Svatba 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
360
31.1.14 15:13

@petulagabi No jo :potlesk:,máš taky figurku, jak modelka :kytka:,to se šaty vybíraj úplně samy :mrgreen: Jsou hezký… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
31.1.14 15:14

@petulagabi
krásný :palec: Tak y budu mít ramínko za krkem, ještě si je pak musím vyzkoušet bez ramínka, abych věděla, co bude lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
31.1.14 15:15

@petulagabi
Ale jak tak na tebe koukám, tek si myslím, že by ti smetanový šli, já jsem oproti tobě vyblitá, takže mě neseděj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
31.1.14 15:16

@Mazlucha To je pravda, jen jsme přemýšleli, že já bych eventuelně :think: měla bílý zlato, on stříbro, nebo ocel. Mám jedny z ocele, co jsou super, jenže já bych měla s kamínkama a on úplně hladký, lesklý…a to nechce.Ne,že by ho udolaly kamínky :mrgreen:,to ne, ale nějaký vrýpky by tam chtěl. Tak tak jsem to myslela :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
31.1.14 15:20

@veryen
Aha, no mě se na prstenu pro chlapa ani kamínky nelíní, ale seženež rovnou pár, že je jeden tak a druhý s kamínkem, i když jsem se setkala s tím, že nám paní ve zlatnictví řekla, že by vzala oba bez kamínků, že se hodně stává, že kamínky z prstenu vypadnou, ale to nevím co je na tom pravdy, protože už šest let nosím prstýnek se zirkonama a nic nevypadlo, za to z hodinek, co jsem kdysi nosila vypadaly skoro všechny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
31.1.14 15:24

@Mazlucha Jéjda :poblion: Kamínky na pánským prstýnku???Fůůůj, to bych si ho snad ani nevzala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
31.1.14 15:27

A holky jakou plánujete barvu tabule?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
31.1.14 15:27

@Mazlucha me rikala známá, ze ty ocelové prsteny vypadají jinak v realu než u nich na internetu…toho bych se taky bála. Ale když v kamenných obchodech neni takový výběr tak si vyber vid.:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
31.1.14 15:29

@BabyBella
Ty naše vypadaly stejně na netu i v reálu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
31.1.14 15:30
@veryen píše:
@Mazlucha Jéjda :poblion: Kamínky na pánským prstýnku???Fůůůj, to bych si ho snad ani nevzala :mrgreen:

Jo přesně, koukni na net, tam jich je docela dost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
31.1.14 15:31
@Mazlucha píše:
@petulagabi
Ale jak tak na tebe koukám, tek si myslím, že by ti smetanový šli, já jsem oproti tobě vyblitá, takže mě neseděj :)

no mně prostě ta bílá jakoby rozzářila..ta smetanová tak yhezký, ale takový tlumený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
31.1.14 15:33

@petulagabi
Já budu mít laděno do lila barvy, ale tabuli nechám tak jak ji připraví v hospodě, bílý ubrusy, na stůl mám takový 3 ozdoby, co jsem sem už vkládala a přemýšlela jsem, že tam poházíme dekorační kamínky, ale ty jsou docela drahý, tak jsme si říkali, že tam pro srandu rozházíme takový to párty zdobení (takový drobný barevný puntíky) jestli víte co myslím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
31.1.14 15:34

@petulagabi
jojo bílá je prostě bílá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
31.1.14 15:35

Já přemýšlim lila, nebo žlutou:-)žlutá mi přijde taková letní, chtěla bych kopretiny nebo tulipány

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
31.1.14 15:39

@petulagabi
Tak tu žlutou s lilou zkombinuj, viděla jsem to a zase to tak špatně nevypadá, já jsem ulítlá na fialovou, takže to byla jediná volba, i šaty mi paní doladí lila stuhou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný