Svatba 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
779
21.7.14 19:04

Holky nevim jak to myslíte, ale já jsem se v Praze tak dlouho dohadovala s hospodama a všechno pro ně byl takový problém, že jsme se nakonec rozhodli udělat svatbu u nás na zahradě..a zatím toho nelituji..sice je to víc běhání, ale za stejné peníze jako v restauraci poskytneme hostům úplně jiný luxus :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
21.7.14 21:26

No vlastně když si tak vzpomenu na svatbu bratránka před 8 lety v Praze, tak hostinu si vlastně dělali taky doma na zahradě. Tak že by byl v Praze nějaký mor mezi restauračními zařízeními? Je to možný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
22.7.14 07:47

@Peczka Na severu je to jiné co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
22.7.14 12:14

Díky moc jooo at se posadí jak chcou nakonec nebudou ani cedulky nic a, že nějak teda udělá, aby to bylo do U a optický klam na větší stůl je nás o osm méně…tak jsme ráda, že to vymyslel 26.v sobotu jdem taky na svatbu ještě před naší tak jsme zvědavá jaký to bude :-)včera byla zkouška účesu tak jsme vymysleli rychle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
22.7.14 12:25

@sjuzn1 Jaká budeš mít? Máš to nafocené? Já asi takovýhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
22.7.14 12:47

@Luisiana nemám na focené něco podobného :-) zkusim po kadeřnici poslat foto ta si to fotila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.7.14 11:12

Kapela

My svatbu měli teď v červnu a bylo to úúžasné :-) Kdyby jste někdo chtěl doporučit kapelu z Moravskoslezského kraje, dám ráda tip, protože byli naprosto skvělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
31.7.14 15:06

Holky, budeme mít u ženicha v klopě kytičku, a jde mi o to, nevíte, jestli má mít něco podobného i svědek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
1.8.14 12:34

@ivulk taky jsem viděla u svědků, ale jak kde my nic dávat nebudem…ufff zítra stavění brány pro nevěstu tak nakonec rozlučka bude :-) teď si každý vymýšlí ještě kdo s kým jak chce jet v autě takže nervy jak mají být :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
1.8.14 13:47

@Peczka 9.8. v sobotu takže za týden :-) jak a ským jste jeli v autech u nás strašný problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
1.8.14 13:56

@Peczka což o tohle ani nejde, ale jeden nechce sedět s tím a sruhý s tímhle, aže svědek má jet se ženichem atd…já to tak nechci já chci jet se svýma rodičema a svědci oba po spolu se svýma protějškama…nooo prostě zmatky tak snad se to vyřeší a kdo bude hnedka od rána pít nooo jak malí…:-) jooo jinak to uteklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
1.8.14 14:00

Holky já až za 3týdny a už toho mám až pokrk všechno to řešení :-D takže kdo kam sedne tam pojede :-D to řešit nehodlám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
1.8.14 14:02

@ivulk joooo to jsem si myslela taky…:-) jenže oheň na střeše a scéna takže super :-) a to si říkáš dospělí lidi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
1.8.14 14:07
@sjuzn1 píše:
@ivulk joooo to jsem si myslela taky…:-) jenže oheň na střeše a scéna takže super :-) a to si říkáš dospělí lidi :-)

jelikož děláme svatbu na zahradě u nás u baráku tak si holky ten masakr nedokážete přestavit..vystěhovali jsme pulku baraku vymalovali..umyla jsem i okna co se 5let nemyla ve sklepě..prostě hrůza..takže stím že se budou hádat kdo kde sedí už mě nemůžou rozházet :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
1.8.14 14:09

@ivulk jejdaaa tak to je masakr…:-) my děláme taky zahradní párty takže stavět stany atd. budem muset taky…ale néé uklízet naštěstí…to uklidí mamina u sebe tak se pojedu převlíkat v tomhle to mám zařízený :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný