Svatba 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14552
3.6.14 08:23

@verunka8812 Tak to je nemilé, no s náhradním dokladem se běžně prokazovat dá, jestli i odsvědčit, nevím. Fakt se zeptat :think:
U nás včera vzrůšo s chirurgií. Malá spadla hlavou na hranu konferenčního stolu, má jeden steh.Fakt živé dítě :roll: No ale vypadá to dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
3.6.14 12:42

Jejda tak to je nemilé :-( tak snad to nějak vyřešíte…prstýnky máme doma, dneska volala paní na oblek tak zítra zkouška :-) tak paráda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
3.6.14 13:09

@sjuzn1 my jedem dnes na látku na oblek. Prý to dřív stejmě nemělo cenu :mrgreen: Jáuž neřeším, já už jen čekám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
3.6.14 13:26

@Miriska noo to je asi nejlepší :-) nooo na to, že mi paní říkala, že bude v půlce dubna tak to si pospíšili jen doufám, že bude chlap má poměrně nekonfekční asymetrickou postavu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
4.6.14 13:30

Táááák oblek seděl tak paráda jsme zase teda o něco chudší…:-(,ale co se dá dělat, objednané samodržky a koupený podvazek takže supeeer už se i docela těším :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
4.6.14 17:50
@Peczka píše:
My máme dneska finální schuzi v Mlýně, tak jsem v práci tiskla, jak chci výzdobu a tak :D Kdyby to šef věděl :) A zítra jdeme k Oldovým rodičů říct co a jak no a už máme hotovo. Jen Oldovi ještě košili a kravatu a chci mu vyšít kapesníček, at to má na památku :) a já jen podprdu a samodržky a jsem taky hotová :)Noo pak mi chybí jen zajet do ikei pro rámečky dozdobit poděkování rodičům a o víkendu se musím vrhnout na svatební noviny. Ale jestli mi to nepůjde, tak se na ně vykašlu.
Joo a svatební storm dorazil a je uplně nádherný :) O víkendu hodím fotku :)

jee jaký svatební strom sis objednávala?
já jsem taky objednávala ale pochopila jsem že dorazí jen kartičky :-D a strom si musím obstarat sama :-) tak máš asi něco jiného..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
4.6.14 17:56

Jinak holky.. už jsme taky objednali prstýnky měli by být snad do týdne.. chlap se nějak nemá k tomu aby si zařizoval oblek a to ještě musíme sehnat pro malého..to jsem na to zvědavá tedy svatba za skoro 2měs..:-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
4.6.14 19:09

Klíííd můj ženich nemá oblek 3 týdny před svatbou  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
4.6.14 19:14
@Peczka píše:
Jéé ještě fotka stromu :) Tenhle teda není přímo náš, ale je stejný a ty jména máme pod stromem né vedle a dodala to i s rámečkem a mám to z fi-to.cz

ahaa tak to máte jiný strom :-) musím se přiznat, že už toho mám nějak nad hlavu..dneska začla ségra vymýšlet jakou mi udělají rozlučku, což byla věc, na kterou jsem ani nepomyslela.. už si s o tom s kamarádkama píšou..takže budu teď nervozni ještě z toho co na mě vymyslí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
4.6.14 20:57
@Peczka píše:
No já si máknu o víkendu, ted si dám od jakýchkoli příprav oddech..asi zakážu beremese :D
Já budu mít rozlučku jen tak popijeme posedíme hodíme flákotu masana gril, ale budu to mít v mexickém stylu :D

já kdybych věděla co se na mě chystá tak bych se asi i těšila, ale jelikož to prý pro mě má být překvapení tak nic nevim.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
4.6.14 21:50

Jo a dnes jsem dostala od mamky tašku ořechů, mám co dělat :mrgreen:
Už jsem to dnes řekla své babičce, protože ona má na den svatby kontrolu na onkologii, tak aby se mohla přeobjednat. A teda to zas byla reakce, fakt :roll: Prej: Vy se berete? No to snad neeeee :zed: 8o A to čekáte i rodinu?…jako co? prostě se chceme vzít, jestli to vyjde nebo ne, mi nikdo nikdy nezaručí po roce ani po 5ti letech vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
8.6.14 07:54

Holky, chystáte se dávat koláče či nějakou flašku na úřad, nebo prostě oddávajícím? A fotografovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
8.6.14 10:16
@Mtaka píše:
Holky, chystáte se dávat koláče či nějakou flašku na úřad, nebo prostě oddávajícím? A fotografovi?

tak to by me taky zajimalo…dalsi.vec ktera me ani nenapadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
8.6.14 10:33

@Miriska
My nedávali, myslím, že se to nedělá. Fotograf byl kamarád dostal vysluzku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
8.6.14 10:54

Mazu díky, taky si to myslím, že se to nedává. Je to jejich práce čas od času někoho oddat. Fotografka je zvaná ke stolu i s asistentem, tam tak trochu s nějakou výslužkou počítám. A jak se máte s malou? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný