 19:41

@mackA159 ok děkuji mám ho doma tak zkusím 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14649
21.4.22 20:15
@Allysmidlova píše:
Ano zarůstal mi a to pořádně ale teď boty mám pohodlné a volné z těch to asi nebude 😕

No já taky měla pohodlně, ale asi té noze na nich něco vadilo :lol: byly to látkové tenisky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
21.4.22 21:28
@Allysmidlova píše:
Dobrý den asi před 5 měsíci jsem byla na strhnutí nehtu u palce u nohy. Vše bylo ok než jsem si všimla že mi nehet nerostne pak jsem byla u doktora a řekl že je to ok. Ale asi před 3 dny mi palec natekl bez důvodu a nehet tam není tak tu kuži kolem nemůže dráždit a infekce to taky nemůže být :( nevíte co s tím je? Popřípadě mám jít k doktorovi? :think:

jejda, strhávání nehtu, to se ještě dělá? 8o Já měla problém se zarůstáním nehtů a vždy mi zarůstající část jen vyřízli, to nezabralo, tak mi pak dělali plastiku nehtového lůžka. Strhávání nehtu podstupoval můj táta, ale to je taky 30 let zpět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5384
22.4.22 02:37
@Teaveg píše:
jejda, strhávání nehtu, to se ještě dělá? 8o Já měla problém se zarůstáním nehtů a vždy mi zarůstající část jen vyřízli, to nezabralo, tak mi pak dělali plastiku nehtového lůžka. Strhávání nehtu podstupoval můj táta, ale to je taky 30 let zpět…

A že by za 5 měsíců nehet nevyrostl? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
24.4.22 23:38
@Teaveg píše:
jejda, strhávání nehtu, to se ještě dělá? 8o Já měla problém se zarůstáním nehtů a vždy mi zarůstající část jen vyřízli, to nezabralo, tak mi pak dělali plastiku nehtového lůžka. Strhávání nehtu podstupoval můj táta, ale to je taky 30 let zpět…

Plastika nemusí být řešení. Můj známý na ni musel dvakrát. Pomohlo, až když mu odstřihli podstatnou část masa palců z obou stran, teprve pak to přestalo. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí