Supermarket Albert - kde si stěžovat?

304
23.2.14 14:45

Supermarket Albert-kde si stěžovat?

Omlouvám se za negativní příspěvek, ale už mi chování zaměstnanců v našem albertu dost vadí. Jsou tam neustálé fronty, v pátek odpoledne jdou třeba z osmi pokladen jen dvě a u každé kasy je třebas i 15 lidí najednou. Až když je situace opravdu nesnesitelná tak se jedna pokladní zvedne a do mikrofonu zahlásí „že chtějí obsadit další pokladnu“. Další pokladnu otevřou ale až třeba po 10 minutách. Jsou nepříjemné, z jedné jsme minule s manželem cítili alkohol.
Minule mi omylem hodila pytlík s rohlíky na zem z toho pásu, neomluvila se jen řekla " jé mě to upadlo " a normálně dál markovala.
Manžel mi říká, že mám být tolerantní, ale chtěla bych napsat vedení alespon stížnost. Mají něco jako knihu připomínek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
rebeccca
23.2.14 14:47

Já bych napsala na Facebook přímo na zeď jejich… tam to vidí všichni, nebudete jediná co si stěžuje a určitě se tomu budou věnovat, zvlášť když to napíšete veřejně

• Citovat
  • Upravit
3065
23.2.14 14:49

Já psala stížnost přímo na stránky Ahold.cz
mají tak přímo kolonku stížnosti, odepsali mi po ccca 10ti dnech že stížnost předali dál a nic se stejně nezměnilo. A to jsem si stěžovala na chování jednoho bl.ba z ochranky co na mě vystartoval kvůli dítěti v košíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
23.2.14 14:49

@rebeccca
přesně tak, napsala bych na facebook :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.14 14:53

Pracuju 10 let v Albertu a na stejny objem Prace je stále min zaměstnanců, pokud jim chceš znepříjemnit život můžeš napsat email na vedeni firmy a věř že se fronty na chvíli zlepší, ale zase nebude doplněné zboží tak si nebudeš mít co koupit. Nebo dej na radu muže a nebo choď nakupovat jinam.

• Citovat
  • Upravit
304
23.2.14 14:56
@Anonymní píše:
Pracuju 10 let v Albertu a na stejny objem Prace je stále min zaměstnanců, pokud jim chceš znepříjemnit život můžeš napsat email na vedeni firmy a věř že se fronty na chvíli zlepší, ale zase nebude doplněné zboží tak si nebudeš mít co koupit. Nebo dej na radu muže a nebo choď nakupovat jinam.

ano ale já za to nemůžu že slečny mají takovou práci. Všude je fronta, ale odsud podsud. Navíc to nepříjemné a arogantní chování a jak to mají na háku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
23.2.14 14:58
@Anonymní píše:
Pracuju 10 let v Albertu a na stejny objem Prace je stále min zaměstnanců, pokud jim chceš znepříjemnit život můžeš napsat email na vedeni firmy a věř že se fronty na chvíli zlepší, ale zase nebude doplněné zboží tak si nebudeš mít co koupit. Nebo dej na radu muže a nebo choď nakupovat jinam.

Já třeba nemám na zaměstnance Alberta nic, vadí mě ten skorobezdomovec smradlavej co se odmítl i představit, ale hlavně že na mě řval jako idi.ot až se mu smáli všichni zákazníci. Samozřejmě že do zmíněného obchodu nevkročím už ani já, ani má rodina a dokážu přesvědčit i víc lidí. Stejně to je nejšpinavější obchod široko daleko… Mám to stejně daleko do Billy, a stejně daleko i k vietnamci, který je teda ochota sama a málem se klaní až k zemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
23.2.14 14:59
@S.Ivanka píše:
Já psala stížnost přímo na stránky Ahold.cz
mají tak přímo kolonku stížnosti, odepsali mi po ccca 10ti dnech že stížnost předali dál a nic se stejně nezměnilo. A to jsem si stěžovala na chování jednoho bl.ba z ochranky co na mě vystartoval kvůli dítěti v košíku.

