Svatba 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9299
15.1.14 12:36
@Teeeri píše:
Kolik kg svatebních koláčků mám nechat udělat?To je jedna z mnoha otázek… :mrgreen: :lol:

Záleží taky na tom, kolik budete mít lidí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
15.1.14 12:37

@Teeeri
Kdy máte termín, my měli termín už od října, ono by to bylo pak všechno hned pryč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
15.1.14 12:44
@Peczka píše:
@petulagabi tak to vypadá nádherně :)
@Teeeri no ono by se to mělo domluvit dopředu, aby byly volné termíny pak. Já to raději zamlouvám takhle dopředu a mám klid :) Jinak sestřenice od přítele má svatbu v listopadu a termín už má ted zamluvený ještě dříve než my.Jinak já chtěla prsteny z bílého zlata a briliantem menším a nakonec mi padly do okna prsteny ze žlutého zlata bez kamene a vyjdou na 9.000,–

děkuju, ale to jen jeden za 9tisíc, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
15.1.14 12:44

@Mazlucha Jo to je dobré. Já mám známou. ale nemám vůbec představu kolik. Dává se taková ta výslužka že? to musím koupit i ty papírový krabice. :think: no to je věcí
v červenci :)
Termíny vypsali až v prosinci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
15.1.14 12:45

@Mazlucha A velikost trefíš jo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
15.1.14 12:45

No koláčků, to je taky otázka, kamarádka mi je bude píct, řikala, každýmu páru tak cca 30-4é kusů do krabičky, plus ještě roládku a nějaký minikošíčky, a nějaký na stůl, já mám jen 30 hostů, takže počítám tak 800 koláčků? ale třeba jsem úplně mimo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
15.1.14 12:46

No je toho hrozně moc na zařízení:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
15.1.14 12:47
@Mazlucha píše:
@Teeeri
Tak my se rozhodli, že prstýnky objednáme z netu, chceme chir. ocel a ty co se mi líbí vyjdou oba na 210Kč plus poštovné. A koláčky si budu dělat asi sama, ale kolik to teda nevím

já bych klidně vzala tu chiru.ocel,ale přítel se staví na hlavu, že ne, že jedině zlato, no tak si to v tom případě, ale bude muset zaplatit:-/

Příspěvek upraven 15.01.14 v 12:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
15.1.14 12:49

@Teeeri
My výslužku dávat nebudeme, uděláme něco jako svatební slivovici, koupíme malé lahvičky a na to pak nalepíme nějakou etiketu.
No s velikostí to bude risk, ale na jednom vebu jsem našla šablony na určení velikosti a pokud se nám to nebude zdát, skáknem do zlatnictví, ať nám prsty změří tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
15.1.14 12:50
@petulagabi píše:
No je toho hrozně moc na zařízení:-)

Je toho dost, ale mě to tak strašný nepřijde, už máme skoro vše a to jsme to začali řešit až v prosinci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
15.1.14 12:51
@Mazlucha píše:
Je toho dost, ale mě to tak strašný nepřijde, už máme skoro vše a to jsme to začali řešit až v prosinci.

a termín máte kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
15.1.14 12:51
@petulagabi píše:
já bych klidně vzala tu chiru.ocel,ale přítel se staví na hlavu, že ne, že jedině zlato, no tak si to v tom případě, ale bude muset zaplatit:-/Příspěvek upraven 15.01.14 v 12:50

No můj ji nosí, já mám stříbro, tak ji vezmem, ale musíme vybrat něco aby to pro mě bylo úzké a ne masivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
15.1.14 12:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
15.1.14 12:54

Hezký datum:-)tak to jo, to my máme až srpen, takže ještě čas:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
15.1.14 12:55

Ahoj holky… Já už jsem vdaná, ale ráda poradím. My měli cca 65 lidí. Brali jsme se v kostele, oslava pro všechny byla v jedné krásné restauraci s nádhernou přírodou okolo - taková samotka. Koláčků se peklo ze 6kg. Pekla maminka s tchýní a 4 pomocnicemi. Kolik ks jich bylo, nevím, ale pekly celý den a bylo jich opravdu moc :lol: Většinou se koláčky dávají na talíř pro svatebčany - když se čeká na nevěstu a pro lidi, kdo se přišli podívat na nevěstu - u nás to tak je, jsem s dědiny :-) Pak se dávají do výslužek, na stůl na hostině a něco málo pro restauraci a varhaníka - tj. taky výslužky.
Nás svatba stála komplet 120tis. Svatbu jako takovou nám zaplatili rodiče na půl. Byl to od nich svatební dar. Prstýnky jsme si kupovali sami - stáli 18 tis. - máme kombinaci zlata bílého a žlutého, s unikátním vyrytím ornamentu a já navíc kamínek. Jsou krásný. Jinak my se brali 5.8. a byl to krásný den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný