Stýská se mi po dceři když je u ex
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Netopirek jsem v praci, delam 12tky, nocni denni. Kdyz mam volno je se mnou. Ale jak prijdu treba vecer domu tak to na me padne.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Zvyknes si, taky to tak mam, taky jedu smeny 12, nejhorsi jsou vecery, kdyz je tady ticho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@iiiv na druhou stranu si
rikam, ze kdyz prijdu domu a budu si uzivat ze nemam zadne povinnosti ze je to
ode me hnusne, jako bych byla rada ze je u ex.. mele se to ve mne
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@iiiv na druhou stranu si rikam, ze kdyz prijdu domu a budu si uzivat ze nemam zadne povinnosti ze je to ode me hnusne, jako bych byla rada ze je u ex.. mele se to ve mne
Ja mam deti vzdy kdyz nemam smenu, takze vlastne zadny volno nemam. 😁
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@iiiv na druhou stranu si rikam, ze kdyz prijdu domu a budu si uzivat ze nemam zadne povinnosti ze je to ode me hnusne, jako bych byla rada ze je u ex.. mele se to ve mne
Neblazni, buď fakt ráda, že si ji tatínek bere. Ona potřebuje oba
rodiče a ty potřebuješ svůj čas sama pro sebe a na odpočinek.
Volné chvíle si pečlivě a podrobně plánuj, dej si tam trochu povinnosti,
trochu odpočinku, nějakou odměnu. Tes se na to že budeš mít prostor sama
pro sebe a na to, že holčička bude mít odpočatou mámu.
Postupně a až to bude možné, si opravdu najdi nějaké koníčka sama pro
sebe. Holčička se bude časem chtít taky trochu osamostatnit a neměla by
mít pocit, že maminka bez ní nemůže žít, to je to nejhorší, co rodiče
dětem mohou udělat. Miluj ji a venuj se jí, když je s tebou. Když máš
volno, ber to tak, že ti lékař nařídil odpočívat. Dej si to prostě za
úkol. Děláš to pro sebe i pro dcerku!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Neboj, zvyknes si.. Doporucuju si na dny bez dítěte plánovat nějakou zábavu, kterou s dítětem dělat nelze (dobře, v této době není moc možností, ale bude líp, snad.. )..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Diky za vase reakce. Mame spolecnou peci. Vlastne jedeme porad to stejne kdyz jsme spolu jeste zili vsichni. Prochazim nejakou depkou takze si vymyslet konicek nebo se zvednout a jit ven a zasportovat je ted nadlidsky ukol. Tak nejak se musim do vseho premlouvat. Prala bych si posunout cas o pul roku aby to nejhorsi bylo za mnou.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Chce to brát tak, jako že je ten týden jen čas pro tebe a co víš třeba někoho potkáš…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Diky za vase reakce. Mame spolecnou peci. Vlastne jedeme porad to stejne kdyz jsme spolu jeste zili vsichni. Prochazim nejakou depkou takze si vymyslet konicek nebo se zvednout a jit ven a zasportovat je ted nadlidsky ukol. Tak nejak se musim do vseho premlouvat. Prala bych si posunout cas o pul roku aby to nejhorsi bylo za mnou.
Ja jsem zacala hodne cist a na jare a v lete zahradka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@iiiv musim se taky rozhejbat, vim ze sedet doma a byt nestastna neni dobre.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@Netopirek jsem v praci, delam 12tky, nocni denni. Kdyz mam volno je se mnou. Ale jak prijdu treba vecer domu tak to na me padne.
Je to o zvyku. Mně pomáhalo si vymyslet program bez dcery. Takže jsem se pak na ten klid i těšila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Teď mám sestileteho přes týden u táty, beru si ho jen na víkendy, a nesu to hodně špatně. Večer si občas pobrecim. Svůj program si udělat nemůžu, mám doma ještě staršího syna. Doufám, že ty školky brzo otevřou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Zastala jsem se dcery
- Miluji ex
- Střídavá péče, když je otec pořád v práci
- Těhotná patnáctiletá dcera
- Zamotaný vztah s ex
- Ex přítel mi přebral všechny přátelé
- Kdy se testovat, když nemám MS
- Když po sexu dostanu menstruaci, můžu otěhotnět?
Ahoj, jak zvladate kdyz vase deti jedou za ex? Malou jsem ted tyden nevidela, byla jsem v praci a do toho jsem mela zarizovani kvuli novemu bydleni. Je to teprve 3 mesice co si zvykam ze ji nemam kazdy den u sebe. Mala(8let)to bere dobre, volame si, piseme si. Vzdycky si rikam ze si casem zvyknu, ze musi byt i s tatou, ale nekdy je mi opravdu smutno