SUŠG Jihlava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1424
8.1.14 22:09

Ahojky tak se dostala. Ale neustále máme strach z pomluv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1919
9.1.14 08:05

:hug: :kytka: :kytka: jupí! tak že moc gratuluju!!

jako pomluv z té školy? já bych se nebála… ;)
a na jakém je místě?? ;))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
9.1.14 21:56

10místo z 26 tak to není tak špatný :) :D…No zase jsme našli další stránku kde je hromada těch dalších řečí ale je fakt že to tam komentují stále stejní lidé. Je to na faceooku a je to stránka s názvem Přiznání SUŠG no a hnedka na profilu mají obrázek skrblíka a pod tím napsáno SUŠG a ta hromada řečí je hlavně na učitele a peníze. Prý tam o nic jiného nejde a naši budou mít peníze tak tak na udržení školného, intru atd. :oops: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1919
10.1.14 09:26

:-O 8o to teda vidím poprvé..
no fakt nevím jak to tam je teď, ale brácha si nestěžuje. Asi je to spíš fakt o těch studentech, co se tam dostanou…jestli jsou slušní nebo ne.
Učitelé mi přijdou v pohodě..jako na jiných školách…

tak to je dobrá:))))) za mě se tam tenkrát hlásilo moc lidí-ale taky nebyly dva obory, ale za to byly dvě třídy..

tak peněz to stojí hodně..:(ale když se bude snažit, tak třeba nebudou vaši platit tolik:(( já bych do toho šla;)) jestli ji to baví:)tak je fajn, že to je škola s nějakým zaměřením.. když člověk je na gymplu tak musí ještě na vejšku-tady může:)

ale jak říkám, sehnat práci, to bylo docela drsný…
ale třeba bude mít štěstí. no dneska sehnat práci kdekoli je těžký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
12.1.14 17:51

@facetia To je fakt že dneska je to těžký s každou prací :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.14 21:01

Zdravím, také jsem se dostala na SUŠG Jihlava, ale jsem z daleka, takže budu muset být na intru :/ Můžete se mi prosím ozvat někdo, kdo taky teď bude na tuto školu nastupovat? :) Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
17.1.14 16:07

Ahojky sestra půjde taky na intr :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.14 18:07

Aha, a nemohla by jste mi dát na ní třeba nějakej kontakt abych tam už někoho dopředu trošku znala? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
19.1.14 20:08

@Elizabeth. Ká Určitě :) pošlu ti tady číslo a email

732 755 215
nikulinek39@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.14 17:14

Ty jo děkuju moc :)
:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.20 18:17

Přijímačky na Sušg Jihlava

Zdravím, čekají mě brzo přijímačky na střední školu Sušg Jihlava a bojím se testu z dějin umění a literatury tak jestli už někdo zažil to co já a ví například co tak zhruba vědět atd… Domácí práce a vše mám i má učitelka na výtvarný obor mi radila co si vzít. Chtěla bych na animaci ale bojím se že začnu zmatkovat a něco pokazit :,(

• Citovat
  • Upravit
Černá vdova
13.12.20 13:11
@Anonymní píše:
Zdravím, čekají mě brzo přijímačky na střední školu Sušg Jihlava a bojím se testu z dějin umění a literatury tak jestli už někdo zažil to co já a ví například co tak zhruba vědět atd… Domácí práce a vše mám i má učitelka na výtvarný obor mi radila co si vzít. Chtěla bych na animaci ale bojím se že začnu zmatkovat a něco pokazit :,(

Moje dcera si tuhle školu našla loni na veletrhu škol, ale nakonec jsme se dohodly, že ne (musela by být intru a jezdit z bydliště až za Prahou). Jde ale na talentovky v Praze. Netušíme, co bude v kulturně historickém testu. Dcera se zkusí naučit z každého období pár malířů, sochařů, architektů z každého období, zahraniční i české.
Jinak víme houby, je to tak široký rozsah, který se navíc na ZŠ neučí, že fakt nevíme, kudy do toho.
Dcera dokončuje domácí práce, odevzdává tento týden.

Určitě se podívej na známé animátory, kromě jiného, pravděpodobně se tam na někoho zeptají. Jinak bych se ješttě podívala na nějaké významné události, cizí i naše.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin