Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No holky, byla jsem taky v šoku
. Takový číslo jsem nečekala
. Je to předposlední velikost
On to komentuje tím, že nedělaj nic pro pořádný chlapy ![]()
@veryen
Tak to asi není žádný drobeček
Já jsem taky vždy ráda, že na toho svýho chlapa něco seženu, vše dělají na tintitka a ne na pořádného chlapa ![]()
@Mazlucha Jojo, taky říká, že vyráběj nějaký vadný trika.Prej…,,Když ho koupím, je rovný a jen ho natáhnu na sebe, hned se mu vpředu udělá boule"
Já tintítka nemusím, je to truhlář a je to znát. Ale basťoch to není ![]()
Další jobovka ke svatbě a nevěstě
Milé slečny, už víte, kolik vás zhruba vyjde svatební líčení a účes? Pokud nemáte to štěstí, že vás nalíčí a učese kamarádka, či známá. Mám nabídku na líčení za 1000Kč plus zkouška za 300Kč, učesání za 250Kč (mám krátké vlasy). Líbí se mi, že jsem konečně našla obojetnou ženu a nemusela bych od vizážistky ke kadeřnici. Tak zjištuji, jestli je cena tak nějak obvyklá ![]()
@Peczka No vzhledem k tomu, že nechceme na svatbě nejlépe nikoho, tak své dvorní kadeřnici sestřenici říct nemůžu
A taky to k ní mám 80 km autem, pochybuju, že by za mnou přijela…no samé nevýhody má tajná svatba nebo svatba pouze s nejužší rodinou ![]()
@Anonymní píše:
Další jobovka ke svatbě a nevěstěMilé slečny, už víte, kolik vás zhruba vyjde svatební líčení a účes? Pokud nemáte to štěstí, že vás nalíčí a učese kamarádka, či známá. Mám nabídku na líčení za 1000Kč plus zkouška za 300Kč, učesání za 250Kč (mám krátké vlasy). Líbí se mi, že jsem konečně našla obojetnou ženu a nemusela bych od vizážistky ke kadeřnici. Tak zjištuji, jestli je cena tak nějak obvyklá
Mě ucese a nalici kamarádka ![]()
Teeeda
takový ceny za líčení? To se asi napatlám sama
@Peczka tomu říkám fajn cena, ale 1000kč, jako v nabídce @ Anonymní??To je nářez
Je fakt, že mám naplánováno se nechat nalíčit v salonu, kam chodím ke kadeřnici…ale zeptat se na cenu mě ještě nenapadlo
Tak třeba pak nebudu mít takovej šok, když mě tu tak hezky připravujete na cenový nabídky ![]()
@veryen
U nás bych dala za líčení a účes 3500, jsou v tom i zkoušky, ale to fakt nedám. a tam, kde si půjčuju šaty tyto služby mají taky a tam si berou i se zkouškou 1000 účes a 1000 líčení plus bych jim platila cestu ke mě domů. Proto jsme se s kámoškou domluvili, že něco vytvoříme sami.
@Mazlucha To jste holky šikovný. Ty si se vším umíš tak poradit, to je bezva
Já mám kamarádku kadeřnici, ale zamrzla v 80.-tých letech, nebo dělá drdol a ten já nechci
S kadeřnicí jsme domluvené na duben na zkoušku, dala mi pár vlásenek na ty moje kytičky do vlasů, co tvořím, tak jsme obě zvědavý, jak to bude vypadat
Vyrábím i malinko větší kytičky a zkusím je našít na šaty…joooo, dneska jsem si je objednala
,tak se na ně těším, když mě ta láska k nim drží přes půl roku
![]()
@veryen
Já se s tím prostě nervovat nebudu, kámoška kadeřnice ani vyzážistka není, ale prostě něco vymyslíme
Já chtěla francouzský cop, ale zatím jsem nenašla někoho kdo ho umí ![]()
@Peczka No právě, já to taky neumím, proto píšu,,napatlám"
My se domluvili, že oznámení ani dělat nenecháme…je nás pár, jen příbuzní a nikdo tu naší událost nebere tak důležitě jako my, tak mě napadlo, že pár oznámení zkusím vyrobit a poslat lidičkám, co na svatbě nebudou. Líbí se mi, jak jsi nadšená
Já mám taky radost z každýho dalšího krůčku, co se povede
asi si začnu odškrtávat, jako @Mazlucha .Všechno krásně zvládla a už se může v klídku těšit na ten krásný den. ![]()
Taky se umím nalíčit tak nějak obyčejně do práce a v poledne už to vypadá jinak, než ráno. Takže se svěřím do rukou odbornice. Už jsme v kontaktu, zkouška bude na konci března. To je fofr celkem
a já myslela, že jako na vše času dosti.
Do 20km paní jezdí zadara, mám to 25, tak to nebude taková darda za dopravu. HOlky, se snad začínám na ten den a pečování o mě těšit
a svatba to bude třešinka na dortu.
Jen teda ženich nevím, kdy ofiko požádá ![]()
@veryen oznámení taky neděláme, zatím to ženich uplně neví, ale zkusila bych až po svatbě vyrobit nějaké ve stylu, že jsme si řekli ano pro velkou horu mých příbuzných k zaslání poštou nebo pro přátelé, co tam nebudou…i když pro ně bude pozvánka na mejdan po akci ![]()
@Mazlucha Ti úplně závidím ten klid…já mám i noční můry, divoký sny, jak pořád něco vymýšlím, sháním, nemám, nestíhám…ráno mě pak po probuzení bolí břicho a přemýšlím, kde začít a v čem pohnout…mám takovej zmatek v hlavě
.A můj je naprosto v klidu, až mě tím drtí
Jenže on by ani nezdobil stoly, proč si prej s tím dělám starosti navíc…šlak by mě vzal.Tak dneska objednám věcičky na načančání stolů(vím, že si toho třeba nikdo ani nevšimne, ale já z toho budu mít radost
)Chtěla jsem zdobit i židle, ale od toho jsem upustila.Pro děti asi koupím balonky a napadl mě bublifuk, to by je mohlo zabavit ![]()
@Anonymní píše:
Taky se umím nalíčit tak nějak obyčejně do práce a v poledne už to vypadá jinak, než ráno. Takže se svěřím do rukou odbornice. Už jsme v kontaktu, zkouška bude na konci března. To je fofr celkema já myslela, že jako na vše času dosti.
Do 20km paní jezdí zadara, mám to 25, tak to nebude taková darda za dopravu. HOlky, se snad začínám na ten den a pečování o mě těšita svatba to bude třešinka na dortu.
Jen teda ženich nevím, kdy ofiko požádá
Ty jooo, jsi docela odvážná
A co když nepožádá??
![]()