Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@petulagabi No jo
,máš taky figurku, jak modelka
,to se šaty vybíraj úplně samy
Jsou hezký… ![]()
@petulagabi
krásný
Tak y budu mít ramínko za krkem, ještě si je pak musím vyzkoušet bez ramínka, abych věděla, co bude lepší
@petulagabi
Ale jak tak na tebe koukám, tek si myslím, že by ti smetanový šli, já jsem oproti tobě vyblitá, takže mě neseděj ![]()
@Mazlucha To je pravda, jen jsme přemýšleli, že já bych eventuelně
měla bílý zlato, on stříbro, nebo ocel. Mám jedny z ocele, co jsou super, jenže já bych měla s kamínkama a on úplně hladký, lesklý…a to nechce.Ne,že by ho udolaly kamínky
,to ne, ale nějaký vrýpky by tam chtěl. Tak tak jsem to myslela ![]()
@veryen
Aha, no mě se na prstenu pro chlapa ani kamínky nelíní, ale seženež rovnou pár, že je jeden tak a druhý s kamínkem, i když jsem se setkala s tím, že nám paní ve zlatnictví řekla, že by vzala oba bez kamínků, že se hodně stává, že kamínky z prstenu vypadnou, ale to nevím co je na tom pravdy, protože už šest let nosím prstýnek se zirkonama a nic nevypadlo, za to z hodinek, co jsem kdysi nosila vypadaly skoro všechny ![]()
@Mazlucha Jéjda
Kamínky na pánským prstýnku???Fůůůj, to bych si ho snad ani nevzala ![]()
@Mazlucha me rikala známá, ze ty ocelové prsteny vypadají jinak v realu než u nich na internetu…toho bych se taky bála. Ale když v kamenných obchodech neni takový výběr tak si vyber vid.:-/
@veryen píše:
@Mazlucha JéjdaKamínky na pánským prstýnku???Fůůůj, to bych si ho snad ani nevzala
Jo přesně, koukni na net, tam jich je docela dost ![]()
@Mazlucha píše:
@petulagabi
Ale jak tak na tebe koukám, tek si myslím, že by ti smetanový šli, já jsem oproti tobě vyblitá, takže mě neseděj
no mně prostě ta bílá jakoby rozzářila..ta smetanová tak yhezký, ale takový tlumený
@petulagabi
Já budu mít laděno do lila barvy, ale tabuli nechám tak jak ji připraví v hospodě, bílý ubrusy, na stůl mám takový 3 ozdoby, co jsem sem už vkládala a přemýšlela jsem, že tam poházíme dekorační kamínky, ale ty jsou docela drahý, tak jsme si říkali, že tam pro srandu rozházíme takový to párty zdobení (takový drobný barevný puntíky) jestli víte co myslím ![]()
Já přemýšlim lila, nebo žlutou:-)žlutá mi přijde taková letní, chtěla bych kopretiny nebo tulipány
@petulagabi
Tak tu žlutou s lilou zkombinuj, viděla jsem to a zase to tak špatně nevypadá, já jsem ulítlá na fialovou, takže to byla jediná volba, i šaty mi paní doladí lila stuhou ![]()