Studium předškolní pedagogika a tetování
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
studium předškolní pedagogika a tetování
Jaký na to máte názor??… Má cenu tento obor studovat, aniž by na vás
koukali jako na kriminálníka?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Učitelka ze školky, kam chodí syn, má tetované předloktí a nápis na klíční kosti. Normálně učí a myslím, že to nikomu nepřijde divné. Alespoň mě to tedy nevadí a ani jsem se nad tím nijak nepozastavila. Pokud chceš jít ten obor studovat, tak tetování nevidím jako důvod, proč ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Daniela.Novohradska píše:
Jaký na to máte názor??… Má cenu tento obor studovat, aniž by na vás koukali jako na kriminálníka?![]()
Na to jsi mela myslet drive, ano priznavam ze vuci odhalenemu tetovani mam predsudky a kdyz to jde tak davam prednost lidem bez tetovani.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Znam prvostupnarku, ktera ma dredy a asi 10 tetovani. Videla jsem ji, jak pracuje u deti. Jakou energii vydava, umi zaujmout, ma napady. Nevadila by mi vubec u vlastnich deti. Nema teda vulgarni obrazky vytetovane. Kazdy ma svuj vyznam, kdyz se dite zepta. Muze vysvetlit, jaky duvod ma to nebo ono tetovani.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Bylo by mi to srdecne jedno. Tetovani vnimam jako normalni vec. Rozhodne je mi sympatictejsi nez nekolikacentimetrove umele drapy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Proti tetování absolutně nic nemám
Dneska ho má kde kdo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Pokud není vězeňského typu…
Také máme jednu učitelku tetovanou, chodí tak, aby to nebylo vidět. Je super.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Daniela.Novohradska píše:
Jaký na to máte názor??… Má cenu tento obor studovat, aniž by na vás koukali jako na kriminálníka?![]()
Evidentně tuhle zkušenost máš, když se ptáš. Nevím co sis na sebe nechala vytetovat, ale osobně je mi to celkem jedno, pokud se mi někdo nesnaží vnutit jak super okrasa to tetování je. Důležitější je, jaký k tomuto oboru máš vztah. Studuji teď dálkově a mám tam spolužačku, která je potetovana tak, že se divím, že jsem si toho nevšimla dřív. Nevšimla, protože se o tom nebaví, nijak nedává na odiv. Aktuální obor ji moc nebaví a chce jít k dětem. A úplně v pohodě si ji umím představit. Je milá a práci s dětmi má v sobě. Její tetování se mi nelíbí, ale přístup k dětem ano.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Pracuji jako ředitelka Ms. A představ si, mám tetování a piercing
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@janoma
Jee super, me spise pro zacatek zajima jaka reakce na to byla ve skole jelikoz mam skoro celou ruku
( ruze ) a dekolt napis
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak sama asi víš jaké reakce tvé tetování vzbuzuje, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Syn měl vychovatelku v družině, která byla hodně tetovaná. Měla i
„extravagantní“ účes - částečně vyholenou hlavu. Nicméně na funkci
vychovatelky to nemělo vliv - byla moc hodná a příjemná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Sirotčí důchod, studium, příspěvek na bydlení
- Dálkové studium VŠ o víkendech
- Dálkové studium s dětmi, mimoškolní pedagogika
- ŠECR JIHLAVA předškolní a mimoškolní pedagogika
- Plastická chirurgie studium
- Studium - dermatologie, výroba kosmetiky, technologie
- Studium angličtiny se zaměřením na vzdělávání? uplatnění?