Také si vás partner nechce vzít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Larr
1.3.14 10:20
@smoulinka71 píše:
Holky neblázněte. Každý to vidí jinak. Někdo má špatnou zkušenost z manželstvím, nedivím se jim, že už by se nikdy nevdávali. A to je přesně to, co jsem tu zmiňovala. Špatné zkušenosti nás ovlivňují, ale co nechápu, že oni na manželství zanevřeli a ostatním spokojeným tlačí do hlavy, že manželství je horší. Možná pro ně. Pro nás šťastné ne, my zase čerpáme ze svých zkušeností. Protože jsme takhle šťastné, tak manželství vychvalujeme do benes a já opravdu nevidím jedinou věc, která by mi to manželství znechutilo. pokud budu mít dvakrát chlapa, který mi neustále zahýbal a ještě jsem se s ním musela soudit o majetek, pokaždé začínat znova, určitě taková holčina nebude říkat, manželství je krásná věc. Ona je poučená. o tom to je. Takže dámy, ven s těmi špatnými zkušenostmi. Já jsem šťastná, já je nemám. ;)

A mám tě.

• Citovat
  • Upravit
Larr
1.3.14 10:26
@Bábi Zlopočasná píše:
Tak mozno cerstva zalezitost a este spolu ani nebyvaju… to je priatel adekvatny aj v tych 57 :nevim:

Je jim kolem 60-ti, žijí spolu min. 5 let a mluví o něm jako o příteli.
Když to slyším, trhá mi to uši.

• Citovat
  • Upravit
36504
1.3.14 10:36
@Larr píše:
Když to slyším, trhá mi to uši.

Přítel je od slova přátelství. Takže nesmysl. Partner je výraz méně módní a více vystihující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106252
1.3.14 13:35
@Larr píše:
Když to slyším, trhá mi to uši. [/citace

proc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
1.3.14 20:07

Ahoj.Mame dve dcerky, podnikame spolu 20let.Ve vztahu 24let. Nejsme manzele. Zpocatku partner po osklivem rozvodu. Byvala zena ho opustila pro jineho.Pak se nam narodily holky, podnikani. Nebyl cas a zivot sel dal. Jedine co me vadilo, byly zvedave otazky ucitelek na muj rodinny stav. Holky maji prijmeni po partnerovi. Myslim, ze je vzdy dulezity s kym zijete a na domluve. Majetek mame pravne osetren a svatbu neplanujeme. Obcas mivam pocit, ze k svatbe patri ta krasna zamilovanost a mladi. Preju Vam hezky vecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
1.3.14 20:57

Já dokáži pochopit obě strany. Ty co se nechtějí vdávat, mají k tomu nějaký důvod, vyhovuje jim to tak jak to je, proč to měnit. Pak jsou ty, které chtějí být vdané, cítí se tak fajn. Tak hlavně že jsme všechny spokojené ne? ;)

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
1.3.14 21:00
@Burj Chalifa píše:
Přítel je od slova přátelství. Takže nesmysl. Partner je výraz méně módní a více vystihující.

A to se ještě kolikrát přítel chová jako nepřítel. Hlasuju pro partnera. A ještě některé říkají - můj muž. Není to manžel ale muž to je. To se mi taky líbí víc než přítel.

• Citovat
  • Upravit
7569
1.3.14 21:11
@smoulinka71 píše:
Já dokáži pochopit obě strany. Ty co se nechtějí vdávat, mají k tomu nějaký důvod, vyhovuje jim to tak jak to je, proč to měnit. Pak jsou ty, které chtějí být vdané, cítí se tak fajn. Tak hlavně že jsme všechny spokojené ne? ;)

Právě, že nejsme :mrgreen: proto tato diskuse :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
1.3.14 21:12
@Kobliha51 píše:
A to se ještě kolikrát přítel chová jako nepřítel. Hlasuju pro partnera. A ještě některé říkají - můj muž. Není to manžel ale muž to je. To se mi taky líbí víc než přítel.

Mě zase nesedí MUŽ - je to jako pro manžela… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
1.3.14 21:31

@Lenka512

Ještě jsem taky slyšela - můj chlap. Asi všechno je lepší, než přítel. Přítel je pro mě jako kamarád. A úplně nejhorší je to, co používají v blesku - milenec.

• Citovat
  • Upravit
106252
1.3.14 22:26
@Kobliha51 píše:
@Lenka512Ještě jsem taky slyšela - můj chlap. Asi všechno je lepší, než přítel. Přítel je pro mě jako kamarád. A úplně nejhorší je to, co používají v blesku - milenec.

no milenec je milenec… to s přítelem ani s partnerem nemá nic společného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
1.3.14 22:32

Kamarád je nejlepší ;)

• Citovat
  • Upravit
3165
2.3.14 00:51

Můj si mě chtěl vzít velmi brzy po seznámení. Byl velmi zamilovaný. Ani jsme spolu nebyli rok a žádal mě o ruku - krásné léto - a to jsem teda čekala, že to další budu teda vdaná :mrgreen:. Akorát jak to rychle přišlo, tak to i odeznělo a jsme spolu skoro pět let - svatba žádná. Přestala jsem se zajímat po té, co jsem se stále ptala na datum, kdy to chce a on stále, ať počkám. Rezignovala jsem po půl roce od zasnoubení. :nevim:
Dnes už vím, že pyšnit se prstýnkem je blbost.
Ta největší potupa přicházela od známých, přátel, rodiny… kdy se konečně vezmete??… jak přišlo mimčo, tak se ptali jste spolu pár let, dítě máte, ještě déle jste zasnoubení, proč nejste svoji??… leč s velkým přemáháním, vždy jsem to řešila s úsměvem, že je čas. Cítila jsem se trapně před holkami, které mi se skřípáním zubů záviděly prstýnek, které mi rok nebo dva na to, poslaly pozvánku na svou svatbu… :oops: :roll:
Možná už druhým rokem nenosím prstýnek a svého přítele netituluji jako „snoubence“ ale pouze jako přítele. :nevim:
Myslím, že jsem tu někdy před měsícem psala toto všechno. ALE!
Je tomu dva dny, co ten můj naráží na svatbu. Do dnes mi to nějak nedocházelo, než se vyslovil doslova a zeptal se mě, jestli bych si ho letos vzala…
Možná mi řeknete, že jsem blbá. Ale po těch letech od zasnoubení, co mi z toho bylo tolik smutno, jsem nemohla říct nic jiného. Jednoduše jsem řekla, že po tolika letech čekání už si ani nejsem jistá, jestli si ho vůbec chci vzít a že možná bude lepší, když zůstaneme tak, jak jsme. Nic by se tím nezměnilo. Do teď jsme fungovali normálně a svatba by to už těžko změnila.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.14 08:38
@Maculinka píše:

Dnes už vím, že pyšnit se prstýnkem je blbost.

Nie je to blbost. To iba Ty mas smolu na chlapa. Ale to, ze on Teba sklamal nevypoveda nic o ne/vyzname prstienka. :nevim: Ja som bola snubenica tri mesiace, a boli to najvynimocnejsie tri mesiace nasho vztahu. Rovnakym sposobom akym bolo prve tehotenstvo najvynimocnejsimi mesiacmi v mojej „kariere“ matky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
2.3.14 08:53

Ona to myslela úplně jinak. Víš, existují i ženy, které neberou svůj vztah a jeho dávání najevo jako středobod svého vesmíru, „kariéru“, věc, kterou naprosto žijí…
Jsou ženy (a to i vdané), které jsou prostě ve vztahu proto, že je jim v něm dobře a víc to neřeší. Nějaké hry na zasnoubení, prstýnky, ukazování veřejnosti, svatba atd. vůbec nejsou v jejich životě důležité. Mají prostě jiné životní cíle a nežijí jen nebo převážně jen vztahem ;).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky