Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Katula1987 píše:
Uz na to kaslu včera byla opet výmena nazoru a uz me to nebavi takze bude se mne cely život svobodna matka…
Nemusí, můžeš si vzít i někoho jiného.
@Katula1987 nikdy nevíš co se kdy stane. Svatbu bych s nim asi už neřešila, on má jasno. Bohužel bud jsi se nezeptala včas, nebo mlžil a nebo jsi věřila že až se narodí děti změní názor? Do svatby musí jít oba rádi n z donucení, to by stejně dopadlo blbě ![]()
@Katula1987 píše:
@Blekota to asi ne když uz mam snim dve deti…
to ale nevylučuje, že si můžeš vzít někoho jiného ![]()
@Katula1987 píše:
Uz na to kaslu včera byla opet výmena nazoru a uz me to nebavi takze bude se mne cely život svobodna matka…
A budes v takom usporiadani stastna? Alebo to pomalicky, potichucky bubla az raz vybuchne a napacha neopravitelne skody?
@Bellatrix Lestrange píše:
@zoidberg A proč ses ženil ty?
Kvůli novomanželské půjčce a tak, tenkrát bylo výhodnější být ženatý.
@Katula1987 píše:
Podle mě moc tlačíš na pilu a on nemá jasno co vlastně do budoucna chce. Čím více tlačíš, tím více se vzpírá. Pominuli všechny „výhody“ které oficiální sňatek přináší, tak ve vašem případě je svatba hlavně vzájemné gesto, že to i do budoucna myslíte s partnerem vážně. Jinak ono se ne nadarmo neříká, že pokud se neoženíš z blbosti, tak z chytrosti už to nebude
.
Něco o tom vím… ![]()
@Katula1987 Sice s měsíčním zpožděním, ale přece- přečetla jsem si tvé trápení, jak to pokročilo? Pořád odhodlána být svobodná matka napořád?
Já mám přítele, dítě je na cestě a žádost o ruku nikde. Což mi vadí, nechci rodit jako svobodná matka, takže ti rozumím. Pokud se to nezmění, dítě se bude jmenovat příjmením po mně a hotovo dvacet
@Kajuli nic se nedeje s mesicnim zpozdenim porad je to stejne dve deti a porad svobodna ani zasnoubena uz jsem myslela ze třeba budu mit prstýnek pod vanonocnim stromečkem a nic ale co uz asi uz to resit nebudu zbytečně mě to ubíji a 100% vim jak je tobe když cekate miminko
@Inaris tak nekdy jsem stim az otravna uz i ja pozoruju ale se myslim že se hezky chovam ma vse co ma mit spokojeny chlap k přežití mít
@Katula1987 To mne mrzí
A bavíš se s ním o tom nějak, anebo děláš, jakože nic?
@Kajuli prave ze se snim o tom bavim jestli mu to není blby si me třeba nevzit nebo jen požádat o ruku ted jsem mu rikala ze kamarádka se zasnoubila s jejím přítelem a on mi na to řekl ze když jsou blby… tak nevim uz
@Katula1987 Tak to máš těžko… Myslím, že kdyby měly děti tvoje příjmení, ještě by ho tohle mohlo motivovat (ať se jako rodina jmenujete stejně), ale takhle těžko radit. A jeho kamarádi jsou ženatí, rozvedení?
@Kajuli ano nase deti mají jeho prijmení a kamaradi jeho i naší společni jsou ženatí nebo i kamarádky vdané
@Katula1987 píše:
@Kajuli prave ze se snim o tom bavim jestli mu to není blby si me třeba nevzit nebo jen požádat o ruku ted jsem mu rikala ze kamarádka se zasnoubila s jejím přítelem a on mi na to řekl ze když jsou blby… tak nevim uz
To musis rict narovinu a ne se ptat, jestli mu to neni blbe. Chci svatbu, nechci byt svobodna matka. Tecka. At argumentuje, proc ne, vyslechni ho