Svatba 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7758
3.2.14 20:53
@Mazlucha píše:
@petulagabi
Co platíte matrice?
že je to mimo úřad, že tam musí matrikář na ten hrad dolízt
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
3.2.14 20:58

@petulagabi
Aha, to já přeci vím :mrgreen: Mě to nedošlo, těhotenska demence :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
3.2.14 21:02

:-))a bude hůř:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
4.2.14 01:13

Holky tak jsem na palici - nemůžem sehnat slušnou hospodu, ve které bychom udělali hostinu pro 60 lidí :zed: :zed: :zed: Buď je malý prostor, nebo vařijou nanic :poblion: a nebo je to moc daleko a bez ubytování :nevim: Kdyby tam byli jen dospělí, tak to neřeším, ale mám 2 malý princezny (Dani bude na svatbě 2 roky a 8 měsíců a Gabulína bude mít 10 měsíců), takže bych uvítala, kdyby se daly odložit někam do pokoje, kde bych je průběžně mohla chodit kontrolovat, než je dávat do auta, s někým je posílat a pak trnout, kdy mi zavolají a ještě cesta (třeba i půl hoďky :roll: )
Zítra se ještě jdeme podívat do jednoho sálu, tak se třeba zadaří :nevim: Navíc jdem domluvit kytky a dorty a pak ještě musím sehnat nějaké ubytování pro rodinu a to nejhorší mám z krku. Pozvánky a výzdoba - to už bude brnkačka, ale ta hospoda je moje noční můra (jo - a pak ještě rozpočet - ten mě taky straší i v noci 8o :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.14 06:48

@ivulinaM No koukám, že tě straší to opravdu straší i v noci :lol:
Děvčata, včera jsem mluvila se svou kamarádkou ze školy, vdává se v červnu. Tak jsem chtěla vidět, jaké má vybrané šaty…no jako šaty moc krásné, ba nádherné, přenádherné, ale ta cena 8o Pakj sem doma říkala nastávajícímu, že jestli bych náhodou dostala „nápad“ půjčit si svatební šaty za 16táců, at na mě chrstne kýbl dost studené vody :mrgreen: Holky, za kolik máte šaty? Já stále sháním, dneska bych se měla jít podívat do dalšího salonu a moje vnitřní hranice je 4 táci, možná 5 kdyby fakt stály za to. Ale 16 tisíc??? 8o :roll:

• Citovat
  • Upravit
9299
4.2.14 07:12
@petulagabi píše: :-))a bude hůř:-))

To bohužel vím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
4.2.14 07:14

@ivulinaM
Klid, uvidíš, že rozpočet bude to nejmenší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
4.2.14 07:26
@Mazlucha píše:
@ivulinaM
Klid, uvidíš, že rozpočet bude to nejmenší :hug:

no to nevím - chtěli jsem to pod 100, ale zatím jsme na 120 :zed: :zed: :zed: (ovšem spousta věcí je tam jen odhadem, tak se nám to třeba podaří nějak stáhnout :nevim: )

Co se šatů týče, tak si je půjčuju za 3500,–. Kdybych si je chtěla nechat, tak budou za 5000,– jenže kámoška, co se vdávala loni v červnu je ještě neprodala, takže mi přijde zbytečný je kupovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
4.2.14 07:28

Jo, ale bydlíme na malém městě, takže ty ceny jsou tady trochu jinačí, co vím, tak ve větších městech se půjčovné pohybuje do 5 do 7 tisíc u starších šatů a kolem 10000,– u nových kolekcí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
4.2.14 07:31

@ivulinaM
Taky nebydlím ve velkoměstě, šaty si půjčuju ve vedlejším městě za 4500, kolik budete mít lidí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
4.2.14 07:51

@Mazlucha 60 četně 8 dětí. Zatím máme předběžně dohodnuto, že bychom udělali hostinu v jednom hotýlku, ale je od nás cca 30 minut cesty :think: Sice se tam dají pronajmout pokoje, ale hosti dojedou už v pátek a v sobotu by pro ně někdo musel dojet, aby trefili k nám. A tam si nemůžeme dovézt ani vlastní pití, pouze jejich, takže hostina a raut vychází na cca 35 tisíc a počítám, že se propije tak dalších 20. :nevim: Do toho ještě ubytování (za ten víkend cca 10) a už jenom tím jsme na 70 :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
4.2.14 07:57

@ivulinaM
Tak to teda máte drahý kraj, nás raut vyjde na 15000, máme taky cca 60 lidí i s dětma. Pití počítám, že jim dáme na útratu tak těch 15000 a ubytovávám jen rodiče, svědka a my se tam taky vyspíme 9 osob/2250 (je to ubytovna, ale to na vyspání stačí), takže jak již jsem psala, vyjde nás to na 50000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
4.2.14 11:48
@Anonymní píše:
@ivulinaM No koukám, že tě straší to opravdu straší i v noci :lol:
Děvčata, včera jsem mluvila se svou kamarádkou ze školy, vdává se v červnu. Tak jsem chtěla vidět, jaké má vybrané šaty…no jako šaty moc krásné, ba nádherné, přenádherné, ale ta cena 8o Pakj sem doma říkala nastávajícímu, že jestli bych náhodou dostala „nápad“ půjčit si svatební šaty za 16táců, at na mě chrstne kýbl dost studené vody :mrgreen: Holky, za kolik máte šaty? Já stále sháním, dneska bych se měla jít podívat do dalšího salonu a moje vnitřní hranice je 4 táci, možná 5 kdyby fakt stály za to. Ale 16 tisíc??? 8o :roll:

za 9 tisíc, pár stránek zpátky mám jejich fotku, je to šíleně drahý, ale nechtěl ajsem kupovat, nechci pak mít starosti s prodejem, neměla bych je kam dát, máme tu už tak hodně věcí a chtěla jsem, aby mi fakt seděly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.14 12:49

@petulagabi No uvidíme, na jaké ceně nakonec přistanu já :roll:

• Citovat
  • Upravit
2873
4.2.14 13:06

@ivulinaM Úplně tě chápu. Tohle je hrozně těžké. Co si pronajmout penzion? Oslava venku, dítko hezky spí uvnitř. Na dosah… :)

zaregistrovala jsem se na BEREMESE a docela dobrá inspirace. I bazar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný