Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No tak konečně to snad začíná vypadat, že bysme nakonec mohli sehnat místo na hostinu a raut. Už jsem se asi i rozmyslela, které ze svatebních šatů si nakonec obleču - přítel se bude ženit v hasičské slavnostní uniformě, takže to taky neřeším
No a tím je daná i barva svatební kytice a výzdoba stolu - bude to tmavě modrá v kombinaci se stříbrnou ![]()
Co kytka???
Odmítám platit 2000,–+ za kytky které druhý den uvadnou.
@BabyBella
Koukni na beremese.cz,já tam odtud mám kytky i s vyvazkama a ozdobou na stůl za 1520 kč
Jo a ještě k tomu mám kytičky do vlasů, které mi paní vymyslela ![]()
@BabyBella píše:
Co kytka???Odmítám platit 2000,–+ za kytky které druhý den uvadnou.
ja si objednala kaly, vydrzeli jeste mesic po svatbe, mela sem kytku pro sebe a manzelovi do klopy a maly do ruky a vse za 1500,– ![]()
@Peczka
Já mám kytičky i pro mámu a tchýni a samozřejmě svědkyně
@Peczka
Už jsem sem dávala odkaz, jdu to najít a hodím to sem.
Toto je náš setík
http://www.beremese.cz/…icka-zenich/
maminky mají růžičky průměrově menší a jen bílé a lila doplňky
a svědkyně měla mít taky tu samou, ale o něco větší, ale tu jsem si nechala udělat takto http://www.beremese.cz/…novych-ruzi/
Myslím, že ty moje růžičky mají 7 cm, svědkyně asi 5cm, maminky asi 4cm a pro ženicha a svědka jsou v průměru 3 cm
Tak jsem právě objednala sladký
Košili jsem koupila včera a tak mi zbývá koupit jen silonky a uvidíme, jestli budeme házet něco na stoly ( myslím nějaký ty dekorační kamínky nebo to barevný zrní, to bývá třeba na narozeninách)
@Peczka
Jo
To my budeme mít něco takovýho, ale se slivovicí a uděláme si to sami, v úterý už nám přišli lahvičky máme 100ml a jedna vyšla asi na 15kč ![]()
Milé nevěsty, už máte botičky k šatům? Na kolik vás vyšly, pokud jste si pořizovali nové? Dnes mě čeká další půjčovna, doufám, že už poslední. A botičky bílé své žádné nemám, takže budu muset jít do nových, ač se mi vůbec nechce ![]()
@Peczka No právě, že ty přímo svatební mi přijdou jen tím názvem „svatební“ dražší o 500Kč
![]()
@Honey Hooligan Krásná nevěsta jsi byla, teda pořád jsi
To říkám, že nevěsta je krásná vždy, ale teda vám povím, ten výběru šatů u mě, to je peklo. My jsme původně chtěli taky svatbu se svědkama, jenže postupem času přemýšlíme a myslíme si, že by to rodina asi taky nerozdejchala, takže jim to řekneme asi tak týden před termínem
ale třeba ne, ženich už jednou ženatý byl, tak u nich doma už by to asi tak katastrofálně nebrali a u nás už s bráchou taky mají zažito
Navíc se chceme brát ani ne po roce vztahu, tak toho se spíš bojím, že nedaj 
@BabyBella už bylo napsáno, že stále ofiko čekám na prsten nebo na kytku aspon (o ten snubák mi až tak nejde) a taky sem chodí rodina.