A to dítě jsi měla normálně v tom sedátku, tam kde má být nebo bylo už starší a šmatlalo v botech v tom prostoru kam se dávají potraviny? To je totiž dost podstatný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244
23.2.14 14:59
@Anna Ada píše:
ano ale já za to nemůžu že slečny mají takovou práci. Všude je fronta, ale odsud podsud. Navíc to nepříjemné a arogantní chování a jak to mají na háku…

nejhorší je ta arogance, pokud to holky nechtějí dělat, tak ať jdou jinam :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
23.2.14 15:03
@Lively píše:
A to dítě jsi měla normálně v tom sedátku, tam kde má být nebo bylo už starší a šmatlalo v botech v tom prostoru kam se dávají potraviny? To je totiž dost podstatný…

To dítě je malé a sedělo v košíku, na nohou měl bačkůrky, protože jsem ho tam přinesla, oni totiž nemají bvelké košíky, ale takové malinké a do toho se vejde dítě tak roční, těm starším už lámeš nožičky. Navíc nikde není psáno že se „zakazuje dítě posazovat do košíku“, někde mají napsáno „prosím neposazujte děti do košíků“ zde není napsáno nic. Navíc policie mě asi neodveze za dítě v košíku, když ho v něm max. můžu tak ušpinit. Slušně jsem mu vysvětlila že dítě tam sedící je čisté a hlavně klidné, pokud ho nechám běhat bude vyhazovat zboží z regálů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
23.2.14 15:05

@S.Ivanka Jak měl vědět, že děcko má bačkory a že jimi nešlapalo po špinavé zemi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
@mojmira píše:
nejhorší je ta arogance, pokud to holky nechtějí dělat, tak ať jdou jinam :cert:

V Albertu nástupní plat 60Kč na hodinu, normálně se těm holkám vysmívají… i Kaufland platí brigádníkům 80.-Kč, Tesco 78.-Kč.
Tohle fakt nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
@Fjodorka píše:
@S.Ivanka Jak měl vědět, že děcko má bačkory a že jimi nešlapalo po špinavé zemi?

asi není slepý ne??? svítily novotou
Ale třeba brambory ten špindíra vzadu myje aby se košíky neušpinily, třeba proto tak páchne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
23.2.14 15:07
@S.Ivanka píše:
To dítě je malé a sedělo v košíku, na nohou měl bačkůrky, protože jsem ho tam přinesla, oni totiž nemají bvelké košíky, ale takové malinké a do toho se vejde dítě tak roční, těm starším už lámeš nožičky. Navíc nikde není psáno že se „zakazuje dítě posazovat do košíku“, někde mají napsáno „prosím neposazujte děti do košíků“ zde není napsáno nic. Navíc policie mě asi neodveze za dítě v košíku, když ho v něm max. můžu tak ušpinit. Slušně jsem mu vysvětlila že dítě tam sedící je čisté a hlavně klidné, pokud ho nechám běhat bude vyhazovat zboží z regálů.

„Prosím nerozbíjejte schválně zboží a neošahávajte rohlíky holou rukou, když si je pak nekoupíte“ taky není nikde napsáno, prostě je to jedna z věcí, která se nedělá a hotovo. Primárně je ten košík na potraviny, ne na děti. To že on přeháněl je věc druhá, ale stěžovat si na něj, když má v podstatě pravdu? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
23.2.14 15:09
@Lively píše:
„Prosím nerozbíjejte schválně zboží a neošahávajte rohlíky holou rukou, když si je pak nekoupíte“ taky není nikde napsáno, prostě je to jedna z věcí, která se nědělá a hotovo. Primárně je ten košík na potraviny, ne na děti. To že on přeháněl je věc druhá, ale stěžovat si na něj, když má v podstatě pravdu? :roll:

Neměl pravdu, to dítě by to zboží schválně nerozbíjelo..jen by si hrálo a já jsem zákazník a já tam utrácím peníze, oni tam jsou kvůli mě, ne já kvůli nim, když tam nebudeme chodit, budou sedět doma. Tak asi tak. Slušnost je slušnost a když neječím já na něj, nebude on ječet na mě.

Příspěvek upraven 23.02.14 v 15:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák