Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Honza 12 píše:
Jasně.. I to beru. Domácnost si obstarám, o ženskou se postarám, navařím, uklidím, snídani do postele připravým, a čekám, že si pořádně zašuškáme. Jsu snad divnej?
Jo a ještě potřebuju ženskou k tomu, abych mohl mět potomky.. To je taky dost podstatný fakt. ![]()
@Inaris píše:
Sally psal, že si to zaplatí.
I to je možnost.
@Inaris @Honza 12 nejak nechapu, o cem se bavite. K cemu chlap potrebuje zenskou?
jako, neni to nutnost, ale je to jaksi lepsi, ne? To je veky osvedceny model ![]()
@Inaris píše:
Bohužel nejsi, tohle mám doma.Klidně si snídani nachystám sama, když si pak budu moct třeba číst. Sex oželím.
Tak nevím, jak to máte nastavený. Když nebude sex, tak s tebou končím. A žadný děcka nebudou. To chce si to ujasnit na začátku. Jsem ochotnej se ti věnovat, naslouchat ti budu, a pečovat o tebe budu, všechno bude fungovat, ale když nebude dlouhodobě sex, tak tě kopnu do zádi, nebo si budu chodit pro sex jinam. V tom jsou jednoduchý počty. Chlap nepotřebuje ženskou na to aby se o něho starala. Fakt né. Ale sex sám se sebou moc dlouho nefunguje.
@PaníBovaryová píše:
@Inaris @Honza 12 nejak nechapu, o cem se bavite. K cemu chlap potrebuje zenskou?jako, neni to nutnost, ale je to jaksi lepsi, ne? To je veky osvedceny model
K čemu? Aby nebyl sám, aby se měl s kým zasmát. Aby mu porodila děti. Aby měl sex. A to je asi tak všehno. Nic víc netřeba. Ostatní zvládne hlap bez ženský sám.
Teda normální chlap se o sebe postará… Né nějaká karikatura..
@Honza 12 V podstatě máš pravdu. ještě je fajn, když je žena zároveň partnerka, nejen sexuální objekt. Péči o domácnost chlap, který je co čemu zvládne v pohodě sám. problém je ale, že hodně ženských je šíleně rozmazluje (třeba moje babička, bez které děda není schopný vůbec ničeho… Když byla naposledy v nemocnici, před hospitalizací vařila jak šílená, aby děda náhodou neumřel hlady
).
Odpírání sexu určitě není cesta, každopádně chování partnera mi stejně přijde nekorektní, nefér a takové, že bych je aktivně řešila, ať se mu to líbí, nebo ne.
O sexu už jsem mluvila, ale s tím, že chlap nepotřebuje ženu, aby se o něj starala, s tím nesouhlasím. Je pár chlapů, kteří se umí o sebe postarat, složenky zaplatit, daňové přiznání vyplnit a podat v termínu, vyprat, uvařit si a domácí práce udělat, ale nechce se jim to dělat a nebaví je to. Cokoliv, co se musí a nejsou za to peníze a nebo potěšení, to nechtějí dělat. Vždyť to sám víš. Pak třeba končí pod mostem nebo v ubytovnách, protože neumí zaplatit nájem. Starala se o ně maminka, pak manželka a když je nemají, jsou v koncích.
@Honza 12 zapomnel jsi, ze jeste potrebujete obdivovat, chvalit, hladit, naslouchat, utesovat, radit, obcas podat pomocnou ruku. Je toho spousta, co muze partnerstvi nabidnout ![]()
@Honza 12 píše:
K čemu? Aby nebyl sám, aby se měl s kým zasmát. Aby mu porodila děti. Aby měl sex. A to je asi tak všehno. Nic víc netřeba. Ostatní zvládne hlap bez ženský sám.Teda normální chlap se o sebe postará… Né nějaká karikatura..
Mít se s kým zasmát a popovídat si považuju já osobně za nejdůležitější ve vztahu.
@Kobliha51 píše:
@Honza 12O sexu už jsem mluvila, ale s tím, že chlap nepotřebuje ženu, aby se o něj starala, s tím nesouhlasím. Je pár chlapů, kteří se umí o sebe postarat, složenky zaplatit, daňové přiznání vyplnit a podat v termínu, vyprat, uvařit si a domácí práce udělat, ale nechce se jim to dělat a nebaví je to. Cokoliv, co se musí a nejsou za to peníze a nebo potěšení, to nechtějí dělat. Vždyť to sám víš. Pak třeba končí pod mostem nebo v ubytovnách, protože neumí zaplatit nájem. Starala se o ně maminka, pak manželka a když je nemají, jsou v koncích.
Chlap kteý se o sebe neumí postarat, v dobách, kdy nemá ženskou, není chlap hotovo dvacet.
@PaníBovaryová píše:
@Honza 12 zapomnel jsi, ze jeste potrebujete obdivovat, chvalit, hladit, naslouchat, utesovat, radit, obcas podat pomocnou ruku. Je toho spousta, co muze partnerstvi nabidnout
Ty to už ženeš moc vysoko. Nad Běžnej rámec mého vidění. ![]()
@Kobliha51 píše:
Mít se s kým zasmát a popovídat si považuju já osobně za nejdůležitější ve vztahu.
A k tomu patří nezbytně ty intimnosti a s něma spojenej sex.
@Inaris píše:
Souhlas. Akorát že pánové primárně všecko odvíjejí od sexu.
Naprosto správnej postřeh.
Bez sexu, intimností, mazlení, a legrace to fungovat nemůže. ![]()
@Inaris píše:
No vidíte.
Tak jsem se tu zasmála a moc vám všem přeji dobrou noc. Partner si totiž zvečera zdříml a teď se mnou chce komunikovat, nakrájel sýr a nalil vínko.Příspěvek upraven 27.12.15 v 22:58
Hezkej večer přeju..
@Honza 12 píše:
A k tomu patří nezbytně ty intimnosti a s něma spojenej sex.