Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@verunka8812 Tak to je nemilé, no s náhradním dokladem se běžně prokazovat dá, jestli i odsvědčit, nevím. Fakt se zeptat ![]()
U nás včera vzrůšo s chirurgií. Malá spadla hlavou na hranu konferenčního stolu, má jeden steh.Fakt živé dítě
No ale vypadá to dobře.
Jejda tak to je nemilé
tak snad to nějak vyřešíte…prstýnky máme doma, dneska volala paní na oblek tak zítra zkouška
tak paráda ![]()
@sjuzn1 my jedem dnes na látku na oblek. Prý to dřív stejmě nemělo cenu
Jáuž neřeším, já už jen čekám ![]()
@Miriska noo to je asi nejlepší
nooo na to, že mi paní říkala, že bude v půlce dubna tak to si pospíšili jen doufám, že bude chlap má poměrně nekonfekční asymetrickou postavu ![]()
Táááák oblek seděl tak paráda jsme zase teda o něco chudší…:-(,ale co se dá dělat, objednané samodržky a koupený podvazek takže supeeer už se i docela těším ![]()
@Peczka píše:
My máme dneska finální schuzi v Mlýně, tak jsem v práci tiskla, jak chci výzdobu a takKdyby to šef věděl
A zítra jdeme k Oldovým rodičů říct co a jak no a už máme hotovo. Jen Oldovi ještě košili a kravatu a chci mu vyšít kapesníček, at to má na památku
a já jen podprdu a samodržky a jsem taky hotová
Noo pak mi chybí jen zajet do ikei pro rámečky dozdobit poděkování rodičům a o víkendu se musím vrhnout na svatební noviny. Ale jestli mi to nepůjde, tak se na ně vykašlu.
Joo a svatební storm dorazil a je uplně nádhernýO víkendu hodím fotku
jee jaký svatební strom sis objednávala?
já jsem taky objednávala ale pochopila jsem že dorazí jen kartičky
a strom si musím obstarat sama
tak máš asi něco jiného..
Jinak holky.. už jsme taky objednali prstýnky měli by být snad do týdne.. chlap se nějak nemá k tomu aby si zařizoval oblek a to ještě musíme sehnat pro malého..to jsem na to zvědavá tedy svatba za skoro 2měs..:-O
@Peczka píše:
Jéé ještě fotka stromuTenhle teda není přímo náš, ale je stejný a ty jména máme pod stromem né vedle a dodala to i s rámečkem a mám to z fi-to.cz
ahaa tak to máte jiný strom
musím se přiznat, že už toho mám nějak nad hlavu..dneska začla ségra vymýšlet jakou mi udělají rozlučku, což byla věc, na kterou jsem ani nepomyslela.. už si s o tom s kamarádkama píšou..takže budu teď nervozni ještě z toho co na mě vymyslí ![]()
@Peczka píše:
No já si máknu o víkendu, ted si dám od jakýchkoli příprav oddech..asi zakážu beremese
Já budu mít rozlučku jen tak popijeme posedíme hodíme flákotu masana gril, ale budu to mít v mexickém stylu
já kdybych věděla co se na mě chystá tak bych se asi i těšila, ale jelikož to prý pro mě má být překvapení tak nic nevim.. ![]()
Jo a dnes jsem dostala od mamky tašku ořechů, mám co dělat ![]()
Už jsem to dnes řekla své babičce, protože ona má na den svatby kontrolu na onkologii, tak aby se mohla přeobjednat. A teda to zas byla reakce, fakt
Prej: Vy se berete? No to snad neeeee
A to čekáte i rodinu?…jako co? prostě se chceme vzít, jestli to vyjde nebo ne, mi nikdo nikdy nezaručí po roce ani po 5ti letech vztahu.
Holky, chystáte se dávat koláče či nějakou flašku na úřad, nebo prostě oddávajícím? A fotografovi?
@Mtaka píše:
Holky, chystáte se dávat koláče či nějakou flašku na úřad, nebo prostě oddávajícím? A fotografovi?
tak to by me taky zajimalo…dalsi.vec ktera me ani nenapadla
@Miriska
My nedávali, myslím, že se to nedělá. Fotograf byl kamarád dostal vysluzku
Mazu díky, taky si to myslím, že se to nedává. Je to jejich práce čas od času někoho oddat. Fotografka je zvaná ke stolu i s asistentem, tam tak trochu s nějakou výslužkou počítám. A jak se máte s malou? ![]()