Svatba 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
360
8.2.14 22:45

No holky, byla jsem taky v šoku 8o. Takový číslo jsem nečekala :-O. Je to předposlední velikost :cert: On to komentuje tím, že nedělaj nic pro pořádný chlapy :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
8.2.14 23:05

@veryen
Tak to asi není žádný drobeček :) Já jsem taky vždy ráda, že na toho svýho chlapa něco seženu, vše dělají na tintitka a ne na pořádného chlapa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
8.2.14 23:08

@Mazlucha Jojo, taky říká, že vyráběj nějaký vadný trika.Prej…,,Když ho koupím, je rovný a jen ho natáhnu na sebe, hned se mu vpředu udělá boule" :mrgreen: Já tintítka nemusím, je to truhlář a je to znát. Ale basťoch to není :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.14 07:32

Další jobovka ke svatbě a nevěstě :lol: Milé slečny, už víte, kolik vás zhruba vyjde svatební líčení a účes? Pokud nemáte to štěstí, že vás nalíčí a učese kamarádka, či známá. Mám nabídku na líčení za 1000Kč plus zkouška za 300Kč, učesání za 250Kč (mám krátké vlasy). Líbí se mi, že jsem konečně našla obojetnou ženu a nemusela bych od vizážistky ke kadeřnici. Tak zjištuji, jestli je cena tak nějak obvyklá 8)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.2.14 08:25

@Peczka No vzhledem k tomu, že nechceme na svatbě nejlépe nikoho, tak své dvorní kadeřnici sestřenici říct nemůžu :? A taky to k ní mám 80 km autem, pochybuju, že by za mnou přijela…no samé nevýhody má tajná svatba nebo svatba pouze s nejužší rodinou :lol:

• Citovat
  • Upravit
9299
10.2.14 08:34
@Anonymní píše:
Další jobovka ke svatbě a nevěstě :lol: Milé slečny, už víte, kolik vás zhruba vyjde svatební líčení a účes? Pokud nemáte to štěstí, že vás nalíčí a učese kamarádka, či známá. Mám nabídku na líčení za 1000Kč plus zkouška za 300Kč, učesání za 250Kč (mám krátké vlasy). Líbí se mi, že jsem konečně našla obojetnou ženu a nemusela bych od vizážistky ke kadeřnici. Tak zjištuji, jestli je cena tak nějak obvyklá 8)

Mě ucese a nalici kamarádka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
10.2.14 12:30

Teeeda :roll: takový ceny za líčení? To se asi napatlám sama :mrgreen: @Peczka tomu říkám fajn cena, ale 1000kč, jako v nabídce @ Anonymní??To je nářez :( Je fakt, že mám naplánováno se nechat nalíčit v salonu, kam chodím ke kadeřnici…ale zeptat se na cenu mě ještě nenapadlo :nevim: Tak třeba pak nebudu mít takovej šok, když mě tu tak hezky připravujete na cenový nabídky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
10.2.14 12:41

@veryen
U nás bych dala za líčení a účes 3500, jsou v tom i zkoušky, ale to fakt nedám. a tam, kde si půjčuju šaty tyto služby mají taky a tam si berou i se zkouškou 1000 účes a 1000 líčení plus bych jim platila cestu ke mě domů. Proto jsme se s kámoškou domluvili, že něco vytvoříme sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
10.2.14 12:48

@Mazlucha To jste holky šikovný. Ty si se vším umíš tak poradit, to je bezva :palec: Já mám kamarádku kadeřnici, ale zamrzla v 80.-tých letech, nebo dělá drdol a ten já nechci :P S kadeřnicí jsme domluvené na duben na zkoušku, dala mi pár vlásenek na ty moje kytičky do vlasů, co tvořím, tak jsme obě zvědavý, jak to bude vypadat :-)Vyrábím i malinko větší kytičky a zkusím je našít na šaty…joooo, dneska jsem si je objednala :palec:,tak se na ně těším, když mě ta láska k nim drží přes půl roku :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
10.2.14 12:52

@veryen
Já se s tím prostě nervovat nebudu, kámoška kadeřnice ani vyzážistka není, ale prostě něco vymyslíme :) Já chtěla francouzský cop, ale zatím jsem nenašla někoho kdo ho umí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
10.2.14 12:58

@Peczka No právě, já to taky neumím, proto píšu,,napatlám" :lol: My se domluvili, že oznámení ani dělat nenecháme…je nás pár, jen příbuzní a nikdo tu naší událost nebere tak důležitě jako my, tak mě napadlo, že pár oznámení zkusím vyrobit a poslat lidičkám, co na svatbě nebudou. Líbí se mi, jak jsi nadšená :potlesk: Já mám taky radost z každýho dalšího krůčku, co se povede :palec: asi si začnu odškrtávat, jako @Mazlucha .Všechno krásně zvládla a už se může v klídku těšit na ten krásný den. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.14 12:59

Taky se umím nalíčit tak nějak obyčejně do práce a v poledne už to vypadá jinak, než ráno. Takže se svěřím do rukou odbornice. Už jsme v kontaktu, zkouška bude na konci března. To je fofr celkem 8o a já myslela, že jako na vše času dosti.
Do 20km paní jezdí zadara, mám to 25, tak to nebude taková darda za dopravu. HOlky, se snad začínám na ten den a pečování o mě těšit :mrgreen: a svatba to bude třešinka na dortu.
Jen teda ženich nevím, kdy ofiko požádá :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.2.14 13:02

@veryen oznámení taky neděláme, zatím to ženich uplně neví, ale zkusila bych až po svatbě vyrobit nějaké ve stylu, že jsme si řekli ano pro velkou horu mých příbuzných k zaslání poštou nebo pro přátelé, co tam nebudou…i když pro ně bude pozvánka na mejdan po akci :lol:

• Citovat
  • Upravit
360
10.2.14 13:03

@Mazlucha Ti úplně závidím ten klid…já mám i noční můry, divoký sny, jak pořád něco vymýšlím, sháním, nemám, nestíhám…ráno mě pak po probuzení bolí břicho a přemýšlím, kde začít a v čem pohnout…mám takovej zmatek v hlavě :zed:.A můj je naprosto v klidu, až mě tím drtí :cert: Jenže on by ani nezdobil stoly, proč si prej s tím dělám starosti navíc…šlak by mě vzal.Tak dneska objednám věcičky na načančání stolů(vím, že si toho třeba nikdo ani nevšimne, ale já z toho budu mít radost :kytka: )Chtěla jsem zdobit i židle, ale od toho jsem upustila.Pro děti asi koupím balonky a napadl mě bublifuk, to by je mohlo zabavit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
10.2.14 13:04
@Anonymní píše:
Taky se umím nalíčit tak nějak obyčejně do práce a v poledne už to vypadá jinak, než ráno. Takže se svěřím do rukou odbornice. Už jsme v kontaktu, zkouška bude na konci března. To je fofr celkem 8o a já myslela, že jako na vše času dosti.
Do 20km paní jezdí zadara, mám to 25, tak to nebude taková darda za dopravu. HOlky, se snad začínám na ten den a pečování o mě těšit :mrgreen: a svatba to bude třešinka na dortu.
Jen teda ženich nevím, kdy ofiko požádá :lol:

Ty jooo, jsi docela odvážná :mrgreen: A co když nepožádá?? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný