Svatba 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2873
11.6.14 06:36

@verunka8812 Jeee graruluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
11.6.14 06:54

Ahoj, můžu se přidat? Omlouvám se, ale nečetla jsem celou diskuzi. Svatbu máme 12. července, takže už téměř za měsíc. V sobotu pečeme svatební koláčky a pak už to všechno začne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
11.6.14 07:25

@marteska91 ahoj :mavam:
My ji máme 24.6. a koláče pečem až 21. :mrgreen: Ale my je máme jen do restauračky na stůl, pro mé kolegy do práce, švadleně, kadeřnici a tak. Po příbuzenstvu nejezdíme.

@BabyBella V klidu, u nás svatba za 13 dní, u krejčové na oblek byl ženich včera 8o, tento pátek odjízdíme na dovolenou, vše v klidu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
11.6.14 08:06

@Miriska
Aha a z kolika kil pak pečete? My teda zavezeme koláčky všem svatebčanům a pak po příbuzenstvu, budeme péct asi ze 7 kg. Na stoly pak koláčky už péct nebudeme, budeme mít cukroví a dorty, takže sladkého si myslím, že bude až až a pokud bude takové vedro jako je teď, tak to stejně nikdo jíst nebude. :)

@Peczka
Obřad máme na radnici v Ústí nad Orlicí a na hostinu jsme si pak pronajali chatu v nedaleké vesnici, kde budeme večer grilovat a tak. Fotit se pak chceme jet na zámek v Kostelci nad Orlicí. Kde to máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
11.6.14 08:08

@verunka8812
Krásný fotky. ;) Když to vidím, tak se těším ještě víc. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
11.6.14 08:16

@marteska91 Jelikož zatím budu péct jen já a mamka, tak upečem tolik, kolik upečem. Potřebuji naplnit jednu velkou krabici do práce, jednu do restaurace a asi 10 klasických malých svatebních košíčků, co se nosí po příbuzenstvu. My to na kila předběžně nevíme, prostě dokud nás to bude bavit. Už jsem si koupila malé rozinky :dance: My chystáme pouze oběd, dort a koláčky na stůl, jinak nic. My to máme takové free a jen 17 dospělých lidí včetně nás dvou.

Verunko: krásné vlasy a příjemně jemné šaty, slušelo ti to :pankac:

My musíme hudbu dořešit dneska večer, že bysme tam zítra dojeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
11.6.14 08:16

@verunka8812 krasny fotky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
11.6.14 09:13

Dekuju vsem za pochvalu fotek budou jeste od profiku ale tak za 14 dni uz se jich nemuzu dockat taky vam sem nejaky hodim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
11.6.14 11:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
11.6.14 11:44

@verunka8812

Fotky krásný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
11.6.14 11:45

Tyjo holky to budete mit vsechny zasebou a ja budu posledni?:-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
11.6.14 12:17

@ivulk zase se můžeš nejdéle těšit :mrgreen:

Vyrazila jsem dnes pro kravatu a ta ona byla zavěšená ve výloze a jinou podobnou paní neměla. Tak chvíli se cukala, ale nakonec mi do té výlohy vlezla, plus jsem koupila bílou košili a trefila se :dance: Tak ještě, aby švadlena ušila včas ten oblek a i ženich už je ustrojený.
Nám chybí už jen ty prsteny, které mají být 21.6. a hudba, na tu se chceme vrhnout a dodělat ji dnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
11.6.14 13:03

@verunka8812 jééé gratulace a závidím chtěla bych to mít taky za sebou :-) a hoooodně štěstí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
11.6.14 13:08

@ivulk asi neee my máme 9.8. jak vy?? jinak už bych asi chtěla mít vše za sebou…pečení moc nehrotíme babičky budou péct a jen pár cukroví na stůl a bude dort a velké koláče jinak v šatech chci zůstat, co nejdéle to půjde…vezmu si provizorní kdyby náhodou jsem to nemohla vydržet :-) ty si chci prostě užít :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
793
11.6.14 17:56

Ahoj holky, měla bych dotaz, kde kupujete snubní prsteny? Sháním, ale bojím se přes internet, sice máme prsty změřené, ale mám obavu aby seděli. Celou svatbu si platíme samy, tak mám omezený rozpočet cca do 3-4tisíc - tedy chceme chirurgickou ocel (k nějakému výročí si potom pořídíme bílé zlato ;-) ) Jsem z Prahy - nedala byste mi prosím nějaká doporučení? Předem moooc děkuji!!! :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný