Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Mazlucha píše:
@ivulinaM
No my díky těm šíleným poplatkům na zámcích se na tom úřadě vemem a zadarmo, aspoň ty ušetřený koruny vložíme do svatební pařby. A u nás je hezká obřadní síň
tak u nás je jen obřadní síň na radnici (ještě z dob těžkého komunismu, takže nic moc a chtějí tam 1000,– poplatek) a nebo opravený zámek
Takže volba byla jasná. Mohli jsme to o 1000,– srazit, kdybysme nechtěli dobové kostýmy a focení v zámeckých místnostech, ale když už, tak už ne? ![]()
@Mazlucha píše:
@Peczka
No a co jsem si před chvílí psala s tím mým a napsal, že se mu hlavou stejně furt honí jména Tereza a Karolína, takže babo raď, je fakt, že ty jména byly taky v seznamu
mně se líbí Hanička i Štěpánka, jsou to takový milý jména a Štěpánka prostě musí bejt hodná:-))Lucek je moc, ale taky hezký jméno, Karolína se mi moc nelíbí, mně se líbí Klárka, ale špatně se to vyslovuje, Terezek je taky moc, co Amálka, Barborka? my máme Gábinku, vybral přítel, já jí řikám Gábísek:-)
@petulagabi my té naší říkáme Gabule
Ale na Gabíska třeba taky dojde ![]()
@ivulinaM
To jo, už jsem pár obřadních síní z dob komunismu viděla
Ta naše je fakt pěkná ![]()
@petulagabi
Amálka se nám nelíbí a Barunku už má kamarád a nechci ji mít tím pádem taky, ale ta se mi líbí ![]()
@ivulinaM píše:
@petulagabi my té naší říkáme GabuleAle na Gabíska třeba taky dojde
já Gábinku, jako jméno nejdřív nechtěla, chtěla jsem Sofinku:-))ale partner vybral:-) a k příjmení se hodí a má hodně tvarů
Když já mám taky vysněnou tu svojí svatbu:-)krásný šaty, krásný místo, prostě klasiku, snad to je jednou za život, i když teď se každej rozvádí:-//
Ahoj holky my budeme mit svatbu v basilice ve zdaru nad sazaavou hali jsme jestli na urade nebo takhle cirkevni obrad ale jelikoz kdyz jsme videla tu prisernou obradni sin na radnici a pritel je verici tak jsem to udelali takhle oba dva obrady jsou zdarma to misto a v den kdy se budeme brat je taky zdarma takze fajn, chteli jsme se puvodne brat na zamku ale tam chteli za obrad 8000kc tak jsem rekli to ne to radsi vrazime do neceho jinyho a ta bazilika je krasna a bude to nadhernej obrad a myslim si ze kdyz ma nekdo svatbu v kostele ze to je jiny nez na urade jeot takovy slib i jako pred bohem(nejsem verici) ze si budete verni a tak ze to je takovy vic zavazujici si myslim ze se ti dva pak budou vic rozmyslet jestli se rozvedou nebo ne:-D to je muj nazor
@verunka8812 píše:
Ahoj holky my budeme mit svatbu v basilice ve zdaru nad sazaavou hali jsme jestli na urade nebo takhle cirkevni obrad ale jelikoz kdyz jsme videla tu prisernou obradni sin na radnici a pritel je verici tak jsem to udelali takhle oba dva obrady jsou zdarma to misto a v den kdy se budeme brat je taky zdarma takze fajn, chteli jsme se puvodne brat na zamku ale tam chteli za obrad 8000kc tak jsem rekli to ne to radsi vrazime do neceho jinyho a ta bazilika je krasna a bude to nadhernej obrad a myslim si ze kdyz ma nekdo svatbu v kostele ze to je jiny nez na urade jeot takovy slib i jako pred bohem(nejsem verici) ze si budete verni a tak ze to je takovy vic zavazujici si myslim ze se ti dva pak budou vic rozmyslet jestli se rozvedou nebo ne:-D to je muj nazor
tak v kosele je to určo jiný. Ale pokud neni člověk věřící, tak je mu asi jedno, jestli se bral v kostele nebo ne, když se chce rozvést. To ti nedává žádný jistoty
Příspěvek upraven 17.01.14 v 11:37
No tak ja nejsem verici a stejne je to i pro me vic zavazujici si mylsim aspon ted pred svatbou ![]()
Tak holky já se zámku nevzdám
když už tak ať to stojí zato..alespoň budou krásné fotky a celý život na co vzpomínat…to jsme radš zrušili oběd.. ![]()
Holky, kdo hledáte krásný místo na svatbu, tak jukněte na stránky Blažejovic. Budeme tam mít svatbu v dubnu. Snad nezmrzneme, ale možnost obřadu na zahradě mezi kamennými pilíři mě dostala. ![]()
Ahoj ženy. já budu mít svatbu venku asi před sálem kde budem mít svatbu. Fotky budem mít ve vinohranu a ve sklípku
Šaty už mám zamluvený akorát u bot musím mít 7 cm podpadky abych šaty nevalela po zemi tak nevim jak to zvládnu já na podpadky moc nejsem ![]()
@Peczka Budu muset
Hledat jedny se mě libí po internetu ale bojím se že mě pak nebudou sedět stojí 2000 takže by mě to pak dost mrzelo
A co budete mít ženy svatebních stolek?