Také si vás partner nechce vzít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30126
27.12.15 22:23
@Honza 12 píše:
Jasně.. I to beru. Domácnost si obstarám, o ženskou se postarám, navařím, uklidím, snídani do postele připravým, a čekám, že si pořádně zašuškáme. Jsu snad divnej?

Jo a ještě potřebuju ženskou k tomu, abych mohl mět potomky.. To je taky dost podstatný fakt. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30126
27.12.15 22:30
@Inaris píše:
Sally psal, že si to zaplatí. :D

I to je možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21333
27.12.15 22:34

@Inaris @Honza 12 nejak nechapu, o cem se bavite. K cemu chlap potrebuje zenskou? :nevim: jako, neni to nutnost, ale je to jaksi lepsi, ne? To je veky osvedceny model :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30126
27.12.15 22:39
@Inaris píše:
Bohužel nejsi, tohle mám doma. :D Klidně si snídani nachystám sama, když si pak budu moct třeba číst. Sex oželím. :D

Tak nevím, jak to máte nastavený. Když nebude sex, tak s tebou končím. A žadný děcka nebudou. To chce si to ujasnit na začátku. Jsem ochotnej se ti věnovat, naslouchat ti budu, a pečovat o tebe budu, všechno bude fungovat, ale když nebude dlouhodobě sex, tak tě kopnu do zádi, nebo si budu chodit pro sex jinam. V tom jsou jednoduchý počty. Chlap nepotřebuje ženskou na to aby se o něho starala. Fakt né. Ale sex sám se sebou moc dlouho nefunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30126
27.12.15 22:43
@PaníBovaryová píše:
@Inaris @Honza 12 nejak nechapu, o cem se bavite. K cemu chlap potrebuje zenskou? :nevim: jako, neni to nutnost, ale je to jaksi lepsi, ne? To je veky osvedceny model :mrgreen:

K čemu? Aby nebyl sám, aby se měl s kým zasmát. Aby mu porodila děti. Aby měl sex. A to je asi tak všehno. Nic víc netřeba. Ostatní zvládne hlap bez ženský sám. :mavam: Teda normální chlap se o sebe postará… Né nějaká karikatura..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
27.12.15 22:48

@Honza 12 V podstatě máš pravdu. ještě je fajn, když je žena zároveň partnerka, nejen sexuální objekt. Péči o domácnost chlap, který je co čemu zvládne v pohodě sám. problém je ale, že hodně ženských je šíleně rozmazluje (třeba moje babička, bez které děda není schopný vůbec ničeho… Když byla naposledy v nemocnici, před hospitalizací vařila jak šílená, aby děda náhodou neumřel hlady :zed: ).
Odpírání sexu určitě není cesta, každopádně chování partnera mi stejně přijde nekorektní, nefér a takové, že bych je aktivně řešila, ať se mu to líbí, nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
27.12.15 22:48

@Honza 12

O sexu už jsem mluvila, ale s tím, že chlap nepotřebuje ženu, aby se o něj starala, s tím nesouhlasím. Je pár chlapů, kteří se umí o sebe postarat, složenky zaplatit, daňové přiznání vyplnit a podat v termínu, vyprat, uvařit si a domácí práce udělat, ale nechce se jim to dělat a nebaví je to. Cokoliv, co se musí a nejsou za to peníze a nebo potěšení, to nechtějí dělat. Vždyť to sám víš. Pak třeba končí pod mostem nebo v ubytovnách, protože neumí zaplatit nájem. Starala se o ně maminka, pak manželka a když je nemají, jsou v koncích.

• Citovat
  • Upravit
21333
27.12.15 22:49

@Honza 12 zapomnel jsi, ze jeste potrebujete obdivovat, chvalit, hladit, naslouchat, utesovat, radit, obcas podat pomocnou ruku. Je toho spousta, co muze partnerstvi nabidnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
27.12.15 22:52
@Honza 12 píše:
K čemu? Aby nebyl sám, aby se měl s kým zasmát. Aby mu porodila děti. Aby měl sex. A to je asi tak všehno. Nic víc netřeba. Ostatní zvládne hlap bez ženský sám. :mavam: Teda normální chlap se o sebe postará… Né nějaká karikatura..

Mít se s kým zasmát a popovídat si považuju já osobně za nejdůležitější ve vztahu.

• Citovat
  • Upravit
30126
27.12.15 22:53
@Kobliha51 píše:
@Honza 12O sexu už jsem mluvila, ale s tím, že chlap nepotřebuje ženu, aby se o něj starala, s tím nesouhlasím. Je pár chlapů, kteří se umí o sebe postarat, složenky zaplatit, daňové přiznání vyplnit a podat v termínu, vyprat, uvařit si a domácí práce udělat, ale nechce se jim to dělat a nebaví je to. Cokoliv, co se musí a nejsou za to peníze a nebo potěšení, to nechtějí dělat. Vždyť to sám víš. Pak třeba končí pod mostem nebo v ubytovnách, protože neumí zaplatit nájem. Starala se o ně maminka, pak manželka a když je nemají, jsou v koncích.

Chlap kteý se o sebe neumí postarat, v dobách, kdy nemá ženskou, není chlap hotovo dvacet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30126
27.12.15 22:55
@PaníBovaryová píše:
@Honza 12 zapomnel jsi, ze jeste potrebujete obdivovat, chvalit, hladit, naslouchat, utesovat, radit, obcas podat pomocnou ruku. Je toho spousta, co muze partnerstvi nabidnout :)

Ty to už ženeš moc vysoko. Nad Běžnej rámec mého vidění. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30126
27.12.15 22:55
@Kobliha51 píše:
Mít se s kým zasmát a popovídat si považuju já osobně za nejdůležitější ve vztahu.

A k tomu patří nezbytně ty intimnosti a s něma spojenej sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30126
27.12.15 22:58
@Inaris píše:
Souhlas. Akorát že pánové primárně všecko odvíjejí od sexu. :D

Naprosto správnej postřeh. :palec: Bez sexu, intimností, mazlení, a legrace to fungovat nemůže. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30126
27.12.15 23:00
@Inaris píše:
No vidíte. :D
Tak jsem se tu zasmála a moc vám všem přeji dobrou noc. Partner si totiž zvečera zdříml a teď se mnou chce komunikovat, nakrájel sýr a nalil vínko. :)Příspěvek upraven 27.12.15 v 22:58

Hezkej večer přeju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
27.12.15 23:01
@Honza 12 píše:
A k tomu patří nezbytně ty intimnosti a s něma spojenej sex.
:D :D :D :D To už vyplyne tak ňák samo. :D :D :D
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí